Label написав:sergiosem написав:На зиму поставив 185.65.15. 195.65.15 - нема у таблиці на дверцятах, тому не хочу лишніх причин конфліктів з офіціалами, якщо будуть якісь негаразди... R16 взимку буде некомфортна.
Так я влаштований, що стараюся усе робити в межах правил та рекомендацій..
Думал-думал, даже позвонил официалам, они не против 195/65/15. Но что-то в последний момент подсказало брать все-таки в размерности 185/65/15, хоть и клиренс меньше будет. Сама резина - шиповка Sava Eskimo Stud, Польша, 2019. Отзывы потом напишу, но в инете хвалят
У поляків шипованої ґуми нема (заборонено експлуатувати як і у більшості держав ЄС), хіба-що для інших роблять. Бренд словенський, який належить Goodyear. Європейці мають робити якісно. Протестуй її взимку, особливо на сльоті (http://sum.in.ua/s/sljota) та акваплануванні.
кліренс на 5 мм зменшиться, тому не суттєво, зате не будеш мати проблем по причині порушення правил експлуатації: не достануться...
[merge_posts_bbcode]Added: 2019-10-28 22:09:42[/merge_posts_bbcode]
in210 написав:Чего вы спорите какие лучше) каждому свое, экспериментировать можно как угодно, но не забывать о возможных последствиях.
Я купил (Sandero STEPWAY Techroad) на зиму Goodyear UltraGrip Ice 2 205/55 R16 94T XL (19г.Польша) - поставил, решил накачать их нейтральным газом - личный эксперимент. Выехал с шиномонтажа, машина стала ехать мягче. Посмотрим, что дальше.
це чудово, але у наших реаліях дорога може "злазити" разом із снігом, тому можна пошкодити диски, не помітивши ям...
Сам хотів так зробити, але реалії та прагматичність диктують своє
сіра скеля Sandero Stepway Techroad 0,9 TCe 90 Easy-R
0