451

Re: Эксплуатация ГБО

Заметил что зимой если переходит на газ позже чем обычно, вероятная причина забиты фильтры. Летом на таких фильтрах еще можно кататься и не будет тупить.

Subaru XV 2.0 2018 + Тоyota Verso-S 2011
Logan MCV 2007 Amb ГБО - десь волонтерствує
Рецепт нашей победы прост. Мы взяли и убили всех плохих парней. Все остальные методы - пыль. Крис Кайл
Больше всего на свете рабы ненавидят не своих хозяев, а тех, кто стал свободным. Марк Катон
  0

452 Відредаговано karakuda78 (2016-02-13 21:47:24)

grinder написав:

Заметил что зимой если переходит на газ позже чем обычно, вероятная причина забиты фильтры. Летом на таких фильтрах еще можно кататься и не будет тупить.

А причем здесь фильтра? Может проблема с термостатом?

Логан 1.4, ГУР, кондиционер, ГБО Alpha
  0

453 Відредаговано Basilio_Cat (2016-02-13 19:34:08)

За последние несколько дней заметил такую особенность - после перехода с бензина на газ, первые минуту-две плавают обороты. БК сообщил "ошибка системы 304. Пропуски зажигания в 4 цилиндре". Еще деталь, сам переход стал более заметен - непродолжительная и небольшая вибрация. Это что?

Dacia 1.4 Ambience 08 года ГБО Вариатор БК Мультитроникс
  0

454 Відредаговано Александр007 (2016-02-13 19:54:57)

Basilio_Cat,
1. проверьте свечи.
2. Не работает форсунка в этом целиндре

Киев
Шкода Рапид 1.6, .110л.с ....+  Дастер 1.5,  110л.с
Бортовой тут: https://www.logan.in.ua/forum/topic1840 … 110ls.html
  0

455

Basilio_Cat, газ заводской?

0

456

Александр007 написав:

1. проверьте свечи.

Посмотрел, на вид ничего необычного, красноватый налет на электродах и юбке. Нагара нет. Стоят Denso TT, на всякий случай в 4 поменял на старые, родные.

Александр007 написав:

2. Не работает форсунка в этом целиндре

Что совсем или только какое-то время, ведь плавают обороты 1-2 мин.

karakuda78 написав:

газ заводской?

Нет. Редуктор Аляска, форсунки Стаг.

0

457

Basilio_Cat,
Может подлипает, работает но забита.

Киев
  0

458

Александр007,
А это может быть связано с температурой ОЖ и редуктора?

0

459

Basilio_Cat,
стоит обратится к газовщикам

Киев
  0

460

Або засрані форси або ВВ частина. 100%.

Logan MCV 1.6 2011+ГБО Zenit Pro+OBD, KME Gold, Hana Red, повна шумоізоляція і шикарні сидіння на електриці від Sport BMW+підігрів+компресорна бокова підтрима+ шини Michelin Primacy 4
  0

461

Майже новая катушка зажигания Бош и такие же ВВ провода. (

0

462

karakuda78, замена сразу вылечила проблему. Термостат новый. На старом фильтре переходило на газ чуть ли не со срабатыванием термостата, теперь как по писанному.

Рецепт нашей победы прост. Мы взяли и убили всех плохих парней. Все остальные методы - пыль. Крис Кайл
Больше всего на свете рабы ненавидят не своих хозяев, а тех, кто стал свободным. Марк Катон
  0

463

grinder, Не могу отследить логику dntknw

0

464

karakuda78, очевидно забитый фильтр, пока не прогрет представляет собой просто камень, потом начинает оттаивать и пропускать газ.

0

465 Відредаговано karakuda78 (2016-02-14 14:12:20)

grinder написав:

очевидно забитый фильтр, пока не прогрет представляет собой просто камень, потом начинает оттаивать и пропускать газ.

Блин, точно. Как я сразу то не допер dumbom

0

466

В мене теж такий прикол був. При переході на газ двигун троїв і тільки після 30 сек. переходив в нормальний режим.
Причина - конденсат у фільтрі, який при морозі перекривав подачу пропану. Тільки відтанув і все одразу ОК.
Висновок, або пересунути момент включення на більш високу температуру, але не завжди спрацьовує, бо теплий газ не одразу нагріє конденсат. Або якимось чином прогрівати сам фільтр.

Dacia Logan Ambiance 1.4 був.
New Koleos Dynamique Pack1 2.5 CVT - був.
Skoda Octavia 1.4 MT - є.
  0

467

З'явилась проблемка (особливо в холодний ранок). При перерохі на газ, авто глохне, або якщо не глохне, то парають оберти майже до нуля. Якщо в дорозі зранку переходить на газ, то їде, як тільки скидаю на нейтралку, то може заглохнути.
На що дивитись? Фільтра замінені.

Logan 1.6 2008 + ГБО
  0

468

Aleksandr17 написав:

З'явилась проблемка (особливо в холодний ранок). При перерохі на газ, авто глохне, або якщо не глохне, то парають оберти майже до нуля. Якщо в дорозі зранку переходить на газ, то їде, як тільки скидаю на нейтралку, то може заглохнути.

у мене на метані така фігня постійно була, а якщо проїхати пару хв. то вже не глохла, думаю налаштування збились, зоча мене такий варіант влаштовував

Моя перша іномарка - Дачія логан 1.4 base, колір - сірий. пробіг - 109 тис. Установка ГБО 4 (метан).
  0

469

Aleksandr17 написав:

Мне помогла чистка дроссельной заслонки и увеличение температуры перехода на газ.

ЗАЗ-1102 Таврия (1993) -> Opel Vectra A (1991) -> Logan-2 (2013) 1.2 ГБО
Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0

470

ls7 написав:

думаю налаштування збились

Був у майстра, обнуляли налаштування. Катались за містом, накатували криві з ноутом. На гарячу все гуд, а на холодну така фігня(хоча не завжди).

Aprox написав:

увеличение температуры перехода на газ.

Стоїть 30град.С

Logan 1.6 2008 + ГБО
  0

471 Відредаговано ls7 (2016-04-18 22:17:32)

Aleksandr17 написав:
ls7 написав:

думаю налаштування збились

Був у майстра, обнуляли налаштування. Катались за містом, накатували криві з ноутом. На гарячу все гуд, а на холодну така фігня(хоча не завжди).

Aprox написав:

увеличение температуры перехода на газ.

Стоїть 30град.С

я років 5 їздив з ГБО без автомат переходу на газ при підвищенні теператури ОЖ, літом 1-2 хв. грів на бензині потім газу і при 1,5 тис оборотів авто пеерходило на газ, якщо проїхати метів 300 і не зупинятись то все гуд, а якщо холодним перейти на газ і скинути на нейтралку то мотор троїло і глох...зимою відповідно довше грів і не відразу на газ переходило на ходу, в сильний мороз авто дусилось, тоді знову кидав на бенз. і тд. Потім мені сервісмени коли налаштовували гбо поставили якогось хрина автоматом переход на газ після того як завів за 1-2 секунди, думаю збсь, тепер бензину ще менше буде потрібно, але коли двигун остиг, то така сама фігня була - двигун троїло і хлох, то я як тільки завів відразу виключав гбо і вручну натискав на кнопку пілся прогріву, короче поїхав і зробили все як було раніше, тобто перехід відбувався коли стрілка тахометра пересікала 1,5 тис обертів.

Моя перша іномарка - Дачія логан 1.4 base, колір - сірий. пробіг - 109 тис. Установка ГБО 4 (метан).
  0

472

Сьогодні по иел.один майстер сказав, може бути підлипання форсів на холодну. Треба розібрати і гляну. Якщо так, то промити

Logan 1.6 2008 + ГБО
  0

473

Aleksandr17 написав:

Стоїть 30град.С

мне с 35 подняли до 40...

ЗАЗ-1102 Таврия (1993) -> Opel Vectra A (1991) -> Logan-2 (2013) 1.2 ГБО
Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0

474

Aleksandr17,
мининум надо 40 градусов.
Иначе долго не прослужит.

Киев
  0

475

Я попросив, щоб у мене поставили переход при 50С. Щоб не заморачуватись з переходом на зиму та літо.
Літом всерівно двигун близько 30С після ночного простою.

Dacia Logan (Лютые 1.4 литра! (с) Aprox) BASE (раніше була)+ел.регулювання та підігрів дзеркал+ЕСП+БК+ГБО+Чіп-тюн+бі-лінзи+ПТФ+лиття+парктронік+ПрестижV-55.
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
  0