Re: Колесные диски на Логан
Друзья, спасибо за ответы и советы! Вы очень помогли. Всем мира и добра!
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Ходова → Колесные диски на Логан
Сторінки Назад 1 … 17 18 19 20 21 … 31 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Друзья, спасибо за ответы и советы! Вы очень помогли. Всем мира и добра!
про комплект за 230 эвро решать вам,
Лично я бы добавил чуть и купил резину за 4000грн новую. + 4000 диски= 8000грн
про комплект за 230 эвро решать вам,
Лично я бы добавил чуть и купил резину за 4000грн новую. + 4000 диски= 8000грн
Надо подумать) буду сейчас мониторить цены...
Надо подумать) буду сейчас мониторить цены...
Например хороший вариант Nordman SX 185/65 R15 1048 грн.
Диски если не дорого это б.у литые или железные новые
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2015-03-19 14:38:21[/merge_posts_bbcode]
шину тут видел http://www.garazh.com.ua/discount/basket/
Новые литье обойдется дороже чем 4000,а вот б/у сейчас как раз в этих пределах, жалею что осенью не купил у знакомого литье за 1500, все думал найду что-то поинтересней, в итоге не нашел и цена в 3 раза поднялись:(
mafia1211 написав:ЕТ - 38. В пределах нормы?
Можна рахувати що в допуску, але то вже кретичний виліт. Збільшене навантаження на підвіску, особливо на ступичні підшипники.
Хоча у мене на авто ЕТ40, броблем немає, за виключенням більшого "зас....рання" авто.
R14 j5.5 et-25 четвёртый год и не чего критического,управление отличное,только бока пачкаются сильно и всё
Всем привет .
Ну пришла весна и мои опасения не оправдались .
Диски 6.5Jx16CH4-16-49 с Мегана 2 ET-49
Резина Toyo 205/60/16
Все встало как по маслу , на родные болты .
При максимальном вывороте руля ничего не трет .
Резина Toyo 205/60/16
Какая Toyo?
Всем привет .
Ну пришла весна и мои опасения не оправдались .
Диски 6.5Jx16CH4-16-49 с Мегана 2 ET-49
Резина Toyo 205/60/16
Все встало как по маслу , на родные болты .
При максимальном вывороте руля ничего не трет .
тяжело будет логашику на таких утюгах,а двиг какой у него?
Двиг у автора дизельный 1.5
Если сравнивать что на 1.2 после 185 на 195 чувствуется как туже разгоняется, то думаю что даже на дизеле разница между 185 и 205 будет тоже заметна!
Но смотрится зачётно!!!!
Двиг у автора дизельный 1.5
Если сравнивать что на 1.2 после 185 на 195 чувствуется как туже разгоняется, то думаю что даже на дизеле разница между 185 и 205 будет тоже заметна!
Но смотрится зачётно!!!!
Чесно говоря , по дороге домой , разницы в динамике вообще не заметил.
Но я и не рысачу особо езжу в пенсионерском режиме (дома двое детей которым нужен папа )
А вот руление изменилось однозначно . Как то пока не пойму , на неровностях сильнее уводит машину , приходится энергичнее подруливать . На трассе классно , в поворотах стала меньше плыть.
Усім привіт! Радий приєднатись до Вашого форуму. Багато цікавих та корисних порад) Зараз теж займаюсь пошуком дисків на свій mcv 2013 року. З параметрами, які підходять вже зрозуміло. З приводу фірм виробників все поки що туманно... На днях запропонували сталеві диски (bk75000) 6jxr15/4x100/ch dia60,1/ et 43 фірма breckner, наче б то роблять іх в німеччині, можливо про такі хтось чув???
На днях запропонували сталеві диски
А чем родные не устраивают?
den87 написав:На днях запропонували сталеві диски
А чем родные не устраивают?
На зимові шини, другий комплект. Лиття дорогувато та і не для наших колдобин на дорозі.
я и ещё пару тройку форумчан катают недорогие диски ZW R15 W6.0 PCD4x100 отзывы только положительные, типа такого http://hotline.ua/auto-kolesnye-diski/z … a67point1/ причём и зимой и летом я бы на железки обратно не хотел переходить, рулёжка другая совсем можно ещё б/у пошукать литьё в хорошем состоянии или распаровку и поискать четвёртое в другом месте, например вот http://hotline.ua/auto-kolesnye-diski/r … 40-dia671/ три по 490 грн и докупить один по 1293 грн тут http://rezina.cc/rs-wheels-tuning-0059t … 0-dia67-11 по итогу сравнимо по ценику с железяками будет 2800 комплект, или по ~690 грн за диск, как то так это типа 110$ за комплект новых дисков выйдет круть
p.s. rezina.cc кстати партнёр клуба вроде
Дякую за інфу, але ціна 500 грн за диск нереальна, завтра прозвоню)))) 1300 ще щось схоже на правду. Але там 4х114 розболтовка.
ну патаму шо их три, а четвертий в иншому мисцы шукай тоди и взагали це не единий вариант а шо попало першим пид руку по пошуку чи купи три по розпаровке и ще два таких, то буде и на запаску пъять
ну патаму шо их три, а четвертий в иншому мисцы шукай тоди и взагали це не единий вариант а шо попало першим пид руку по пошуку чи купи три по розпаровке и ще два таких, то буде и на запаску пъять
Усім привіт! Радий приєднатись до Вашого форуму. Багато цікавих та корисних порад) Зараз теж займаюсь пошуком дисків на свій mcv 2013 року. З параметрами, які підходять вже зрозуміло. З приводу фірм виробників все поки що туманно... На днях запропонували сталеві диски (bk75000) 6jxr15/4x100/ch dia60,1/ et 43 фірма breckner, наче б то роблять іх в німеччині, можливо про такі хтось чув???
Рік тому також надумав купити комплект дисків для зимової гуми. Нормальні стальні диски, такі які ставить рено, були по ціні 900 грн. Купляти Китай чи Кразовскі - лотерея. 4 штуки - 3600 грн. Перекидання 4 коліс з балансуванням 100 грн. Якщо 2 рази в рік перевзуватися, то другий комплект окупиться за 18 років. Якщо їздити на комплекті гуми 5 років, то 10 перевзувань, якщо нормальний майстер, ніяких прблем з гумою не мало би бути. Тому передумав купляти другий комплект дисків. Якщо використовувати всі 5 наявних дисків, то можна перекидати посезонно тільки три колеса.
den87 написав:Усім привіт! Радий приєднатись до Вашого форуму. Багато цікавих та корисних порад) Зараз теж займаюсь пошуком дисків на свій mcv 2013 року. З параметрами, які підходять вже зрозуміло. З приводу фірм виробників все поки що туманно... На днях запропонували сталеві диски (bk75000) 6jxr15/4x100/ch dia60,1/ et 43 фірма breckner, наче б то роблять іх в німеччині, можливо про такі хтось чув???
Рік тому також надумав купити комплект дисків для зимової гуми. Нормальні стальні диски, такі які ставить рено, були по ціні 900 грн. Купляти Китай чи Кразовскі - лотерея. 4 штуки - 3600 грн. Перекидання 4 коліс з балансуванням 100 грн. Якщо 2 рази в рік перевзуватися, то другий комплект окупиться за 18 років. Якщо їздити на комплекті гуми 5 років, то 10 перевзувань, якщо нормальний майстер, ніяких прблем з гумою не мало би бути. Тому передумав купляти другий комплект дисків. Якщо використовувати всі 5 наявних дисків, то можна перекидати посезонно тільки три колеса.
Згоден з Вами, але частково. Тому що вартість перезувачки)))) з балансуванням 220 - 250 грн, це раз, а по-друге, мені зручніше вдома перекинуть диски на диски, чим стояти в чергах на сто в міжсезоння ... Тому тут більше зручність, аніж термін окупності.
Нашел оригинальные легкосплавные диски за 3000, соринтируйте это нормальная цена? http://borispol.ko.olx.ua/obyavlenie/le … 1c413df837
Не Майский Кот продає?
Класна ціна, ну і на пересилку ще трошки приплюсувати.
noksic.ua - крышечку на 4й диск замахаешся искать ...
Не Майский Кот продає?
если он то в тыкву шо на форуме не предлагаеть , хотя вродь он почти нормальный .
если он то в тыкву
А чо вы такой дерСкий, сразу в тыкву?...
Может человек не хочет потом в тыкву от форумчан получить, за диски, если с ними что не так?
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2015-07-29 16:59:26[/merge_posts_bbcode]
Не Майский Кот продає?
Сторінки Назад 1 … 17 18 19 20 21 … 31 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Ходова → Колесные диски на Логан
Згенеровано за 0.151 секунд(и), виконано 88 запитів