10,426

Re: Следующий автомобиль

Георгич написав:

Так що за всіма показниками Логан "більший",  у рази

Хз, що то за седан. Такий, написано шкода рапід і седан, ще так здивовано, зі всіх сторін ходив дивувався., це таке при нагоді зроблю фото smile... Чи це може якась економ версія рапіда?ггг*

Renault Logan 1.5dci 2017 5МППП - хороший сірий: 1.тракторець; 2.домашній поні. Загальний опис [ТУТ].
loganозалежний, наркоман.
  0

10,427 Відредаговано alex.cver (2020-04-14 20:00:02)

Larsen написав:

Октавія стартує від 17.

Ип...ть. Самое интересное что есть пока хоть и не много, кто выкидывает столько бабла на это smile  Реально за базу октавии 17 куе ?!  shok  acklad Шкода есть шкода хоть и умирающая в Украине. И даже сборка у нас не помогла - цены неадекват какие то. Тут очень хорошо задаются вопросом - какого х..я с 12 мин 10 сек))) такие цены

Вообще кому интересно "перспективы" завода Еврокара у нас и почему у нас даже НЕ будут собирать Октавии 8 можно и целиком глянуть (все устарело и обновлять конвееры под А8 не собираются даже). Кстати на видео сборщики под 60+ лет все. Видать зряплаты тож там копеечные. В принципе судьба ЗАЗа уже не за горами судя по положению дел.

Mazda CX-5, AWD, 2.5л, бенз
  0

10,428

Георгич написав:
mel написав:

У мене проблема, що я не знаю різниці. Одні міняють авто щорокув пошуках, їм аби їздило. А для мене машина за 9 років стала настільки рідною, що сам факт заміни уже стрес. А тут ще й відсутність знань.

Ось цього мені ніколи не зрозуміти - машину 9 років тримати в руках, виїздити в хлам, а знань нема  dntknw
Чим можна було 9 років займатися? Мені це не зрозуміти. ІМХО.

Ну не в хлам))) Чим займатися? Роботою, сім'єю, подорожами... Нормальні людські речі. Крім того, у мене не було такої нагальної потреби. Машина їхала, клопоту не доставляла - ідеально! З часом досвід з обслуговування машини набирався, десь, може запізно, але багато чого навчився робити сам. Донедавна взагалі не забивав собі голову роздумами про можливу заміну і все, що може бути з цим пов'язано. Хіба що поверхнево. Всьому свій час і всьому можна навчитися. Я ж не винен, що машина не ламалась і мені просто не було звідки отримати цей власний досвід big_smile А зараз, коли виникли питання, на щастя є в кого запитатися.

0

10,429

mel написав:

Я ж не винен, що машина не ламалась і мені просто не було звідки отримати цей власний досвід

Винен, бо не мав бажання вивчити і обслуговувати авто. В яке ні з того, ніз чого треба ввалити 3к і після цього воно лишиться таким же...  Це називається НАЄЗДНІК.
То яка може бути мова після цього по ушатаний меган? - він просто розвалиться, не виїхавши з гаража.
Резюме: Авто глибоко б/у - лише для рукастих, які мають розвинені розуміння і, головне, чуйку до техніки.
Якщо цього нема, то в салон за новим авто!

0

10,430 Відредаговано Георгич (2020-04-14 20:46:17)

SanychGT написав:

В класс це авто шириною до 1700мм та довжиною до 4300мм. Той самий Логан 2 не вписується у В класс ні по ширині ні по довжині, ні по розміру бази.

Дуже цікаво, але є малесеньке питаннячко:
довжина 4292мм, ширина 2022мм, висота 1433мм, база 2699мм, маса 1370кг. Це авто якого класу?

0

10,431

mel,
Ломал 9 лет .
Вот теперь починишь и еще покатаешься  upp

Киев
Шкода Рапид 1.6, .110л.с ....+  Дастер 1.5,  110л.с
Бортовой тут: https://www.logan.in.ua/forum/topic1840 … 110ls.html
  0

10,432 Відредаговано Александр007 (2020-04-14 20:52:44)

Георгич,
У меня рапид больше 1300кг выходит
Полная масса 1720

Киев
Шкода Рапид 1.6, .110л.с ....+  Дастер 1.5,  110л.с
Бортовой тут: https://www.logan.in.ua/forum/topic1840 … 110ls.html
  0

10,433

Александр007, твой Рапид сделан из металла.
Вес Логана 1087кг. Но он шире, а значит выше классом Ланоса, весом 1056-1125кг.
Надуть Логан можно было и до 3м шириной, он от этого станет выше классом?
Но то такое.
Вопрос был к SanychGT, какого класса этот автомобиль:
довжина 4292мм, ширина 2022мм, висота 1433мм, база 2699мм, маса 1370кг. Це авто якого класу?
Жирным выделены параметры превышающие логан Ф1, даже желтого цвета.

0

10,434

Георгич написав:
mel написав:

Я ж не винен, що машина не ламалась і мені просто не було звідки отримати цей власний досвід

Винен, бо не мав бажання вивчити і обслуговувати авто. В яке ні з того, ніз чого треба ввалити 3к і після цього воно лишиться таким же...  Це називається НАЄЗДНІК.

lol  Де там уже 3к узялося? Там ремонту включно з регламентованими замінами назбиралося може на 500 доларів і там нічого такого, чого не буває з іншими, немає. Машина не хлам, їздить, просто не хочу доводити до останнього, тому рахую так, щоб за один раз усе зробити. Там більше покраска хвилює, але це інша історія. Все решта - то лише мої бажання покращити авто, але й з тим 3к не назбирається ніяк)) І ушатаний Меган я тут не шукав wink

Не мати бажання - це не винен. Це просто не було бажання і я не потребую, аби мені давали характеристику чи допомагали. Можуть підказати - моя повага і подяка) "Наєзднік"? Може бути, я й не заперечую, деякий час це приблизно так і було. Потім це стало цікавим і ставлення змінилось. Якщо у вас з дитинства була тяга до автосправи - вітаю і навіть по доброму заздрю.

0

10,435

Александр007 написав:

mel,
Ломал 9 лет .
Вот теперь починишь и еще покатаешься  upp

Певно, треба було мені її в перші два роки ушатати. Не був би тепер "наєздніком"  tbsenile  big_smile  big_smile

0

10,436 Відредаговано RUNO (2020-04-14 21:15:34)

Георгич написав:

бо не мав бажання вивчити і обслуговувати авто.

Чому такий висновок? Авто їздить. Людина, яка до авто відноситься як до засобу пересування й не має звички ковирятися в машині як Козлєвіч - це погано? Та пів світу так їздить, від ТО до ТО й не цікавиться, що там торохтить. Для цього є майстри, які заробляють на цьому гроші а водій авто займається своєю професією, й там заробляє гроші. Якщо власник авто тільки під 200 тисяч починає цікавитися й взнає, що тепер вже треба то там, то там робити роботи - це мінус не власнику а плюс автомобілю, який ніде не стає а возить володаря, який може не дивитися що там під капотом 200 тис км. Це хвала Логану!

0

10,437 Відредаговано Larsen (2020-04-14 21:18:58)

Мерседес А-клас третього покоління хечбек, це авто представницького С класу.  upp

ЗИ  Одне уточнення - ширина в нього 1780мм. А ті 2022мм це по зеркалах.

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

10,438

RUNO написав:

Чому такий висновок?

3 останні сторінки цієї теми.

0

10,439

Нє, мене Георгич таки зачепив  big_smile Я не знаю, може серед вас досвідчених я тут виглядаю як салага-неуч, але серйозно, у вас хіба не так приблизно було?
Так, машина не ламається, обслуговувавання "по книжці", їздиш і не паришся. Машина перша, відповідно про всі поломки, симптоми і профілактику знаєш тільки зі слів, аж поки не торкнулось особисто. Перестала заводитись нормально - почитав, дістав катушку, заклеїв - заводиться. Плавають оберти - почитав, дістав датчик, почистив - все працює. Застукало щось на поворотах (чого раніше не чув) - попитав, вияснив причину, готуєшся до ремонту. І так по всьому. Не без проколів, звісно. От про вчасну обробку деталей кузова мені ніхто не сказав, а коли сам дійшов до цього, то трошки запізно виявилось ( й те, порівняно з тим, що у нас їздить по дорогах, у мене так, легенькі неприємності). Як можна знати все, якщо про це чуєш тільки в теорії, а на практиці навіть звук поломки не можеш визначити, бо це вперше. Невже всі перед тим як стати автомобілістами, складали іспит з автосправи?  big_smile

0

10,440

mel написав:

у вас хіба не так приблизно було?

У тих хто починав з радянського автопрому або з сильно ушатаних б/у, було не так. Бо доводилось болти крутити. Хоча насправді, машина це транспортний засіб. Тому вона повинна їздити, а не вимагати крутіння болтів. Так що якщо в тебе 9 років було все так як ти описав, значить в тебе чудова машина! upp

0

10,441

RUNO написав:

Чому такий висновок? Авто їздить. Людина, яка до авто відноситься як до засобу пересування й не має звички ковирятися в машині як Козлєвіч - це погано? Та пів світу так їздить, від ТО до ТО й не цікавиться, що там торохтить. Для цього є майстри, які заробляють на цьому гроші а водій авто займається своєю професією, й там заробляє гроші. Якщо власник авто тільки під 200 тисяч починає цікавитися й взнає, що тепер вже треба то там, то там робити роботи - це мінус не власнику а плюс автомобілю, який ніде не стає а возить володаря, який може не дивитися що там під капотом 200 тис км. Це хвала Логану!

От і я про це. Звісно, якби перший автомобіль був Москвич 73 року чи якийсь інокорч з 80-х - ну тут сама доля веліла всьому швидше навчитися. А якщо це Логан, в якому за багато років дошкуляло тільки поскрипування ущільнювачів влітку... Ну то що ж поробиш smile

0

10,442

mel написав:

Як можна знати все, якщо про це чуєш тільки в теорії, а на практиці навіть звук поломки не можеш визначити

На це питання я дав відповідь вище - чуйка, наслідок - ППР.

mel написав:

Невже всі перед тим як стати автомобілістами, складали іспит з автосправи? 

Ні не всі, деякі цей іспит створювали.
Ну та ладно, меган так меган http://www.opel-club.com.ua/forum/public/style_emoticons/default/ad_new.gif

0

10,443 Відредаговано mel (2020-04-14 21:37:37)

Larsen написав:

Так що якщо в тебе 9 років було все так як ти описав, значить в тебе чудова машина! upp

та значить що так smile Що ж, дякую усім за небайдужість і поради. Дійшов висновку, що даремно я допускав думки про заміну. Все таки на краще авто треба час заробити, а нормально їздити хочеться зараз. Тож буду засучити рукави і вперед, літо обіцяє бути цікавим)) Хоча до Санич-Логана я не досягну, але мій Логан ще у мене покатається. Аби тільки криза нам тут всім не наламала))

0

10,444

Георгич написав:

Ну та ладно, меган так меган

Та блін, не шукаю я Мегана  big_smile То взагалі типу як умовний авто більш вищого класу. Може то взагалі мав бути Лачетті якийсь чи пижик)) Але уже не буде.

0

10,445

mel написав:

Дійшов висновку, що даремно я допускав думки про заміну. Засучити рукави і вперед

Ну і ладушки http://www.opel-club.com.ua/forum/public/style_emoticons/default/sm302.gif

0

10,446

mel написав:
Георгич написав:

Ну та ладно, меган так меган

Та блін, не шукаю я Мегана  big_smile То взагалі типу як умовний авто більш вищого класу. Може то взагалі мав бути Лачетті якийсь чи пижик)) Але уже не буде.

Розумну людину достатньо пару раз підколоти, вона задумається, зрозуміє, і полишить хибний шлях.
На рахунок Лачика - варто мати на увазі.

0

10,447

Георгич написав:

Вашого фентезійного класу... Така ширина при таких габаритах це нонсенс. Скоріше за все це з дзеркалами. Потрібна ширина по кузову.

Георгич написав:

Жирным выделены параметры превышающие логан Ф1, даже желтого цвета.

В мене довжина 4410...

0

10,448

SanychGT написав:

Вашого фентезійного класу... Така ширина при таких габаритах це нонсенс. Скоріше за все це з дзеркалами. Потрібна ширина по кузову.

А твого Ф1 з дзеркалами?

0

10,449

SanychGT написав:

В мене довжина 4410...

а у Логана?

0

10,450

SanychGT написав:

Вашого фентезійного класу...

Це не фентезійний, а звичайний представницький С клас. А конкретніше Мерседес А-клас третього покоління хечбек. smile

SanychGT написав:

Така ширина при таких габаритах це нонсенс. Скоріше за все це з дзеркалами. Потрібна ширина по кузову.

Так і є. По кузову у нього 1780мм.

0