Re: Logan MCV 2007 Laureate + Stepway 1.5dci 5МКПП 2019 Дзен [Bob3000]
Ласточки встретились первый раз
І старша підофігєла.... не можна вас залишати одних, відразу заміну в гараж привели....
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
|
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Logan MCV 2007 Laureate + Stepway 1.5dci 5МКПП 2019 Дзен [Bob3000]
Сторінки Назад 1 … 8 9 10 11 12 … 35 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Ласточки встретились первый раз
І старша підофігєла.... не можна вас залишати одних, відразу заміну в гараж привели....
Теперь проблема, после дизеля бензиновая 1.6 8v MCV (+230кг к седану, а к стёпе даже не знаю)
кажется вяловатой...
меньше дизеля давіть, бензинки від природи всі спритніші. А далі все від всадника.
меньше дизеля давіть, бензинки від природи всі спритніші. А далі все від всадника.
Действительность с вами не согласна...
Как можно быть резвее со 128 Нм при 3000 чем 220 при 1750 ?
Ответ - никак, и я это прочувствовал пересаживаясь туда обратно....
Как можно быть резвее со 128 Нм при 3000 чем 220 при 1750 ?
Дуже просто, ставиш в першому випадку понижуючий в 1.7 раза редуктор і отримуєш на виході приблизно 220 Нм при 1750 об/хв.
Діло не в цьому, просто у Степана більша питома потужність, ну і крутити його меньше треба. 
Немножко подгрузил: 250кг в салон + 30кг в багажнике.
По подвеске ещё хороший запас. На динамике сказалось но не критично.
Мотался в Новомосковск - расход 4 л/100км. Не топил конечно, шёл до 90км/ч.
По нашей деревеньке, с небольшими пробками, ежедневным подъёмом по Космической - где-то 5л,
правда перешёл на спокойный стиль, наигрался уже 
Очень не хватает трансформации, которую часто использовал на MCV: 3 места пас + остальное под груз.
Доброго дня. Дивлюся по фото Ви підкрилки не ставили в задні арки. Ваша думка, як власника вже двох Рено, чи є сенс їх ставити?
По подвеске ещё хороший запас.
у меня пустая кажись ниже сидит... Эх... Когда же я созрею на стёпину подвеску себе... 
Доброго дня. Дивлюся по фото Ви підкрилки не ставили в задні арки. Ваша думка, як власника вже двох Рено, чи є сенс їх ставити?
На MCV за 100тк и 10 лет ничего не случилось.
Там какой-то слой мастики, сверху окрашен. Наверное его можно как-то разрушить, но не знаю как и зачем 
А надо навпаки, спочатку все заполіровать, маселка почастіше помінять а з 10 уже давать під хвост.
Даже десь далі їхать давать кожні 70-100 км, постоять, перші 1-2к. Щас уже можна констатувать пропав, низькооборотистий дизеліст.
а я й не збираюся!..
Bob3000 написав:По подвеске ещё хороший запас.
у меня пустая кажись ниже сидит... Эх... Когда же я созрею на стёпину подвеску себе...
Для сравнения:
Каеф! 
Мотнулся на Стёпе в соседнюю деревеньку (которая за 500 км) там ещё в окрестностях около 200 км намотал и вернулся.
Не раз проходил этот путь на MCV. Пока не могу точно сказать почему, но на Стёпе получилось вообще гораздо легче по степени утомляемости.
Круиз полезная штука.
Причем использовал и в НП. При необходимости легко отрубается либо тормозом, либо газом, либо штатной клавишей.
Обгонять фуры конечно легче - масса авто меньше и крутящий 220 против 136. Правда болтает ветром Стёпу гораздо сильнее, чем паровоз MCV.
Кто ещё не посетил парк в Межигорье - исправьте этот недочёт.
Парк хорош и пока в хорошем состоянии.
а росхід який вийшов? +- середня швидкість? так цікаво скільки кузов забирає...
а росхід який вийшов? +- середня швидкість? так цікаво скільки кузов забирає...
Отдельно не мерял, нужно будет в следующий раз.
До трассы по ямам, объездам - 4.8, когда пошёл 130-150 средний поднялся до 5.8. Среднее за 1200 км - 5.5 Средняя скорость ~65 км/ч
Не совсем понял за счёт чего так чётко держит скорость круиз - и по ровному и на крутую горку скорость держал как вкопанный.
Резюме по итогам поездки - бюджетная машинка, но ездить её вполне можно...
Не напрягает заезд дальняк вообще. Рулил в одно лицо. По хорошей дороге на 130 км/ч запросто можно уснуть...
Кстати кто хочет может попробовать подкладуху под спину и надувную подушку под шею - добавляет комфорта при походе на дальняк.
========================================================================
Бак был "полный" первые 400 км, такой фигни на MCV не было 
Если бы не превышал 110 км/ч скорее всего можно было бы обойтись одной заправкой.
а счёт чего так чётко держит скорость круиз
Педаль газа єлектрическая? "Мозги" и поддают газку в нужных местах. 
Резюме по итогам поездки - бюджетная машинка, но ездить её вполне можно...
Не напрягает заезд дальняк вообще. Рулил в одно лицо. По хорошей дороге на 130 км/ч запросто можно уснуть...
Тю, я в свое время столько раз мотался Днепр-Киев и назад на 487 км на Степе. И да 130 иногда до 135 продавливал на последних 200 км до Киева где дорога была. Степа это норм универсальный бюджетный авто. Но если сильный ветер то при 135 не комфортно и ссцыкотно немного. Но если не сильный, то вполне себе удобно ехать крейсерские 120. Просто описание такое как будто на Степвее проехать 500 км это какое то чудо
Та норм и 800 за день проехать и это далеко не только лишь городской авто.
Седан, зручніше водію. Седан трішки економніше. Хоча обидві авто напевно саме краще що можна купить. В або у "Б" тракторном сегменті конкуренції майже нема.
У садндериків задній ряд вище, тому заднім зручніше. Великий +! Але це і великий - 
У садндериків задній ряд вище
Ніж у Логана? Ти впевнений?
Ніж у Логана? Ти впевнений?
Впевнений!!! Жінка не раз мозок їла. О там зручніше було о ... ооо. ноши вище і все ок. Дав вибір між багажником та задніми сиданнями. І все зручно теж стало!
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-07-24 12:05:46[/merge_posts_bbcode]
Також доповню! На сандериру крісла без ругулювання висоти не міг зручно вмоститись, на логані крісла з регулюванням висоти вмостився досить зручно (1.87м 110+кг), куски по 500 км без зупинок легенько проходяться (без круїза)! Для підлокотника місця там для мене нема, тому він і непотрібний, буде тільки заважать.
Впевнений!!! Жінка не раз мозок їла. О там зручніше було о ...
Зручніше на Сандеро?!
Помиляєшся. І жінка теж. У Сандеро меньша відстань між передніми і задніми сидіннями, і більше ніякої різниці в плані задніх сидінь нема. Вони такі самі як і у Логана.
У Сандеро меньша відстань між передніми і задніми сидіннями
Відстань так меньше. Значно меньше! Для мене впритик!!! Для неї добре сама сідушка вище, ноги по всій площині на сідушці, тому зручніше. Логан 17-го може там якось так робили, коврики на задні сидіння не подобрав ще 5 см не вистачає бовтаються, а для ног до сідушки місця просто дуже багато!
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-07-24 12:20:18[/merge_posts_bbcode]
А взагалі, даному дизельному трактору нарадоваться не можу! В мене можна сказать він безкоштовний по заправці в грн виходить. Списують траса 6 місто 7, по окковській ціні! А лью брсм по 21-22:) талони.
Вот схемка, горячие финские парни...
Вроде как верхняя часть сиденья и там и там приходится на середину динамика,
но стёпино заднее сиденье ближе на треть решётки динамика 

Сама висота сідушок, або відстань від края сідушки до пола. Там більша. Чи як вірно хз відписать. Але із-за цього там зручніше. Сам сідав відчув теж таке. Але в ноги для мене так місця до переднього сидіння в сандерику позаді маловато! Все прораховано тараньох позаду возить! 
Раз позаді не влазить
ну той і добре таке не треба

Тому дівок кадрить, степанка краще і рогате, і високе, та на вигляд чуть не міні джип! фігура контроль є. Все як по заказу 
Сторінки Назад 1 … 8 9 10 11 12 … 35 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Logan MCV 2007 Laureate + Stepway 1.5dci 5МКПП 2019 Дзен [Bob3000]
Згенеровано за 0.667 секунд(и), виконано 95 запитів