Aleksandr17 написав:ls7 написав:думаю налаштування збились
Був у майстра, обнуляли налаштування. Катались за містом, накатували криві з ноутом. На гарячу все гуд, а на холодну така фігня(хоча не завжди).
Aprox написав: увеличение температуры перехода на газ.
Стоїть 30град.С
я років 5 їздив з ГБО без автомат переходу на газ при підвищенні теператури ОЖ, літом 1-2 хв. грів на бензині потім газу і при 1,5 тис оборотів авто пеерходило на газ, якщо проїхати метів 300 і не зупинятись то все гуд, а якщо холодним перейти на газ і скинути на нейтралку то мотор троїло і глох...зимою відповідно довше грів і не відразу на газ переходило на ходу, в сильний мороз авто дусилось, тоді знову кидав на бенз. і тд. Потім мені сервісмени коли налаштовували гбо поставили якогось хрина автоматом переход на газ після того як завів за 1-2 секунди, думаю збсь, тепер бензину ще менше буде потрібно, але коли двигун остиг, то така сама фігня була - двигун троїло і хлох, то я як тільки завів відразу виключав гбо і вручну натискав на кнопку пілся прогріву, короче поїхав і зробили все як було раніше, тобто перехід відбувався коли стрілка тахометра пересікала 1,5 тис обертів.
Моя перша іномарка - Дачія логан 1.4 base, колір - сірий. пробіг - 109 тис. Установка ГБО 4 (метан).
0