Re: Колесные диски на Логан
если б знать что это форумчанин
Вже продано.
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Ходова → Колесные диски на Логан
Сторінки Назад 1 … 27 28 29 30 31 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
если б знать что это форумчанин
Вже продано.
Народ, а нагадайте які параметри дисків на Логані.
ЦО, розболтовка, виліт.
Бо я від Корси колеса зимові продаю, може на Логан підійдуть.
від Корси колеса зимові продаю
У опеля ЦО56,6, у Логана 60,1. И там и там 4/100. Вылет у Опеля вроде бы меньше должен быть.
У корси виліт від 39 до 49. На логанах від 40 до 50. Центральний отвір треба розточити у толкового токара, з 56.6мм до 60.1мм.
З ет39 на логан теж підходять диски!
Шукаю диски 15 на Логан 2008р.
Думаю кременчуцькі.
Поки читав про ЕТ - вибираю між 50 і 40.
Яка ваша думка про диски КрКЗ ?
Шукаю диски 15 на Логан 2008р.
Думаю кременчуцькі.
Поки читав про ЕТ - вибираю між 50 і 40.
Яка ваша думка про диски КрКЗ ?
пробовал в 12 году на логан , не смог набрать комплекта на лоске - все были яйцеобразные , взял б.у. из эвропы
В этом году повторил спробу, токо на ниву шевролет заплатил залог за два днсятка , повез на шиномонтаж выбрали два , остальные брак в итоге взял родные ВАЗ . Тоже не айс но гораздо лучше кременчуга .
Таков мой личный опыт.
Думаю кременчуцькі.
брал напрямую с завода , уже шестой сезон на зиме, проблем претензий нет..
вибираю між 50 і 40
брал с гостом 50
брал напрямую с завода
Спробував замовити через сайт, але нема ніяких підтверджень
А тут ще святкові дні - почекаю
VITOL, чому не взяти на розборках оригінальні?
Lavrik, а який стан фарби на них буде?
Оригинальные диски ходят очень хорошо. Ни разу не катал,а езжу много,правда и в ямы не попадал сильно.
Оригинальные диски ходят очень хорошо
100% А кркз це пластеліновий шлак..
100% А кркз це пластеліновий шлак..
ну не зовсім згоден. Купував собі в 2018 році Кременчук. Відкатав три літа. Поки все гуд. Фарба тримається. Поки нічого не знімав. Стосовно оригіналу то вони йдуть бренду KZF здається. По якості краще. Але на ОЛХ такі ціни за підфарбовані гниляки . В Європі здається більше сиплять чи то реагентів чи може залежить від місцевості але ржавенькі добряче. Їх перефарбувати по нормальному скільки грн за шт? Я просто на своїх "якісних" оригіналах через пошкодження фарби в середині диску вже 4-5 разів перепаковував їх. Тому тут робити вибір не слід тільки по міцності старої сталі. До речі, знайомий який займається шини/диски/шиномонтаж казав про зниження якості бренда, який йде в оригіналі.
Ми ж не порівнюємо нове/нове.
Сіренький, ви просто обережно їздите.
кркз легко гнуться, а після першої прокатки їх можна викидати.
Стосовно оригіналів, то іржа на швидкість не впливає. Поставили ковпаки і поїхали.
Є і нові та майже нові без іржі оригінали.
500-750грн за б.у оригінал за диски із Європи це не є космічна ціна але якість однозначно краща за кркз.
Стосовно оригіналів, то іржа на швидкість не впливає. Поставили ковпаки і поїхали.
я мав на увазі фарбу всередині диску, де прилягає шина. Колесо згодом починає спускати.
Сіренький, вперше таке чую.
Це хіба сильно заморені диски може будуть створювати таку проблему.
У меня оригинал 15" с ET43, катаные 3 из 4. Ну два по моей вине, влетал оба раза передним правым колесом (вернее один раз я один раз батя). Причем так попадал, что сначала полку молотком выстукивали, а потом уже катали, если бы не запаска то на трассе бы остался. Ролик не брал изначально, думал и колесу трындец, но нет пережило вообще без последствий как ни странно.
А третий даже не подозревал, был удивлён когда шиномонтажник сказал, что надо катать, да и визуально вроде ничего видно не было. Правда подспускали задние, но я больше на старую не перепакованную резину грешил, тем более, что явных ударов туда вроде не было.
Не знаю как там теперь геометрию они держат, но ржавеют заразы там где ролики ходили хоть и подкрашивал. То ли красить их с пескоструем, то ли новое что-то подыскивать. В такой размерности диски на логан довольно редкие, только в паре магазинов встречал и то не везде в наличии.
Так что по поводу исключительной крепости оригинала поспорил бы, по-моему старые диски под камерные шины раньше были однозначно крепче, а эти все пластилин в той или иной степени. Хотя может плюс в том, что гнутся диски а не детали подвески.
Vanyaoptidriver, купите пластелінові кркз, тоді будете знати що таке гівно якість..
п.с. Я оригінали за пробіг 170тис км ніразу не катав. Є б.у. диски із Європи оригінали на ваше авто- 2400 4 диска, якщо цікавлять пишіть в ЛС.
Ну два по моей вине, влетал оба раза
Я бы советовал вам брать резину на 65 профиле и качать давление 2.1-2.2. Проверьте адекватность вашего манометра
Vanyaoptidriver написав:Ну два по моей вине, влетал оба раза
Я бы советовал вам брать резину на 65 профиле и качать давление 2.1-2.2. Проверьте адекватность вашего манометра
я с 65 перешел на 70 очень даже хорошо , и мягче и диски меньше гнутся , правда повороты на меньшей скорости теперь прохожу
я с 65 перешел на 70 очень даже хорошо
В данном случае у человека 15 диаметр диска. Профиль на 70 не выпускают. Я и сам бы на него перешел
сяся написав:я с 65 перешел на 70 очень даже хорошо
В данном случае у человека 15 диаметр диска. Профиль на 70 не выпускают. Я и сам бы на него перешел
а , точно у меня ж тоже 15х65х185 а я перешел на 14х70х185 зиму буду брать 14х75х175
зиму буду брать 14х75х175
У меня на Кенго на передку стояли 165 х 80 х 14 (летняя), сейчас остались две новых покрышки такого размера, найду два диска на 14 и поставлю на МЦВ на лето.
Сторінки Назад 1 … 27 28 29 30 31 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Ходова → Колесные диски на Логан
Згенеровано за 0.181 секунд(и), виконано 90 запитів