Re: Logan 2016
Помацав і покатався на новому Логані, дизельку. Хоча в екстер єрі змін не так і багато, але вигляд в нього вже значно ліпший, дозрів, так би мовити.
Ну а двигун взагалі крутяк, якна мене його навіть багато для цієї машини
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Помацав і покатався на новому Логані, дизельку. Хоча в екстер єрі змін не так і багато, але вигляд в нього вже значно ліпший, дозрів, так би мовити.
якна мене його навіть багато для цієї машини
много не бывает)))
maple написав:якна мене його навіть багато для цієї машини
много не бывает)))
Дизельок один із найкращих двигунів у модельній лінійці Renault. Але мені вдалося покататися на новенькому 1,0-літровому моторі з трьома циліндрами. Він таки володіє непоганою економністю, правда, динамічним його таки не назвати. Навіть написав розгорнутий відгук у своїй власній публікації
Перепрошую за дубль повідомлення. Шукав, як видалити, але не знайшов(
Перепрошую за дубль повідомлення. Шукав, як видалити, але не знайшов(
Видалити нема змоги на цьому форумі.
Замість дубля можна написати інше повідомлення.
XC24 написав:Перепрошую за дубль повідомлення. Шукав, як видалити, але не знайшов(
Замість дубля можна написати інше повідомлення.
Чи є можливість відредагувати зайве повідомлення, скажімо, щоб додати ще якусь інформацію або поділитися спостереженнями? Аби воно не висіло зайвим вантажем і несло якусь користь.
XC24, тисніть кнопку "редагувати" та корегуйте/видаляйте як ваша душа забажає.
Георгич написав:XC24 написав:Перепрошую за дубль повідомлення. Шукав, як видалити, але не знайшов(
Замість дубля можна написати інше повідомлення.Чи є можливість відредагувати зайве повідомлення, скажімо, щоб додати ще якусь інформацію або поділитися спостереженнями? Аби воно не висіло зайвим вантажем і несло якусь користь.
Можно отредактировать - замени весь текст на ".", будет понятно, что ошибочка и меньшн места на экране занимать.
Пожалуй дизнель только и остался в линейке РЕНО.Все остальное Европейское 3 циллиндровое.Диллер не озвучивает моторесурс.А там прямой впрыск: это диагностика,трех циллиндровых=? Форсунки цена.=? Моторесурс движка=? Много знаков вопроса.???Это мои вопросы???
Это мои вопросы???
Частково тут відповіді https://www.logan.in.ua/forum/topic1901 … 9-tce.html
Усім знову привіт. Хочу ще поділитися враженнями від тест-драйву Sandero. Цього разу теж із 1,0-літровим мотором, але на газі. З ключового - абсолютно непомітні переходи між видами пального, а також неймовірно низькі витрати як бензину, так і газу - в районі 5-6 л/100 км Якщо комусь буде цікаво подивитися детальні фото, буду радий, якщо моя публікація на kk-auto.com.ua стане в нагоді. Там же, до речі, і про Logan писав.
Згенеровано за 0.131 секунд(и), виконано 93 запитів