Re: Зустріч на природі 26 травня.
Я думаю що і жінкам потрібно відпочивати , а не тільки за мужчинами бігати, як за малим дітям...
Ви будете відпочивати по мужськи , а ми будемо відпочивати по жіночі....
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Архів → Зустріч на природі 26 травня.
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 … 19 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Я думаю що і жінкам потрібно відпочивати , а не тільки за мужчинами бігати, як за малим дітям...
Ви будете відпочивати по мужськи , а ми будемо відпочивати по жіночі....
sir
Ви забуваєте , жіки також люди , яким потрібно відпочивати . І вони б з великим задоволення також половили рибу, побалака про футбол , послухали музон ... поговорили , наблюдаючи як мужчини роблять шашлик, жарять рибу , готовлять салати ... і все інше.
Скіфія
не бери близко с сердцу - он просто дразнится
Дразнится ,недразнится , а женщин обижать непозволю.... :lol
Я!_гужинска!_Я написав:а какой тогда смысл вообще в женщинах?*)
В приготовлении шашлыка и закусок :dntknw:
а в Вас (лично) какой смысл? Вы зачем на свете существуете? какая от Вас польза?
тоже мне - пуп земли
приезжайте, посмотрим на Вас... а то тут по клаве все стучать гаразд.
Прекраснаяя половина человечества не обращайте внимания на подобные высказывания, мы всеравно без Вас никуда! :grose:
Это для того чтобы не забывали , Мы насколько ласковые ,настолько можембыть и не ласковые...
(любми , леем , ухаживаем, но в нужную минуту можем за себя постоять)
Мы и злых и вспыльчевых тоже любим :gheart:
мы не злые и не вспыльчивые. мы сама справедливость
Мы хорошие
Знаю я Вас, с Вами лично знаком!
уже успел... :nose_eat:
WinnerНужно везде успевать, вот так! :visslar:
Я согласен.
REY
Андрюха, виклади пліз інфу, де той тупічок знаходиться...по можливості з картою....може там можна й шашлик пожарити, нікому не заважаючи?
Андрюха шось не чуе...
Саша! Этот тупик от площади Шевченко метров 500 в сторону Вышгорода... место хорошее слалом провести... но там с одной стороны высоченный забор Польского городка... с другой вроде как лес, но там по-моему очень много навалено всякого строительного мусора т.к. там продолжается подготовка к продлению этого участка дороги на Оболонь до улицы Богатырской.
Так что мне кажется шашлик там не совсем удобен... нужно дальше и глубже в лес!!! :lol:
а в Вас (лично) какой смысл? Вы зачем на свете существуете? какая от Вас польза?
тоже мне - пуп земли
?!... :dntknw:
Так что мне кажется шашлик там не совсем удобен
Гадюшник там еще тот
sir
Не знаю, як там у вас заведено, а я роблю шашлик сам. І це не заважає одночасно пити пиво, говорити про машини і т.д. і приставати до дівчат
і приставати до дівчат
то тих кіз та вівців у Карпатах згадав?))) :lol:
Тема вообще о чем? Міы решили куда ехать будем или нет...? пане президент ???
Есть вариант провести сразу слалом(например на метро позняки есть неплохая площадка,там проводят учебную езду и слалом персонально)а потом поехать это дело замочить! Скажем например на бориспольской трасе есть места или в Вишенки!
как вариант "Парк партизанской славы" !!!!! тем более ещё актуально! поздравим друг -руга с днем победы!!!
Скажем например на бориспольской трасе есть места
Правильное направление
Скіфія
Поки що не вирішили, але для цього варіанти й розглядаємо.
Як на мене, то вже й біс з ним, з слаломом....аби тільки найшли вже місце недалеко від Києва)))
головне, щоб відстань від Києва не була більшою за 30 км)))
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 … 19 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Архів → Зустріч на природі 26 травня.
Згенеровано за 0.183 секунд(и), виконано 90 запитів