_AlexSander_ написав:Лево написав:Archangel написав:Блок у мене біля водійських ніг, а ОБД роз'єм в бардачку. Той роз'єм працює. Блок під ногами також без помітних пошкоджень. Там ще до мене хтось ковиряв проводку при підключенні сигналізації, як раз під кермом... Але там чорт голову зломить.
От, як раз, там не повинно бути так, там вже, по заводу, в джгутах (( Був би час - допоміг, але з службою в мене на свої справи часу не вистачає((
Льоня, сам знаєш, там роботи на пів дня із зняттям торпеди і приведенням до заводського стану. Якщо людині краще згоріти ніж померзнути , ну то її вибір. Хоча скоріш за все і торпеду не треба знімати
Я ж писав: Треба відновлювати хоч якось... правда торпеду зняти не зможу, немає можливості. Буду так шукати де, що і як...
Зараз головна задача буде повернути авто додому, змушений був покинути машину посеред вулиці... тільки й того, що приштовхав до узбіччя.
Буду лежати на коріматі і під торпедою з налобним ліхтарем все перебирати. Просто зламалась машина в дорозі, і довелось її покинути на узбіччі. Для зняття торпеди у мене немає інструмента.
Я ж намагаюсь зрозуміти чи взаємопов'язані проблема іммобілайзера та поворотників, чи це співпало.
Здам чергування, і займусь питанням автомобіля. Я ж сподіваюсь що машину не євакуюють за декілька днів простоя, поки не звільнюся.
0