Отже, почав процесс налаштування. Збив одометр, і почав їздити на майже золотому бензі. Карти поки не стирав, клему не скидав. До речі, це правильно чи ні ???
Просто перейшов на бенз і катаю. Вже пройшов майже 70 км. До наступної пятниці можу кинути і 170 і 270 км., подивимось, як буде. Хотів допрацювати форси, але стикнувся із непереборною (поки що) проблемою, немає сверла на 2,1. Обїздив майже весь наш хутір на таксі (форси вже були зняті), і не знайшов... 2,0 є, 2,2 є, 2,1 не має. Хід штоку встановив 0,45. (Правильно сказати дану процедуру робив не я сам, а місцевий майстер, який вже на мене дивиться як на навіженого, і прямо каже, добре що не він мені ставив ГБО...
Але робив при мені, своїм не хитрим прибором (блок живлення, + типу елекроклапан ГБО, + кнопка вкл, і розєм Валтек+ індикатор стрілочний. )).
І того, в мене 5 днів, щоб знайти сверло 2,1, і розсверлити дюзи.
Попутно зробив кілька фото врізки. Прошу глянути. Але чисто сфотати не получається, дуже тісно там, і не дуже видно по фото. Довжина трубок від форс до колектора однакова. Ставили і міряли при мені.
Загальний вигляд.

Врізка вакууму в дросслеьний вузол, + видно в циліндр

в циліндр зблизька

Логан 1,6 2010 р.в. Laureat був.
Зараз ВАЗ 2102 1979 р.в.
0