1

Тема: Глохне двигун. Нема холостого ходу.

Доброго дня! Допоможіть може хтось зіткався з такою проблемо. В мене дачія логан 1.4 бензин 2007 року. Встановлено ГБО 4 покоління. Пропадає на автомобілі холостий хід. Тобто все працює номально, проблема зявляється раптово. На холостому ходу машина глохне. Потім я іі неможу завести. Тобто двигун схватує, обороти піднімаються до тисячі і двигун глохне. Потім проблема зникає так само як і зявилася. Заміна датчика холостого ходу проблему не вирішило. Діагностика нічого непоказує. Майстри розводять руками і нічого підказати неможуть. Може в когось була така проблема?

0

26

Re: Глохне двигун. Нема холостого ходу.

VitalijV написав:
Abashyn написав:

VitalijV, Обнулить ЭБУ до заводского состояния.

Як це зробити?

Ну... официалы в Сингле мне не помогли - не знают как. smile Ездил к Денису в гаражи и он мне Клипом все сделал wink Гдето на форуме уже было...
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2017-08-06 12:22:05[/merge_posts_bbcode]

Почитайте здесь: https://www.logan.in.ua/forum/post607147.html#p607147

Renault Kangoo II Model type KW08 02.2014 1.5 dCi K9K 66kW logan.in.ua
"Кевин" drive2.ru
DACIA Logan 1.4Mpi Ambiance 2007 - продан
Daewoo Matiz 1.0 Best 2007 - продан
  0

27

Проблему вирішено вроді! Заіхав ще до одного електрика який перевірив датчик холостого ходу. Старий був не робочий, з новим все добре, але компютер не обнулявся (хоч клеми з акамулятора я знімав не однократно) і в памяті були параметри роботи старого датчика. Він скинув всі датчики на нуль і машинка запрацювала. Всім дякую за допомогу!

0

28

В сказку про сброс датчиков в ноль только я не верю, как и в зимний воздух для шин, или есть ещё кто со мной согласен.

MCV-1.6 Ambiance фаза2 2009, ГБО, газовая прошивка
  0

29

alexei74 написав:

В сказку про сброс датчиков в ноль только я не верю, как и в зимний воздух для шин, или есть ещё кто со мной согласен.

Я с Вами согласен.  На выходе датчика всегда разные показания,  на то он и придуман, чтобы считывать инфу и давать мозгам команду к действиям. Больше склонен к тому,  что был какой то сбой и мозги свалилась в аварийный режим.

Renault  Logan 2013 1.2 бежевый пепельный HNK+ABS+туманки.
  0