alex.cver написав:У всех других не Рыны производителей разница гораздо больше.
Я вже наводив приклад, КІА Сіід, приблизно така ж різниця між дизелем і бензом як у МЦВ. Думаю якщо пошукати, то можна і більше таких знайти.
Був період, коли було введено мито на бензинові авта, але воно не діяло на дизелі. Так от тоді вони майже зрівнялись в ціні. І не тільки в Рено. Але зараз ця різниця в Логанів не така вже й мала.
alex.cver написав: Ну про 120 тыс км может и загнул Oleg, но где то после 50 тыс пробега дизель догонит бензин. (но не у Рены)
Я якось приблизно підраховував, то в мене виходило що дизельний МЦВ окупиться в порівнянні з бензом 1.2 десь через 75 тис км.
alex.cver написав:Но все почему то забывают еще плюс дизеля не только в экономности - в ДИНАМИКЕ.
Ніхто не забуває, не переживай. Просто коли мова про економію, то це тільки гроші, а не динаміка, не швидкість прогрівання салона зимою, не ймовірність влетіти в дорогий ремонт і т.д.
Яке Ем Джі в 13му році? Я і зараз не впевнений що в нас тут в Луцьку є їхній дилер (точніше, чи якийсь із тих шо є, займається ними). По факту - Емграндів в нас багато, а разом з Джилі, ще більше. А Ем Джі? Ну скільки їх? Екзотика. Не дай бог ремонт, та щей гарантійний... Нунах. От Рено рулить - офіційний ділер, всі діла.
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-07-03 20:16:19[/merge_posts_bbcode]
Игорь Петрович1 написав: Что я вам скажу ,очень достойно Логан.
Ха, ха! Ну ти вже визначся! То не хочеш в Логана пересідати, то вже достойно.
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0