Re: Предлагаю смартфоны Android, продукцию Xiaomi, LED-лампы
Xiaomi Redmi 6A - а такое купить можно?)
И кто объяснить в чем разница, есть версия глобальная, азиацкая и вообще без версии, как правильно купить Xiaomi )))
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Продаж → Предлагаю смартфоны Android, продукцию Xiaomi, LED-лампы
Сторінки Назад 1 … 120 121 122 123 124 … 160 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
И кто объяснить в чем разница, есть версия глобальная, азиацкая и вообще без версии, как правильно купить Xiaomi )))
Hazard,
Треба брати глобальну. Вона для Європи, з всіма потрібними мовами. Азіатська буде тільки з Англійською і всіма мовами на ієрогліфах.
Куда опять пропал Стас?
Куда опять пропал Стас?
Та да... Самому интересно, уже жду больше месяца павербанк ZMI Aura
Вот и я с 10.11 жду заказ, и пока глухо, хотя в постах пишется доставка 15-25 дней.
я карту памяти получил уже как неделю. заказ был в середине ноября.
Везет вам!!! А я перешел в режим ждуна
бува в Стаса таке але чекайте все прийде
Hazard, азіатська версія відрізняється одним слотом, в який можна поставити або 2 сімкарти або карту пам"яті і одну сімку. Кожен сам вибирає, що йому важливіше або збільшення пам"яті в телефоні ( із 16 Гб заявлених вільно тільки 10, все інше займає операційна система з вбудованими додатками) Це я про свій Редмі 5А. Є європейська версія, в якій 2 слота. 1 - під сімку і карту пам"яті, 2 - під другу сімку.
Моя історія з телефоном. Дуже сподобалась дана торгова марка. Колись подарував на День Народження батькові Редмі 4А. Забрав з пошти, поклацав, телефон дуже сподобався. А в мене був Хомтом НТ16. Глючив часто. Я за рік користування прошивку міняв разів 10 а може й більше. Все намагався знайти оптимальну прошивку без глюків. І в черговий раз мій телефон заглючив, перестав вмикатись. Ніяка прошивка не допомагала. Поніс в ремонт. Висновок - згоріла флеш-пам"ять. І тут дружина вирішила подарувати мені телефон. Мене жаба душила віддавати за телефон до 3 тис. грн.
І ось вона вручає мені Редмі 5А, куплений в інтернет-магазині з гарантією 12 місяців. (4А на той момент уже зняли з виробництва).
Походив я з ним тиждень. Був радий, шо капець. А в мене була азіатська версія, з одним слотом. Далі я почав розчаровуватись в ньому. Телефон почав сильно глючити. Зникав звук, телефон зависав. Лікувалось перезавантаженням. Я телефоную в магазин, розказую їм ситуацію. Вони кажуть - відправляйте, якщо справа в прошивці, то ми прошиємо і через місяць назад пришлемо. Обміняти його я б не зміг, так як всі захисні плівки було знято і встановлено захисне скло на екран.
Почитавши форум 4ПДА прийшов до висновку, що у мене в"єтнамська прошивка. Вона адаптована під європейський ринок, але глючна. Є там і українська і росйська мова. А китайська не глючна, тільки в ній китайська і англійська мови.
І от я начитавшись вирішив прошити свій телефон зразу на європейську версію. Прошив, і бах - телефон не включається. Думаю - згорів. Курю далі форум. Виявляється, спочатку потрібно прошити на китайську версію, розблокувати загрузщик (на розблокування тоді давалось 360 годин після реєстрації на сайті Ксіомі) а потім шитись на європейську. Для того, щоб прошити на китайську після моїх маніпуляцій потрібно зняти кришку і замкнути 2 контакти (перейти в хард-ресет) і вимкнути батарею. Покрутив телефон в руках. Розбирати страшно, бо батарея незйомна. Страшно було щось зламати, але бути місяць без телефону теж не варіант. Вирішив вскривати. Вскрив, від"єднав батарею, замкнув контакти і разу з третього прошив телефон на китайську прошивку. І все запрацювало і не було глюків. На все витратив 2 дні. Тільки там були китайські додатки - гугла і плеймаркета не було. Довелось скачувати і встановлювати. І телефон весь час був на англійській мові. Потім подав заявку на розблокування загрузщика і почав чекати. По закінченню терміну прошив на європейську без розборки телефону. І по цей день все добре. Приходть обнова. Уже 3 раз обновлююсь. На в"єтнамській, при спробі обновити прошивку ви отримаєте чорний екран. Телефон цілком влаштовує, все працює, не глючить. Тьху-Тьху-Тьху! Через ліве плече, щоб не зглазили...
П.С. Порада - беріть європейську версію, щоб не проводити таких маніпуляцій, як я.
Купил маме такой (Global). У отца 5A. 5А - лучше. Быстрее, медленнее разряжается. Что-бы телефон (6А) как-то ожил пришлось включить жесткий контроль всем доступным приложениям. Тогда начал медленнее разряжаться. Но все равно слегка тормознутее 5А.
Вот и я с 10.11 жду заказ, и пока глухо, хотя в постах пишется доставка 15-25 дней.
Я вообще с 03.11 жду телефон уже(
noksic.ua написав:Вот и я с 10.11 жду заказ, и пока глухо, хотя в постах пишется доставка 15-25 дней.
Я свой последний телефон 3,5 месяца ждал
Robben написав:noksic.ua написав:Вот и я с 10.11 жду заказ, и пока глухо, хотя в постах пишется доставка 15-25 дней.
Я свой последний телефон 3,5 месяца ждал
Та ну, это, как говорится "вообще не прикольно"...
И телефон был отправлен после недели обещаний по телефону и в Вайбере "отправить сегодня".
Ребят, не нагнетайте, пожалуйста... Сам год назад заказывал тел, дождался через 4 месяца (да, это правда), и, после всего этого, снова! заказал Стасу ещё один тел(+), спросил его неделю назад по поводу 35 дней, он ответил, что его подводят поставщики по срокам. Я бы тоже написал, что я ждун, но, думаю, что "назвался груздем - полезай в кузов"
Я описал свою ситуацию, чтобы люди знали, чего ждать от продавца. В любом случае все заказы приходят, раньше или позже.
Я без притензий, не первый раз заказывал у Стаса, рано или поздно все приходило.
Всем всё приедет, не волнуйтесь. Приехало много посылок, буду открывать, проверять, отправлять.
Всем всё приедет, не волнуйтесь. Приехало много посылок, буду открывать, проверять, отправлять.
В таблице ништяков у видел фонарь Skilhunt H03 Neutral White
Хороший выбор, у меня 2 таких, причем на последней прошивке добавлена доп. индикация о заряде/критичном разряде.
Чур- я первый!!!
Стас, есть блютуз наушники накладные?
Стас дай прайс из наличия в Украине поковыряться
Сторінки Назад 1 … 120 121 122 123 124 … 160 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Продаж → Предлагаю смартфоны Android, продукцию Xiaomi, LED-лампы
Згенеровано за 0.169 секунд(и), виконано 73 запитів