Re: А кто уже переобулся?
днём +5, рано
С уважением, Александр
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → А кто уже переобулся?
Сторінки Назад 1 … 110 111 112 113 114 … 159 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
днём +5, рано
Планирую на следующие выходные сменить тапки.
На стоковый неубиваемый дубовый летний Barum.
рано
с первых чисел марта на лете
az74 написав:рано
с первых чисел марта на лете
И я с начала марта колесю в летних тапочках:)
Да, рановато... Ноль на градуснике... По закону подлости - было тепло, только переобулся и на тебе... Ну, дальше вроде обещают потепление... Сегодня аккуратненько перекантуюсь...
По правилам - перезуватись коли середньодобова більше +7. А якщо є сумніви, то інше правило каже що 15 квітня, ну або десь біля того.
У почти всю прошлую неделю было совсем тепло!
Но не суть... Благо сухо - доехал до работы отлично! ))
Не варто забувати, що навіть при ранньому потеплінні, ще в кінці березня можуть бути морози і багато снігу, як це було в нас позаминулого року, коли в 20-х числах березня, діти ліпили сніговики, при тому що на початку місяця вже було "літо".
Не варто забувати, що навіть при ранньому потеплінні, ще в кінці березня можуть бути морози і багато снігу, як це було в нас позаминулого року, коли в 20-х числах березня, діти ліпили сніговики, при тому що на початку місяця вже було "літо".
Думаю, до сугробов дело не дойдёт...
Думаю, до сугробов дело не дойдёт...
Цього року вже точно не дійде, вже ж березень закінчується, по любому. Це я про перезування на початку березня. Хоча, хто перезуває другий комплект на дисках сам, тому можна, в разі чого не довго перекинути назад зимову. А так то краще хоча б до квітня на зимовій покататись, ніж ризикувати.
Зараз вже можна перезуватись. Я вже теж думаю десь на днях, як знайду час, перезуюсь.
С понедельника всё на летней.
Смысл тянуть?
Ночью ездить не нужно, со среды уже и потепление.
Eyheniy K.,
Вот и снег пошел
Да, сегодня погода как раз для зимней.
Eyheniy K.,
Вот и снег пошел
Выходил в 7:10 утра - снега не видел, 11:10 - выглянул в окно, снега нету.
Eyheniy K.,
В 8ч был снег.
Да сразу таял
ща на летней ездят те, кто пытается поберечь зимнюю а на зимней ездят те, у кого ещё нет летней или кто пытается летнюю поберечь
вот я например, киевские утренние метели и хуртовини могу просто.. переспать
а на зимней ездят те, у кого ещё нет летней
У мому випадку, ще + варіант.... зимова вже відслужила своє
зимова вже відслужила своє
о! это я папе так сказал, мол докатывай свою зиму до дыр..
Serega®,
Я на летней потому что лучше сцепление с дорогой.
Безопасность на первом месте и не волнует как быстро стирается или нет, детский сад.....
Вчера ехал по просп. Победы 90 км.ч, так меня мерс обогнал на скорости 160-180км.ч с одной стороны а с другой фольцваген в догонялки играли.
Александр007, так мы в твоей авангардности и не сомневаемся
Lavrik, нові тапки вже є? Ти ж дивись щоб із фотозвітом і враженнями. Лайки за нами....
нові тапки вже є?
Ще немає, та я і не спішу.
а на зимней ездят те, у кого ещё нет летней или кто пытается летнюю поберечь
Я на зимній, але літня є, і берегти мені її нема ніякого понту, адже вона дешевша за зимову.
Сегодня переобул 185 70 14 на 185 65 15 сам в гараже. По ощущениям едет плавнее и мягче. Задумываюсь о 15 дисках на зиму...
Вот :
Было:
Стало:
Зимняя резина Дебика Фриго2 38(43)11 выпуска, катаю уже 6 зим, а пробег ок. 7300 км, протектор "как новый"
... вот думаю, сколько еще можно на ней зим откатать, кто что подскажет?
Сторінки Назад 1 … 110 111 112 113 114 … 159 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → А кто уже переобулся?
Згенеровано за 0.254 секунд(и), виконано 70 запитів