1

Тема: 1.0 SCe B4D Ресурс, проблеми, досвід.

Всім привіт, знаю на форумі є пару тем про обговорення двигуна 1.0 Sce, але всі обговорення зводяться до заміру динамічних показників і витрат пального.
Хотілось би запитати у людей які володіють авотмобілем, і проїхали більше 50 000 км.

питання всього 3:

1. Пробіг.
2. Поломки, нюанси.
3. Витрата мастила.

P.S. Сам хочу придбати авто з таким двигуном на механіці, але багато хто відмовляє.
буду вдячний вашим відгукам і досвіду!

0

326

Re: 1.0 SCe B4D Ресурс, проблеми, досвід.

YevgenS написав:

Я був в шоці що воно скільки ходить - але машина легка і це скоріш за все основна причина.

Мені здається, що то від якості дорог залежить, бо я на бездоріжжі за 170 тис. км вже два рази передні важелі міняв (усі рази то був оригінал придбаний у рино)...

ЗАЗ-1102 Таврия (1993) -> Opel Vectra A (1991) -> Logan-2 (2013) 1.2 ГБО
Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0

327

YevgenS написав:

Машина краще працювати не стала

Стан ланцюга,на скільки він розтягнутий дивились?

Dacia Logan 1.6 8v-продано. Renault Mégane II 1.6 16v-продано
Honda Accord Tourer 2.4 AT Type S-експлуатується
Citroen Jumpy 2.0i-експлуатується
Dacia Logan 1.6 8v MCV-експлуатується
  0

328

Yeka написав:
YevgenS написав:

Машина краще працювати не стала

Стан ланцюга,на скільки він розтягнутий дивились?

Дивились. Стан відносно нормальний.  Я ще думав , що можливо його замінити , ціна оригінального зараз 4000 грн (комплект з заспок. )  , але потім думаю , який сенс якщо ціль на зараз була регульнути клапана і їздити вже до капіталки скільки пройде.  При капіталці звичайно ланцюг буде мінятись.

0

329

YevgenS написав:

Дивились. Стан відносно нормальний

Який виліт штока натягувача ланцюга? Якщо більше 10-12мм можуть фази вже зміщуватись дуже сильно і двигун норм не працюватиме.

Dacia Logan 1.6 8v-продано. Renault Mégane II 1.6 16v-продано
Honda Accord Tourer 2.4 AT Type S-експлуатується
Citroen Jumpy 2.0i-експлуатується
Dacia Logan 1.6 8v MCV-експлуатується
  0