Re: Выходят из строя газовые форсунки
Ланди рензо вроде бы и хорошее ГБО, но не снашим качеством газа!((((
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → ГБО → Выходят из строя газовые форсунки
Сторінки Назад 1 … 7 8 9 10 11 … 49 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Ланди рензо вроде бы и хорошее ГБО, но не снашим качеством газа!((((
Кто нибуть с форсунками на которых оранжевый колпачек стоит ездит?
Кто нибуть с форсунками на которых оранжевый колпачек стоит ездит?
мне по гарантии поставили такие
Серега3110 написав:Кто нибуть с форсунками на которых оранжевый колпачек стоит ездит?
А вы не знаете их просто поставил и поехал или нужно мозн ГБО корректировать?
Серега3110, после замены форсунок нужно поднастроить.
AleX_FZS написав:Серега3110 написав:Кто нибуть с форсунками на которых оранжевый колпачек стоит ездит?
Мне сказали, что у них производительность та же, но типа, что-то в них доработали и они, вроде как надёжнее. Ничего не настраивали. Поставили, по компу посмотрели, все показатели и коррекции в норме. Едет с ними также.
поменяли мне 3. Одна с зелёным колпачком осталась
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2014-12-24 20:00:08[/merge_posts_bbcode]
Серега3110, после замены форсунок нужно поднастроить.
А что означает "поднастроить"? Что обычно настраивают?
Серега3110 написав:AleX_FZS написав:мне по гарантии поставили такие
Мне сказали, что у них производительность та же, но типа, что-то в них доработали и они, вроде как надёжнее. Ничего не настраивали. Поставили, по компу посмотрели, все показатели и коррекции в норме. Едет с ними также.
поменяли мне 3. Одна с зелёным колпачком осталась
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2014-12-24 20:00:08[/merge_posts_bbcode]grinder написав:Серега3110, после замены форсунок нужно поднастроить.
А что означает "поднастроить"? Что обычно настраивают?
Опа! А я вот что вычитал "Данный ремкомплект является аналогом зелёных форсунок - Small Green (имеет такую же производительность), но с улучшенными характеристиками. Следует отметить, что нельзя в одной рампе устанавливать и зелёные и оранжевые форсунки. Необходимо заменять все форсунки в рампе.
Цвет колпачка - оранжевый. В данном варианте исполнения, ремкомплект Landi Renzo имеет улучшенный поршень и обладает повышенным ресурсом работы по сравнению с серией Green. Оснащен сетчатым фильтром. В комплект поставки входят уплотнительные резинки для надежной фиксации форсунки в рампе." А на практике то оказывается может быть иначе!!!
Опа! А я вот что вычитал "Данный ремкомплект является аналогом зелёных форсунок - Small Green (имеет такую же производительность), но с улучшенными характеристиками. Следует отметить, что нельзя в одной рампе устанавливать и зелёные и оранжевые форсунки. Необходимо заменять все форсунки в рампе.
Цвет колпачка - оранжевый. В данном варианте исполнения, ремкомплект Landi Renzo имеет улучшенный поршень и обладает повышенным ресурсом работы по сравнению с серией Green. Оснащен сетчатым фильтром. В комплект поставки входят уплотнительные резинки для надежной фиксации форсунки в рампе." А на практике то оказывается может быть иначе!!!
Я это им из смартфона и прочитал именно эти строки нашел в инете. В нашем ГБО 2 рампы по 2 форсунки. Так вот у меня в одной из этих двойных стоит и оранжевая и зелёная. Дело в том, что ЭБУ подстраивается под характеристики наихудшей форсунки. Поэтому, наверное, машина и работает так, как будто у меня все Green. И перестройка ЭБУ не понадобилась.
Дело в том, что ЭБУ подстраивается под характеристики наихудшей форсунки. Поэтому, наверное, машина и работает так, как будто у меня все Green. И перестройка ЭБУ не понадобилась.
Трохи не так. ЕБУ всю цю кашу усереднює ( лямбда ж у нас одна, а не поциліндрово). А настройка не знадобилась, бо і так не мають чим. В кого штатний газ, який фільтр парової фази стоїть - проточний чи з відстоєм? Той що між редуктуром і форсами.
Трохи не так. ЕБУ всю цю кашу усереднює ( лямбда ж у нас одна, а не поциліндрово).
Не знаю, як він там усереднює, але коли поставили 3 нові і одну мою саму зношену, то коррекція була 34 такаж, як і при встановлених всіх моїх.
А настройка не знадобилась, бо і так не мають чим
Не зрозумів?
А навіщо щось настраювати, якщо воно працює так, як і раніше?
В кого штатний газ, який фільтр парової фази стоїть - проточний чи з відстоєм? Той що між редуктуром і форсами.
проточний.
Не знаю, як він там усереднює, але коли поставили 3 нові і одну мою саму зношену, то коррекція була 34 такаж, як і при встановлених всіх моїх.
А навіщо щось настраювати, якщо воно працює так, як і раніше?
34% корекції це на грані чека. А ще якщо й в плюсі, то випускним клапанам вже недовго.
Щодо фільтра: якщо машин не на гарантії, варто замінити на відстійний а-ля Matrix.
AleX_FZS написав:Дело в том, что ЭБУ подстраивается под характеристики наихудшей форсунки. Поэтому, наверное, машина и работает так, как будто у меня все Green. И перестройка ЭБУ не понадобилась.
Трохи не так. ЕБУ всю цю кашу усереднює ( лямбда ж у нас одна, а не поциліндрово). А настройка не знадобилась, бо і так не мають чим. В кого штатний газ, який фільтр парової фази стоїть - проточний чи з відстоєм? Той що між редуктуром і форсами.
у меня проточный! но поставлю с отстойником!
варто замінити на відстійний а-ля Matrix
Вот тут хотелось бы уточнить. Чем он лучше? Насколько я знаю (как нас учили на курсах), фильтр работает как промокашка, по нему не должно ничего стекать в отстойник. Это не бензиновый фильтр. Если это происходит, то фильтру уже "кирдык" и его срочнейшим образом надо менять. По-моему, это просто маркетинговый ход.
34% корекції це на грані чека. А ще якщо й в плюсі, то випускним клапанам вже недовго.
Щодо фільтра: якщо машин не на гарантії, варто замінити на відстійний а-ля Matrix.
не 34%, а 34 у.е., при тому, що нуль - це 128 у.е. А до промивки форсунок було в загалі 5 у.е. Тобто ЭБУ зменьшував час вприску аж на 73%((128-34)/128), але чеку не було, тому що ЭБУ ще э куди корректувати і топливна суміш була в нормі.
Причому тут клапана???? В клапанах все в нормі, тепловий зазор 0,25 мм випуск. 0,15 мм впуск. Замінили форси, зразу все стало, як у новій машині.
34% корекції це на грані чека
Сьогодні глянув корекції...довгострокова 29...куди дивить не знаю...газкрива йде вище бензину на 2мм...їде нормально, витрата +15-20 від бензину...при їзді на бензині довгострокова не кардинально не змінюється....
rk03 написав:34% корекції це на грані чека
Сьогодні глянув корекції...довгострокова 29...куди дивить не знаю...газкрива йде вище бензину на 2мм...їде нормально, витрата +15-20 від бензину...при їзді на бензині довгострокова не кардинально не змінюється....
Той механік казав, що якщо корекція нижче за 100 у.е., то форсунку викидать. Це в них по інструкціі так.
Вот тут хотелось бы уточнить. Чем он лучше? Насколько я знаю (как нас учили на курсах), фильтр работает как промокашка, по нему не должно ничего стекать в отстойник. Это не бензиновый фильтр. Если это происходит, то фильтру уже "кирдык" и его срочнейшим образом надо менять. По-моему, это просто маркетинговый ход.
Промокашка не підходить. Ми ж парову фазу фільтруєм - пари газу і масла. Проточний фільтр можна порівняти з пилососом зі звичайним фільтром-мішком, а відстійний - з водяним фільтром. Тобто струя повітря (газу) б'ється об поверхню води (стінки фільтра) і легка фракція відбивається і виходить, а важка осідає. Зараз маю теж проточний. Недавно міняв. За 20ткм його вихід мокрий вонючою клейкою жижою. Оскільки нові форси дорогі і делікатні, поглядаю в бік циклонних фільтрів на булпрені.
Ми ж парову фазу фільтруєм - пари газу і масла.
Не совсем так. Что такое "пари газу"? Такого не бывает. Газ это не пар. Он спокойно проходит сквозь фильтр. А вот пары масла, да, должны впитаться в фильтр. Фильтр осушает газ. И как только он (фильтр) наполнится, перестанет выполнять свои функции. И никакой отстойник ему не поможет.
За 20ткм його вихід мокрий вонючою клейкою жижою.
А каким он должен быть после такого пробега? Его надо было уже дважды сменить.
поглядаю в бік циклонних фільтрів на булпрені.
фильтры с фильтрующим элементом булпреном - знаю, использую постоянно, а о "циклонных" порвый раз слышу
Газ это не пар
Открою страшную тайну - Газ это и есть ничто иное как пар.
не 34%, а 34 у.е., при тому, що нуль - це 128 у.е. А до промивки форсунок було в загалі 5 у.е. Тобто ЭБУ зменьшував час вприску аж на 73%((128-34)/128), але чеку не було, тому що ЭБУ ще э куди корректувати і топливна суміш була в нормі.
Причому тут клапана???? В клапанах все в нормі, тепловий зазор 0,25 мм випуск. 0,15 мм впуск. Замінили форси, зразу все стало, як у новій машині.
А чек взагалі працює? Щодо бідної газової суміші і клапанів глянь гугл.
Я ж не переконую, а натякаю на кваліфікацію СТО. Якщо шануєш машинко, варто проконтролювати стошників.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2014-12-26 12:09:52[/merge_posts_bbcode]
Той механік казав, що якщо корекція нижче за 100 у.е., то форсунку викидать. Це в них по інструкціі так.
Ось ще один перл офіціалів. Дик і на справних форсах таке можливо, при невірних настройках, дохлому редукторі і ще маса причин.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2014-12-26 12:21:38[/merge_posts_bbcode]
Сергію, в тебе ніби й на бензі перерозхід був. Глянути б сканером ЕБУ. Може як в Курилишина газовщики датчик надірвали.
датчик чого?
датчик чого?
Та будь-чого. В Олега - тем-ри повітря на впуску.
Та будь-чого. В Олега - тем-ри повітря на впуску.
Был у меня интересный случай. На топливную коррекцию влиял закороченный датчик уровня газа в баллоне.
Был у меня интересный случай. На топливную коррекцию влиял закороченный датчик уровня газа в баллоне.
В тім життю можливе все.
А чек взагалі працює? Щодо бідної газової суміші і клапанів глянь гугл.
навіть не знаю що задати в гугл. Там тільки про прогар поршнів та клапанів від бідної суміші. Я на бідній суміші не їздив.
Якщо на бензині дуже бідна сумішь, а на газу богата, то клапана ж ніхто не міняє в процесі перемикання на газ Тобто з клапанами все в нормі.
Я ж не переконую, а натякаю на кваліфікацію СТО. Якщо шануєш машинко, варто проконтролювати стошників.
Я їх сам і контролював. На бензині в мене була дуже бідна паливна сумішь, в момент перемикання з газу на бензин, напруга на ДК була 0,05В, і деякий час машині треба було попрацювати, щоб сумішь стала нормальною (зміщувалися корекції в багату сторону), тобто з часом напруга на ДК ставала +- 0,5В. На газу була корекція 5 у.е. і на ДК було +-0,9 В. Таким чином виявили, що газові форси при стандартній корекціі по часу вприску, давали більше газу, ніж потрібно, тобто просто кажучи була "більша дірка" і через неї пролітало більше газу, ніж треба при корекції 128 у.е. Ось машина на газу зменьшувала час вприску, щоб підстроїти правильну сумішь. Чек не горів, томущо по датчикам все було гаразд. Корекцій ще хватало. Чек блимав, коли троїло, коли на бензині була напруга на ДК 0,05В
Ось ще один перл офіціалів. Дик і на справних форсах таке можливо, при невірних настройках, дохлому редукторі і ще маса причин.
Такі перли не на пустому місці. Нові форси поставили и корекція стала в нормі, що на бензині, що на газу, 128 у.е. Напруга на ДК +- 0,5В. Натройки ніхто не чіпав, вони заводські.
Сторінки Назад 1 … 7 8 9 10 11 … 49 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → ГБО → Выходят из строя газовые форсунки
Згенеровано за 0.182 секунд(и), виконано 80 запитів