Я прошу вас хлопці. Невже пан Бамбулятор вважає що зможе змінити точку зору будь кого на форумі? Пропоную усім хто веде цю безглузду дискусію піти краще випити пива, дочекатися виборів і показати хто українець і "скількі коштує в Одесі рубероїд" (доречі як каже моя матуся).
А не займатися "вожатий, вожатий подай піонєра".
Отаке :D
пан Бамбулятор я вважаю Бан ви отримали "за дєло". А якщо ви хочете ще більшого розбрату продовжуйте будь ласка - Україна демократична - "шо бачу то малюю". "Тьотя Клава" все стерпить а у бюлетні обійдеться тільки одним хрестиком.
І ще доречі Україна я чув пійшла навіть не від трипілля, і не від майбутніх росіян, а від темного племені тумба юмба на півдні Африки яке при світлі місяця танцює під ритмічні звуки ТАМ-ТАМів. З роками літаври замінили там-тами, а гопак зайняв місце ритуальних плясок, пігмент шкіри трохи зблід а на голові відросли оселедці, і ми перестали бути канібалами а стали салоїдами.
Це провірене джерело інформації в якому Ви пане Бамбулятор не сумнівайтеся ....впрочем как и в своей теории.
ПА :D
Logan Laureat
"...стоїть зібратися й розглянути парадокс у тривимірному просторі через призму оковитої" (с) Crazy Poison
___________________________________________________________________________________________
0