Александр007 написав:На видео белая едет не нарушая,
Це нам наразі невідомо. Але я бачу що біла не прийняла ніяких мір по уникненню ДТП. А це вже не на її користь.
Александр007 написав:приус нарушил пересекая двойную, и спровоцировал ддп.
Пріус порушив правила, тому, як мінімум, частина вини за ДТП на ньому.
Александр007 написав:Приус создал аварийную ситуацию.
Це очевидно. Не очевидно чи ЛИШЕ Пріус створив аварійну ситуацію.
Александр007 написав:тут часто происходят аварии в которой нарушают именно полиция.
Я вкурсі. Але я теж вкурсі що аварій, спровокованих звичайними водіями, значно більше. Хоча і самих водіїв значно більше копів. Це все питання статистики, про які я тут не сперечаюсь. Ми тут обговорюємо один, конкретний випадок, і статистика тут нідочого.
Grafik87 написав:И если бы все ездили по киеву 60 и меньше, город бы просто стоял
Щодо цього є великі сумніви. Париж, Лондон, Рим, їздять 50 і не стоять. Деякі вулиці можна, і треба дозволити швидкісний рух, але це не значить що стандартне обмеження в 60 це велика трагедія. Крім того, головна проблема міського руху - корки. А вони при меньших швидкостях, в деяких випадках можуть скоротитись. Одним словом, тут все не так однозначно. Без експерименту тяжко взнати правду.
Александр007 написав:Статистика
А якщо по статистиці виявиться що більшість злочинців мають таке ім'я як я, то що, я теж від цього стану злочинцем?
Ні. Статистика це цікаве, але інше питання, яке не має ніякого відношення до того, хто і наскільки винний в данному випадку. Тут провина копів очевидна, без всяких статистик.
Александр007 написав:в Киеве – 157 авто, половина из них по вине патрульных
Ну от, а ти кажеш що більшість по вині копів, а тут вже тільки половина.
Grafik87 написав:Похоже в полицию набрали неопытных водителей.... Вот и все, люди там молодые опыта ежедневного вождение вобще небыло у некоторых.
Я теж так думаю. По них, часто буває, видно. По їх поведінці, спілкуванні, ну і поведінці на дорозі...
Grafik87 написав:а взять теже длиннючие тролейбусы и автобусы.... бабули на них ездят постоянно и аварий в сотни раз меньше чем у копов. А все из-за опыта.
А вони просто не літають швидше можливостей свого ТЗ. А от маршрутчики вже не такі безпечні.
Grafik87 написав:Я кстати всегда удивляюсь водителям подобного транспорта... как у них бедных нервов хватает ))))))
Ну там бажано бути флегматиком.
Александр007 написав:Сейчас же для новых полисменов разбить служебное авто ничего не стоит.
Може це і краще? В екстренних випадках, коп не повинен обмежувати свої дій страхом за стан авто. Це може сильно знизити ефективність в перехваті злочинців.
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0