12,026 Відредаговано Don Kortes (2020-06-10 21:14:36)

Re: Следующий автомобиль

Георгич написав:

Так що сьогоднішню банку соку ще будемо згадувати, пересівши на поповозки з двигуном від шурупокрута

є ще і інший світ, але там ціни інші

Ford Escape SE 4WD 1.5 ecoboost
  0

12,027 Відредаговано Larsen (2020-06-10 22:41:20)

RUNO написав:

У мене МСВ 2007 року й там немає ні склопідіймачів

Ми наче говорили про сучасні авто, а не про 13 річної давності? wink
Однак я не зовсім це мав на увазі. Мова не про те що не існує зовсім голобубнових комплектації. Ні, я мав на увазі що не існує авто, які голобубновіші за Девіль у будь-яких доступних комплектаціях. Ну і звичайно, мова про цивілізований світ і сучасні авто.

RUNO написав:

Але навіть він дозволяв літати на Місяць, чого після не роблять вже багато десятиліть.

І Конкорди не літають, і найбільші дирижаблі так і залишилися давно в минулому столітті. А великі піраміди Гізи? А все тому що для таких проектів ктрім технологій треба ще дуже велике фінансування. І якщо воно не окупиться, то ніякі технології не допоможуть. Технології у нас зараз набагато кращі ніж були тоді. Але ми їх не використовуємо в проектах, на реалізацію яких ніхто не дасть грошей. Власне це має відбиток і на авто. Ми можемо запроста випускати такі авто які були 50 років тому, і вони навіть будуть дешевші. Але вони не окупляться, так як окуповувались тоді. Чому? Дуже просто - тому що конкуренти будуть випускати сучасні авто, які заберуть всіх покупців.

RUNO написав:

Я кажу саме про те, що з сучасними технологіями ті опції, які були доступні до виробництва ще 60 років тому, недоступні сьогодні за замовчуванням у всіх авто.

Тебе обурює що автовиробники взагалі пропонують настільки дешеві коплектації? Ти був би щасливіший якби голобубнові комплектації просто викинули з прайсів, і залишили тількі ті, в яких є те, чого ти хочеш? Ну так ти і сам це можеш зробити, просто проігнорувавши ті позиці. lol
Голобубнові варіанти будуть існувати там де є покупці які готові зекономити на певних опціональних речах. Є попит - буде пропозиція. Зараз такого мало, але для всіляких корпоративних автопарків ну і для особливо економних покупців в деяких країнах, а також для маркетингу (але це наразі пропустимо), подібні речі роблять. Хоча далеко не всі. Але всі ці фішки зараз значно доступніші і кращі. Те що було лише у престижних авто тоді, зараз доступне в бюджетних. І це саме те, чого ти насправді хотів - революційні опції з роскоші перетворились на буденність доступну кожному.  upp

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

12,028 Відредаговано Valerik (2020-06-11 00:10:22)

Larsen, повністю згоден з Вами.. В останніх суперечках я вже замовчав..
1. Всі сучасні машини мають бортовий компьютер, який керує усіма системами двигуна
2. Є ABS, HSA, ESC, EBA, EBD (розшифровувати ліньки)
3. Є медіанавігаційна система, камера заднього виду
4. Електроскопідйомники, елктрокеруання дзеркал з обігрівачем дзеркал
5. Підігрів сидинь, датчики оповіщення про незакриті двері, непристібнуті паски  та датчик спущених колес.
6. Фронтальні і бічні подушки безпеки..
7. Кондиціонер або кліматконтроль
8. А ще, увага! Підсвітлювання багажника, є в базі не у всіх преміум виробників..
Що це за машина?
За виключенням задньої камери (коло 3000 грн коштує поставити на Life+з наявним медіанавом, у Zen доступна офіційно), кліматконтролю (стоїть кондиціонер, клімат на Zen) та датчика спущених колес  це моя літрова пачка сока!...Яка мене повністю задовільняє...І це бюджетне авто.. Комплектація Life+ з певними опціями..
А що з того у тих "розкішних" мастодонтів з минулого? Що це за порівняння і скиглення про погані тендеції сучасних авто?
Це снобізм, чи нереалізовані амбіції?

VW Golf II 1.6D 1987 был в 2003-2008 гг
Logan Ambiance 1.4, ГУР+кондиционер, красный металлик+ГБО  2008 -2019 был
Renault  Sandero 1.0sce Life+ ГБО BRC с 2019
  0
Спасибо сказали: Larsen, Aprox, PGP, MaksTrout4

12,029 Відредаговано Александр007 (2020-06-11 07:11:18)

Киев
Шкода Рапид 1.6, .110л.с ....+  Дастер 1.5,  110л.с
Бортовой тут: https://www.logan.in.ua/forum/topic1840 … 110ls.html
  0

12,030 Відредаговано sdj387jsd (2020-06-11 08:42:35)

https://auto.ria.com/auto_bogdan_a_092_27123937.html
Богдан А-092 А 09201 2006 - ну а чомуби і ні, їдеш на роботу пів хутора забрав smile... crazy  crazy  crazy Тай розхід не надто великий, нема сучасних технологій, прямо авто мрії coffee  grater

Renault Logan 1.5dci 2017 5МППП - хороший сірий: 1.тракторець; 2.домашній поні. Загальний опис [ТУТ].
loganозалежний, наркоман.
  0

12,031 Відредаговано Георгич (2020-06-11 09:39:59)

Valerik написав:

8. А ще, увага! Підсвітлювання багажника, є в базі не у всіх преміум виробників..

У преміума є не твльки підсвітка багажника, а і силова розетка в багажнику, а ще у них кришка багажника відчиняється і зачиняється електроприводом... з пульта

Valerik написав:

2. Є ABS, HSA, ESC, EBA, EBD (розшифровувати ліньки)

Вони то є, і розшифрувати не проблема, але наявність їх з задніми архаічними барабанними гальмами робить їх неефективними...
Але у Дачії нема жодних активних систем безпеки, на кшталт адаптивного круїз-контролю, до 210 км/год, які доступні навіть у бюджетників німецькогго виробника. Також нема корисних функцій на кшталт автопаркування, які теж доступні німецьким бюджетникам. Недоступне Дачії і ефективне ЛЕД світло, та навіть ксенон. Не кажучи про адаптивне світло, автоматичне дальнє світло та ін. Ще відсутні у Дачії штатні парктроніки, за допомогою яких автівка сама гальмує заднім ходом і ця опція безкоштовна у німців...
Так що Дачії ще є безмежне поле для росту до сучасного авто smile.

0
Спасибо сказали: Valerik1

12,032

Ну от Ви згадали ще про навороти..
А деякі товарищі про розкіш нафталіну кажуть)))

0

12,033 Відредаговано Георгич (2020-06-11 09:55:25)

Valerik написав:

Але ж вище справедливо зазначено, що апарати відправили на Венеру, Марс, Місяць, і висадились на Місяці саме ті, "нафталінові товарищі". А сучасні "банкосокові" не здатні повторити навіть того... До цього варто зауважити, що значна частина людства в цілому, і українців зокрема - ніколи не їздили в метро...
Якось так smile

0

12,034

Valerik написав:

Не, давайте, как говорится, мухи отдельно, котлеты - отдельно!
Много кому греют душу автомобили давно ушедших лет!
Я бы, например, с радостью бы поездил на многих авто лохматых годов выпуска просто из интереса и тёплых чувств к теме авто в целом!
Имея дохренища денег - скорее всего я бы себе много чего купил бы из них!
Но делать из этого  политику покупки своего следующего единственного авто в условиях, далёких от благосостояния арабского шейха?
Ну не знаю - я против такой нищенской "роскоши"! ))

П.С. Ну, разве не прелесть? Эх... ))
https://i.pinimg.com/564x/e9/76/d4/e976d458e95aaff999bedd7ed6e9c0d5.jpg

ЗАЗ-1102 Таврия (1993) -> Opel Vectra A (1991) -> Logan-2 (2013) 1.2 ГБО
Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0

12,035

Aprox написав:

П.С. Ну, разве не прелесть? Эх... ))

По убеждению адептов секты "нового автомобиля" это не прелесть, а просто старое корыто. Ведь в нем нет всяких новомодных систем типа ЕСП, ДСГ, ЕБА, ЕСД, АБВГ и ЁКЛМН, без которых ни один уважающий себя любитель нового не сядет за руль. И в нем приходится проверять давление в колесах, закрывать двери и самому помнить, застегнул ли ты ремень безопасности! Ужас! Нафталин! lol

0

12,036

Vader написав:

По убеждению адептов секты "нового автомобиля" это не прелесть, а просто старое корыто. ... Ужас! Нафталин!

Жаль, что Вы, в очередной раз, абсолютно не поняли, что я написал...

Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0

12,037 Відредаговано Vader (2020-06-11 11:50:23)

Aprox написав:

Я прекрасно понял, что вы написали. Это вы не поняли, что фанатики прогресса не просто отвергают старые машины, как вариант  единственного автомобиля на каждый день, но и вообще презирают их, как предмет технической культуры. Для них автомобиль - это просто бытовой прибор с набором всяких модерновых аббревиатур внутри. Вы видите на фото отличный Dodge Ramcharger 77 года, а они - просто древний черный бобик с расходом в 30 литров и без датчика дождя.

0

12,038

Vader написав:
Aprox написав:

Я прекрасно понял, что вы написали. Это вы не поняли, что фанатики прогресса не просто отвергают старые машины, как вариант  единственного автомобиля на каждый день, но и вообще презирают их, как предмет технической культуры. Для них автомобиль - это просто бытовой прибор с набором всяких модерновых аббревиатур внутри. Вы видите на фото отличный Dodge Ramcharger 77 года, а они - просто древний черный бобик с расходом в 30 литров и без датчика дождя.

Каждый день ездить дорого, вложения в поддержание состояния необходимы.. А кроме того, так повелось, что на протяжении столетий меняется дизайн одежды, мебели, архитектура.. Автомобиль того времени, как костюм Элвиса Пресли - брюки клеш и рубашка с острыми и большими углами воротника.. Смотрится смешно и архаично, надеть не хочется.. Я понимаю, есть почитатели и стиля, и автомобилей, есть клубы, фестивали парады. Я сам люблю прикоснуться к такой истории.. Но на каждый день..Зачем?

0
Спасибо сказали: Larsen, Георгич2

12,039

Vader написав:

Это вы не поняли, что фанатики прогресса

Це ти не зрозумів про що тут тобі говорили!  facepalm

0

12,040 Відредаговано Larsen (2020-06-11 14:56:54)

Valerik написав:

Но на каждый день..Зачем?

Якщо комусь подобається, то можна і на кожень день. Тільки не треба при цьому розказувати що "душа" є тільки там де нема "датчика дощу", що саме цей "нафталін" і є "розкіш", і що воно "навіть сьогодні виглядає достатньо технологічним". Адже саме ці твердження є об'єктивно хибними.
А на чому кому подобається більше їздити, діло особистих смаків, вимог і переконань.

0
Спасибо сказали: Valerik1

12,041

Valerik написав:

Каждый день ездить дорого, вложения в поддержание состояния необходимы.

Люди лирико-эстетического склада воспринимают окружающие вещи только по внешним очертаниям, т.е. дизайну. Другие критерии им не понятны, т.к. заставляют вникать в суть, а лирику это.... не нравится. Ну попробуй доказать дизайнеру, что тут стену проламывать нельзя, потому, что она несущая. И пилон тоже нельзя сносить, потому что он 20 этажей над тобой держит. А еще труднее объяснить, что белый пол с черным потолком это может и шедеврально и может художник только так его и видит, но хрен ему докажешь, что это не практично.
Так что тогда говорить об интеллектуальных вещах, аля автомобиля? - для лирика это только очертания кузова, кривизна линий, блеск хрома и глянец краски - "ух ты какие формы". Ну такие они люди, они так видят и воспринимают мир, не понимая, что с потребительскими качествами это ничего общего не имеет и прагматичному народу глубоко до лампочки их дизайнерские капризы.
Как то так.

0

12,042

Larsen написав:

А на чому кому подобається більше їздити, діло особистих смаків, вимог і переконань.

У дядюшки Вейдера хроническая непереносимость точки зрения и жизненных приоритетов, отличных от его! )))
Если коротко, то для него существует два мнения - его личное и неправильное!  lol

0

12,043

Aprox написав:

У дядюшки Вейдера хроническая непереносимость точки зрения и жизненных приоритетов, отличных от его! )))
Если коротко, то для него существует два мнения - его личное и неправильное!  lol

Хе-хе. Я смотрю, у вас к дядюшке Вейдеру такая неприязнь, что вас раздражает вообще всё, что он пишет, даже если он согласен с тем, что писали вы сами. Похоже, вы уже даже не пытаетесь понять, что там этот глупый Вейдер хотел сказать, просто видите отдельные слова и сразу же начинаете придумывать, что возразить.

Ну ничего, дядюшка Вейдер не обидчивый, он всё понимает  cool

0

12,044 Відредаговано Vader (2020-06-11 15:37:02)

Valerik написав:

Но на каждый день..Зачем?

Совершенно незачем.
Я полностью согласен с вашими аргументами против езды на ретро-карах каждый день.
И готов съесть свою шляпу, если вы найдете в моих постах хоть один призыв продавать новые автомобили и пересаживаться на старых "американцев".

0

12,045

Larsen написав:

Це ти не зрозумів про що тут тобі говорили!  facepalm

У вас, пане Ларсен, є погана риса - ви чомусь вважаєте співрозмовників дурнішими за себе. Мабуть, ви аж настільки переконані в своїй правоті, що не припускаєте навіть думки, що вас розуміють, але не погоджуються smile

1
Спасибо сказали: Александр0071

12,046 Відредаговано Valerik (2020-06-11 16:06:34)

Vader написав:

Я полностью согласен с вашими аргументами против езды на ретро-карах каждый день.
И готов съесть свою шляпу, если вы найдете в моих постах хоть один призыв продавать новые автомобили и пересаживаться на старых "американцев".

В Ваших постах проскаиквает мысль, что раньше машины были, машинами, а сейчас утилитарный металлом, деградировало все и надежность, и инженерная мысль и не ходят они столько и т.д..  Вот и мы показываем, что нафталин он тоже несовершенен.. А жителя США, купившего Форд-Т в 1925, жителя Германии, купившего Опель Олимпию в 1938г, жителя Франции 1965, купившего Рено 4 объединяло одно - желание ездить и пользоваться автомобилем, не думая сколько он лет прослужит, будет ли памятником инженерной мысли и культа почитания и т.д. 99% нас, форумчан, соседей, родственноиков, короче всех современников объединяет это тоже - купил и поехал без проблем и заморочек..Достало - продал и т.д... И мы не отличаемся от перечисленных пользователей прошлых лет в основной массе..
Хотя был ли Форд Т с двумя передачами и ручкой углда опережения зажигания на руле совершенным автомобилем для начала и середины уже 1920-х? риторический вопрос:))

0

12,047 Відредаговано Larsen (2020-06-11 16:22:11)

Vader написав:

ви чомусь вважаєте співрозмовників дурнішими за себе.

Твоє твердження про те що думають "фанатики прогреса" є об'єктивно хибним. З цього донозначно слідує що ти не зрозумів того що ці "фанатики" тобі говорили.

Vader написав:

що вас розуміють, але не погоджуються

Коли ти заявляєш про те що думають інші, це не є незгода з твоєї сторони, це нерозуміння. Адже вони крще заноють що думають, незалежно від твоєї згоди. Чи ж не так?
Ось це твредження хибне:

Vader написав:

Это вы не поняли, что фанатики прогресса не просто отвергают старые машины, как вариант  единственного автомобиля на каждый день, но и вообще презирают их, как предмет технической культуры. Для них автомобиль - это просто бытовой прибор с набором всяких модерновых аббревиатур внутри.

Причому по твоїй логіці, ти тут співрозмовника дурнішим за себе вважаєш, раз кажеш що він щось не зрозумів? wink

0

12,048

Киев
Шкода Рапид 1.6, .110л.с ....+  Дастер 1.5,  110л.с
Бортовой тут: https://www.logan.in.ua/forum/topic1840 … 110ls.html
  0

12,049

Александр007 написав:

Будете менять, я Рапид заберу  wink