dimon85 написав:Опять же это все может быть чистым маркетинговым ходом.
Так це все і є маркетингова диференціація. Реально ж нема в природі якихось конкретних меж між класами. Це все умовно. Особливо якщо мова іде про А/В/С/D/E класи, адже в них навіть нема натяку на якесь визначення.
dimon85 написав:Почему-то же не назвали его 308 седан
Напевно тому що з 308 він немає нічого спільного. Одиничка в кінці, я так думаю, повинна натякати на його бюджетність.
Однак всі моделі Пежо які починаються з цифри 3, відносяться до С класу. "В" клас в них іде цифрою 2. Тому якби Пежо відносило його до В класу, то назвали б його якось тіпа 201 або щось в цьому роді.
dimon85 написав:Я на ней ездил почти 3 года - это бюджетный тарантас хоть и в красивой обвертке, но В класс))) И никто меня не сможет переубедить в этом.
А я всетаки спробую.
От дивись, ця класифікація іде не по комфорту чи там якості/богатству оснащення, а по розміру. Правильно? От наприклад, Aston Martin Cygnet, і Емгранд ЕС7. На фоні Сигнета, Емгранд буде ще тим тарантасом. Але по факту, Сигнет це клас А, а Емгранд клас D, просто тому що такі в них розміри.
А відчуття "бюджетного тарантаса" в Елізе закономірні, адже це і є бюджетний тарантас. Однак місця в ньому всередині по відчуттям більше ніж, наприклад, в тому ж Фокусі. Чи ж не так? 
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0