3,326

Re: Видео с видеорегистраторов

Майский Кот написав:

11.2. На дорогах, которые имеют две и больше полосы для движения в одном направлении, не рельсовые транспортные средства должны двигаться как можно ближе к правому краю проезжей части, кроме случаев, когда выполняется опережение, объезд или перестроение перед поворотом налево или разворотом

Спірний пункт правил для його застосування в межах населеного пункту. Крім того сказано що "Должен", "повинен", ну ніяк не вказано заборонено чи зобов"язаний...
До того ж коли під цю марку шиють адмінку з формулюванням "порушення рядності руху" це справжня маячня. Бо порушення рядності руху це поворот-розворот не з відповідного крайнього положення, порушення вимог знаку "рух по смугах"...
Це раз. А з іншого боку є ще  стан дорожного покриття. Наприклад відрізок О. Теліги від Кирилівської церкви (точніше від посту)і до Зеніту.
Перша смуга Автобусна, друга ушатана фурами, третя більш-менш...Або пр. Палладіна до Уборевича...крайня ліва придатна, інші ушатані...То вибачте мене, хоч я їду з причепом чи без срати я хотів на цей пункт і на торопиг, авто ремонтую за свої...

0
Спасибо сказали: Александр0071

3,327

Майский Кот,
белая ничего не нарушала даже если ехала в левой полосе.
иначе все столкновения на встречке можно обвинять не виновника а постродавшего...
мол оказался на его пути. Это бред.
нарушение только на приусе.

Киев
Шкода Рапид 1.6, .110л.с ....+  Дастер 1.5,  110л.с
Бортовой тут: https://www.logan.in.ua/forum/topic1840 … 110ls.html
  0

3,328

Александр007 написав:

белая ничего не нарушала

Швидкість була меньше 60?

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

3,329

Александр007 написав:

Это бред.

Тяжелый случай.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-08-31 22:11:07[/merge_posts_bbcode]

Sash_KO написав:

ну ніяк не вказано заборонено чи зобов"язаний..

Это рекомендация, я уже писал.Читай внимательно пост 3,322, предпоследнее предложение. Все, надоело, без меня.

"Жизни верь,она ведь учит лучше всяких книг". " Главное -живой жизнью жить, а не по закоулкам памяти шарить". Dacia Logan 1.6 Laureat 2006, темно зелёный хамелеон-продан. Ситроен С4 Пикассо серый гранд 2011г- продан. Езжу Ситроен С4 Пикассо 2011   черный эксклюзив
  0

3,330 Відредаговано Александр007 (2016-08-31 23:35:10)

Larsen написав:

Швидкість була меньше 60?

скажем так около 60.
даже если чуть больше до 80 можно.
дворовые територии там 20.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-08-31 23:33:03[/merge_posts_bbcode]

Майский Кот,
ни одного доказательства вины белой так и не услышал.
да случай у вас тяжелый

Киев
  0

3,331

Александр007 написав:

Не можна! Нема статті про покарання за перешвищення меньше 20. Але коли йде мова про визначення винуватця ДТП, то порушення 60, залишається порушенням, і тим самим означає вину порушника.
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-08-31 23:35:46[/merge_posts_bbcode]

Александр007 написав:

ни одного доказательства вины белой так и не услышал.

Ну, ми тут на пальцях гадаємо. wink Докази будуть в суді, по результатам слідства. Ми можемо лише наші припущення тут обговорювати. Якщо комусь цікаво. smile

0

3,332 Відредаговано Александр007 (2016-08-31 23:39:41)

Larsen,
если нет статьи то нет и нарушения.
спросите у любого юриста.
у вас есть докозательство что не 60 .... нет на этом и закончим.
в суде принимают только факты.
факт нарушение полиции.

Киев
  0

3,333 Відредаговано Larsen (2016-08-31 23:50:06)

Александр007 написав:

если нет статьи то нет и нарушения.

Ти не зрозумів. Стаття про покарання за порушення, а не про відповідальність в створенні аварійної ситуації і як наслідок ДТП. Любий юрист тобі скаже, що учасник ДТП, який порушив ПДД, не залежно від того чи є за це передбачене покарання чи ні, буде признаний винним (або частково винним), в ДТП. Ну а там вже інші статті і покарання. Таких випадків багато. Коли ти їдеш 80 по місту, ти це робиш на свій страх і ризик. За таку їзду ніхто тебе не покарає. Але якщо попадеш в ДТП, будеш виновником.

Александр007 написав:

у вас есть докозательство что не 60

А ти шо, суддя? wink Я ж сказав - ми тут просто думками обмінюємось. Я говорю про те, що буде якщо швидкість була більша за 60. Яка вона реально була, я не знаю.

Александр007 написав:

в суде принимают только факты.

В суді будуть результати експертизи. А вони покажуть яка реально була швидкість.

Александр007 написав:

факт нарушение полиции.

Факт. Але відповідальність за ДТП може бути частковою. Якщо порушення було з обох сторін, тоді доля відповідальності кожної сторони буде визначена судом.

0

3,334

Александр007 написав:

скажем так около 60.

да ну? НИГДЕ в ПДД не написано, что можно ДО +20 двигаться. кроме раздела с "тарифами" за нарушения. зато есть населенный пункт- 60км/ч. всё. что выше - нарушение. а то, что до 80 не штрафуют, то такое.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-09-01 00:03:14[/merge_posts_bbcode]

60/не 60 без проблем будет видно на щитке приборов. стрелка не падает .

Dacia Sandero 2008 K7M 1.6MPI -продано Renault Kangoo II 2013 K9K 90 -продано, Renault Clio III 2007 K4M801 DP0 110 - продано
VW Golf IV GT 2004 1.9TDI арендовано-повернуто
VW Tiguan Sport 2012 2.0TSI, MAZDA CX-5 2018 2.5 SKYACTIV®-G, VW ID.4 2023
Heckler-Koch VP9 , AK-103
  0

3,335

http://censor.net.ua/video_news/403950/ … chko_video

Renault Grand Scenic ІІІ (2011) дизель 1,5 110 л.с., механика - Крокодил
Volkswagen Polo 1.4 (2011) 85 л.с. + робот DSG 7ст + кондей - рабочая - был
Logan Ambiance 1,4 (2008) 75 л.с. + ГУР + передние ЭСП + ГБО by rk03 - был
Deawoo Matiz 0.8 (2002) 52 л.с.- был
  0

3,336

Larsen написав:

Я ж сказав - ми тут просто думками обмінюємось.

Так вот ехала 60 и где нарушение?

Киев
  0

3,337

Александр007 написав:

Так вот ехала 60 и где нарушение?

В тебе є докази що їхала 60? wink Ні? Тоді звідки впевненість?
Ще раз кажу - я говорою про те, що буде ЯКЩО вона їхала швидше. Якщо ні, тоді і так все ясно.
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-09-01 07:51:49[/merge_posts_bbcode]

До речі, за відсутність дій, спрямованих на уникнення ДТП, в аварійно небезпечній ситуації, теж признають винними.

0

3,338 Відредаговано Александр007 (2016-09-01 08:19:02)

Larsen написав:

Ще раз кажу - я говорою про те, що буде ЯКЩО вона їхала швидше.

До речі, за відсутність дій, спрямованих на уникнення ДТП, в аварійно небезпечній ситуації, теж признають винними.

Зачем гадать....
На видео белая едет не нарушая, приус нарушил пересекая двойную, и спровоцировал ддп.
Приус создал аварийную ситуацию.

Вы похоже в Киеве не ездели, так вот тут часто происходят аварии в которой нарушают именно полиция.
И  пешеходов сбивают, потом утверждая что бабка на красный шла.....

Киев
  0

3,339

в данной ситуации копы дятлы 100500....высунуть морду из потока... это дибилизм полнейший... понабирали телочек разных.. вчера перед мной стояла на оранжерейной... все никак не могла повернуть налево ибо там потоки большие  big_smile.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-09-01 07:23:02[/merge_posts_bbcode]

И если бы все ездили по киеву 60 и меньше, город бы просто стоял  smile

А что подумал по этому поводу Кролик, никто так и не узнал,
потому что Кролик был очень воспитанный.
  0
Спасибо сказали: Александр0071

3,340 Відредаговано Александр007 (2016-09-01 08:27:39)

Grafik87 написав:

И если бы все ездили по киеву 60 и меньше, город бы просто стоял  smile

Правильно говоришь,
большая часть аварий именно когда тянучки и пробки.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-09-01 08:26:25[/merge_posts_bbcode]

Larsen,
Статистика говорит о том что чаще полиция и виновата вот факты....
Патрульные в среднем разбивали по десять машин каждый месяц.

«В прошлом году в Украине в результате ДТП пострадал 201 автомобиль Toyota Prius, из них в Киеве – 157 авто, половина из них по вине патрульных.
Источник: https://www.autocentre.ua/avtopravo/pol … 72995.html © Autocentre.ua

Киев
  0

3,341 Відредаговано Grafik87 (2016-09-01 08:31:32)

Похоже в полицию набрали неопытных водителей.... Вот и все, люди там молодые опыта ежедневного вождение  вобще небыло у некоторых.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-09-01 07:30:02[/merge_posts_bbcode]

а взять теже длиннючие тролейбусы и автобусы.... бабули на них ездят постоянно и аварий в сотни раз меньше чем у копов. А все из-за опыта. Я кстати всегда удивляюсь водителям подобного транспорта... как у них бедных нервов хватает ))))))

А что подумал по этому поводу Кролик, никто так и не узнал,
потому что Кролик был очень воспитанный.
  0

3,342

Grafik87,
Старые гаишники вспоминают, что ранее на службу вообще не брали, если человек не владел навыками контраварийного вождения. А уж если сотрудник попадал в ДТП, то старался сам починить авто, чтобы избежать служебных проверок.

«Раньше гаишники и милиция головой отвечали за сохранность служебного автомобиля, особенно нового, — рассказывает экс-сотрудник департамента ГАИ Украины. — Не дай Бог, царапину где поставишь, сразу, пока не было вечернего смотра, летишь к знакомым мастерам на СТО и полируешь до блеска. Если служебное авто попало в ДТП, приезжала проверка из министерства. Сейчас же для новых полисменов разбить служебное авто ничего не стоит. А все потому, что за разбитый автомобиль практически не существует никаких наказаний».
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-09-01 08:39:50[/merge_posts_bbcode]

Подарили хундай соната так и те бьют

Киев
  0

3,343

Александр007 написав:

На видео белая едет не нарушая,

Це нам наразі невідомо. Але я бачу що біла не прийняла ніяких мір по уникненню ДТП. А це вже не на її користь.

Александр007 написав:

приус нарушил пересекая двойную, и спровоцировал ддп.

Пріус порушив правила, тому, як мінімум, частина вини за ДТП на ньому.

Александр007 написав:

Приус создал аварийную ситуацию.

Це очевидно. Не очевидно чи ЛИШЕ Пріус створив аварійну ситуацію.

Александр007 написав:

тут часто происходят аварии в которой нарушают именно полиция.

Я вкурсі. Але я теж вкурсі що аварій, спровокованих звичайними водіями, значно більше. Хоча і самих водіїв значно більше копів. smile Це все питання статистики, про які я тут не сперечаюсь. Ми тут обговорюємо один, конкретний випадок, і статистика тут нідочого. wink

Grafik87 написав:

И если бы все ездили по киеву 60 и меньше, город бы просто стоял 

Щодо цього є великі сумніви. Париж, Лондон, Рим, їздять 50 і не стоять. Деякі вулиці можна, і треба дозволити швидкісний рух, але це не значить що стандартне обмеження в 60 це велика трагедія. Крім того, головна проблема міського руху - корки. А вони при меньших швидкостях, в деяких випадках можуть скоротитись. Одним словом, тут все не так однозначно. Без експерименту тяжко взнати правду.

Александр007 написав:

Статистика

А якщо по статистиці виявиться що більшість злочинців мають таке ім'я як я, то що, я теж від цього стану злочинцем? wink
Ні. Статистика це цікаве, але інше питання, яке не має ніякого відношення до того, хто і наскільки винний в данному випадку. Тут провина копів очевидна, без всяких статистик.

Александр007 написав:

в Киеве – 157 авто, половина из них по вине патрульных

Ну от, а ти кажеш що більшість по вині копів, а тут вже тільки половина. wink

Grafik87 написав:

Похоже в полицию набрали неопытных водителей.... Вот и все, люди там молодые опыта ежедневного вождение  вобще небыло у некоторых.

plus  Я теж так думаю. По них, часто буває, видно. По їх поведінці, спілкуванні, ну і поведінці на дорозі...

Grafik87 написав:

а взять теже длиннючие тролейбусы и автобусы.... бабули на них ездят постоянно и аварий в сотни раз меньше чем у копов. А все из-за опыта.

А вони просто не літають швидше можливостей свого ТЗ. vissla А от маршрутчики вже не такі безпечні. wink

Grafik87 написав:

Я кстати всегда удивляюсь водителям подобного транспорта... как у них бедных нервов хватает ))))))

Ну там бажано бути флегматиком. smile

Александр007 написав:

Сейчас же для новых полисменов разбить служебное авто ничего не стоит.

Може це і краще? В екстренних випадках, коп не повинен обмежувати свої дій страхом за стан авто. Це може сильно знизити ефективність в перехваті злочинців.  dntknw

0

3,344

Larsen написав:

Крім того, головна проблема міського руху - корки.

В том числе образуются и потому, что авто на большой скорости прибывают к "узким" местам. smile

Уже есть RENAULT Logan Ambiance 1.4 + ГУ + кондиционер   Бортовик
  0

3,345 Відредаговано Александр007 (2016-09-01 11:50:24)

Larsen, очевидно только приус создал аварийную ситуацию.
Женщина на рулем за секунду просто не успела никак среагировать.
Пострадали дети а это уже вина полиции.
Дама за рулем реакция не быстрая и это надо знать.
Винить за это никто небудет кроме вас конечно.

Киев
  0

3,346

Александр007 написав:

Подарили хундай соната так и те бьют

Я боюсь представить стоимость ремонта Приуса, а потом умножить на их количество, добавить коэффициент отката (там явно "свои" СТО делают "ремонт" за бюджетные деньги).

Logan II 1,6 чип-тюн, ГБО
С уважением, Александр
  0

3,347

az74,
так всем выгодно кроме пострадавших.

Киев
  0

3,348

По идее, компенсация пострадавшим тоже за счет налогоплательщиков
Нет никаких "денег государства". А есть только деньги налогоплательщиков.

Logan II 1,6 чип-тюн, ГБО
С уважением, Александр
  0

3,349 Відредаговано Larsen (2016-09-01 14:08:30)

Александр007 написав:

Женщина на рулем за секунду просто не успела никак среагировать.

А чому не встигла? Говорила по мобілці? Рухалась занадто швидко? Хто зна. Слідство покаже. Ми не можем з впевненістю говорити про її вину, на відміну від копів, чиє порушення правил очевидне. Однак це не значить що вона зовсім невинна.

Александр007 написав:

Пострадали дети а это уже вина полиции.

Вина поліції, безумовно є, тут нема про шо говорити. Питання тільки залишається в тому, чи була провина ще в когось, крім поліції.
На рахунок дітей, невідомо як їх перевозили. В дитячих кріслах? З пристібнутими ременями безпеки? Якщо ні, тоді частина відповідальності на тих, хто їх перевозив. Такі правила.

Александр007 написав:

Дама за рулем реакция не быстрая и это надо знать.

Так водій повинен сам розраховувати безпечну дистанцію і швидкість руху, виходячи зі своїх здібностей і технічних можливостей ТЗ. Тому повільна реакція не оправдання.

Александр007 написав:

Винить за это никто небудет кроме вас конечно.

Суд. Суд буде вирішувати рівен відповідальності за ДТП на основі результатів слідства. Я не суд, в мене нема достатньо інформації. Тому, звичайно, я нікого звинувачувати не буду. Я просто кажу про можливі результати.
Якщо вона дотримувалась всіх ПДД, а це можливо, адже ми не маєм доказів протилежного, тоді вся відповідальність на копах однозначно.

az74, десь читав, якийсь патрульний жалівся що їх заставляють за свої гроші ТО проходити, чи щось в цьому роді. Нажаль вже не згадаю де. Не надав цьому великого значення тоді. Хто зна, може і за ремонти з них вираховують? dntknw
Треба поцікавитись цим питанням.
А на рахунок бюджетних грошей, спочатку треба вияснити яке в них страхування. Не виключено що платять страхові, принаймі в деяких випадках. Тоді бюджет і гроші платників податків тут нідочого.

0

3,350

Larsen, Ви, шановний, часом не співробітник органів??? Бо таке говорите що в мене одні матюки на думці...
ругательство, їдеш у своїй смузі, нікого не чіпаєш, чмошнік підставляє бока, замєс і всім маєш ремонтувати авто...З якого х...я запитується??? Говорила по мобілці і винна в ДТП бо не встигла зреагувати...а чого реагувати? Намальовані дві смуги якого хера пертися і підставляти бока??? Не можеш безпечно проїхати висади напарника з жезлом нехай перекриє рух і їдь нахер далі...
Дітей не правильно перевозила теж винна в ДТП???
Послухаєш так всі такі майстри з лосиного тесту...На другому відео чітко видно що пріус висунув морду, а зустрічна шкода вже в трьох корпусах від пріуса...куди там гальмувать чи відвертать...крутни вона руля в право, пішла б по дотичній прямо у стовпа і взагалі б убилася...
Гарно сидіть перед монітором і теоретичними викладками займатися...

0