101 Відредаговано az74 (2025-06-04 08:43:11)

Re: Що купуєш на Aliexpress

Aprox написав:
az74 написав:

Який відсоток

А яка різниця?
Який відсоток, наприклад, ви готові донатити на орків?

Давайте вийдемо за рамки форуму, на рівень хочаб Києва.

Ремонт Київської телевежі після удару РФ коштуватиме 181 млн грн.
Найбільша частка коштів припадає на два китайські ліфти: пасажирський Shanghai Mitsubishi TV Tower MONA-MDD410 вантажопідйомністю 1000 кг - за 31,84 млн грн, і вантажний Institute 713 MONA HGT-250-250126 вантажопідйомністю 250 кг - за 23,05 млн грн.

То будемо гратися у видалення теми Алі?

PS І до чого тут донати на орків?

Logan II 1,6 чип-тюн, ГБО
С уважением, Александр
  0

102

az74 написав:

Бо по суті то недалеко...

ЗАЗ-1102 Таврия (1993) -> Opel Vectra A (1991) -> Logan-2 (2013) 1.2 ГБО
Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0

103

Aprox написав:
az74 написав:

Бо по суті то недалеко...

Ви в це вірите?
Тоді який відсоток (продовжимо) від виручки магазину "алі" завдяки наявності теми на нашому форумі йде до військової допомоги підарсії від Китаю?

С уважением, Александр
  0

104

Не сперечайтеся. Кожен вирішує сам своє відношення до тих китайців. Від цього, як би не хотілося, нічого не зміниться в силу незначущої величини, як в грошовому так і товарному виразі.
Китай ,нажаль, набрав загрозливої ваги. Настільки набрав і настільки загрозливої, що уявити навіть важко. Варто тільки товарищу Сі дозволити пару років пропаганду як в рашці, пофіг на кого націлену, а потім спустити всіх собак, світу прийдеться неперелюбки, настільки Китай набрав сили. Час давно втрачено, і я сподіваюся ми не побачимо цього протистояння. А може й на наш вік випаде, Сі не вічний, може й йому захочеться як тому плєшивому увійти в історію...
Тому, ваші, наші, побрякушкі, цяцьки і навіть китайське авто, відмову в купівлі яких, в масштабах нашої країни Китай практично не відчує. Тільки тому що наша "вага" в порівнянні з їх "вагою", це ніщо.

Laureat 1.6+ABS+кондей+ПБП+Toreador Red+вешалка для пиджака+подлокотник+литьё. 2007г.р.
лучше по утру на Google Earth искать ГДЕ ты пил, чем на youtube КАК...
Постарайся получить то, что любишь, иначе придется любить то, что получил.....
Никому не доверяй, и тебя никто не предаст.
  0
Спасибо сказали: Sivil, Migen2

105

alexei74 написав:

давайте с корнем удалим всю *пропаганду вражеской страны*

саме це я і мав на увазі. І не тільки китайців,а й білорусів з Іраном. Але я розумію ваш сарказм...

alexei74 написав:

т.е. все китайское - ноутбуки, телефоны, инструменты, бытовую технику и прочее...

Тут ви влучили у десятку: сяомі/ху.йовеї/хайсенси/tcl/джилі/біди тощо, а не делли/х'юлєти/соні, зібрані у китаї.
Я щось не помітив, щоб майданчик аліекспрес торгував зарубіжними брендами; там усе своє, рідне, китайське.

az74 написав:

Видалемо тут тему і одразу срака Китаю

Коли після 14-го року деякі чеські готелі відмовилися взагалі приймати кацапів, то на меті зовсім не мали бажання розвалити московію, а показати усьому світові своє справжне ставлення до загарбницької політики кацапії. Так зрозуміло?
Ще раз до всіх

floyd47 написав:

при цьому нікому не забороняється купувати у союзника окупанта. Справа ця--особиста, наскільки дозволяє це робити власне сумління, але без піару на українському сайті.

Дивно, що адміністрація ше ніяк не відреагувала.

ПТН-ПНХ
"Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди." (С. В. Петлюра)
"Переговори з окупантами на твоїй землі можуть тривати не довше автоматної черги!" (В. С. Кук)
Дастер 4х2, робот, К9К G667, 2024
  0

106

Відео на тему останньої дискусії, що цікаво, я відео не шукав, просто в браузері постійно відкрито сторінку ютуба і я сьогодні три рази переглядав цю сторінку форуму, схоче що ютуб стежить за активністю в браузері, і підбирає контент.

Dacia Logan MCV 1.4 F2 2009 р.в.
  0

107

floyd47 написав:

Дивно, що адміністрація ше ніяк не відреагувала

не бачу 100% одностайності

PS прочитала всю тему з початку, бачу, що Зєвс також був з вами не згоден. Будете роздувати скандал, буду приймати міри

Dacia Logan MCV Laureate 2007 1.6 бенз 8к (7 місць)
  0
Спасибо сказали: Migen1

108

Drakosha, про який скандал ви говорите? Я запропонував, а рішення за вами.
З приводу Зевса. Це правда; у випадку оформлення сторінки сайту українською він довгий час був зі мною не згоден. Я мав пропозиції до нього щодо українського оформлення, але він їх відкинув. Але таки, нарешті (!), він змінив кацапську на українську (частково). Відкрийте хоча б розділ "Правила" та переконайтеся.
Можете мені не дякувати...

ПТН-ПНХ
"Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди." (С. В. Петлюра)
"Переговори з окупантами на твоїй землі можуть тривати не довше автоматної черги!" (В. С. Кук)
Дастер 4х2, робот, К9К G667, 2024
  0

109 Відредаговано Aprox (Вчора 08:23:50)

floyd47 написав:

Коли після 14-го року деякі чеські готелі відмовилися взагалі приймати кацапів, то на меті зовсім не мали бажання розвалити московію, а показати усьому світові своє справжне ставлення до загарбницької політики кацапії.

Оце я намагаюся пояснити, але усім якось пофіг...
Що справа не кількості нулів, а у позиції до суті питання...
Але ж усім тут треба щоб від некупівлі на алі китай рухнув хвилин через 15 максимум...
Ну то й таке... Начебто дійсно то персональна совість кожного...
Я спробував - не вийшло...

ЗАЗ-1102 Таврия (1993) -> Opel Vectra A (1991) -> Logan-2 (2013) 1.2 ГБО
Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0

110

Aprox написав:

Я спробував - не вийшло...

Обіцяю, ніколи не куплю китайський автомобіль. Чесно-чесно.

Laureat 1.6+ABS+кондей+ПБП+Toreador Red+вешалка для пиджака+подлокотник+литьё. 2007г.р.
лучше по утру на Google Earth искать ГДЕ ты пил, чем на youtube КАК...
Постарайся получить то, что любишь, иначе придется любить то, что получил.....
Никому не доверяй, и тебя никто не предаст.
  0

111

Rothmanz написав:

Обіцяю, ніколи не куплю китайський автомобіль. Чесно-чесно.

Та піраміда з китайськими авто починає згасати за рахунок обмеження їх імпорту в США та ЄС.. а вони зазвичай дотаційні тому й ціна така

0

112

floyd47 написав:

сяомі/ху.йовеї/хайсенси/tcl/джилі/біди тощо, а не делли/х'юлєти/соні, зібрані у китаї

floyd47 написав:

при цьому нікому не забороняється купувати у союзника окупанта. Справа ця--особиста, наскільки дозволяє це робити власне сумління, але без піару на українському сайті.

а, ну теперь я понял, громко кричим "НЕТ китайским товарам, они помогают Путину и т.д." а сами втихаря, не афишируя, без пиара, покупаем на Али дальше. Ну а в особых случаях можно говорить что ноут Делл, собранный в поднебесной - это же совсем другое, как и кондиционер из Литвы. Ведь главное убрать рекламу и пиар с форума и сделать вид борьбы....с.ка где то я уже это видел или может показалось.
П.С. "господа патриоты" вместо тапок можете кидать в меня китайским ширпотребом - убиваете сразу двух зайцев)))

MCV-1.6 Ambiance фаза2 2009, ГБО, газовая прошивка
  0

113 Відредаговано az74 (Вчора 11:56:03)

На мою думку, це ще один приклад боротьби патріотизму із здоровим глуздом.
І те і те - добре, але нажаль таке vs трапляється частенько.

С уважением, Александр
  1

114

Що таке Алі?
Після вводу мит трампомина вироби китаю, китай оприлюднив деякі ціни на брендові товари у сша, та їх реальну собівартість виробництва у китаї.
Так от як з'явився Алі і подібне.
Китайці усвідомили, що накрутки бариг у сша чи там европі, захмарні, а виробляється все у китаї.
От Алі і почав торгувати копіями товарів, пропонуючи навіть безкоштовну доставку, . Все одно ціна перекриває все в рази.
А щоб бренди не дуже обурювались, копії роблять з гіршої сировини. І бренди не дуже скаржаться, і прибуток виріс вже в десятки разів...
Де б ви не купували, частку прибутку, все одно отримає китай.

0

115

Можна ще у пост щодо купівлі на Алі додавати квитанцію скільки задонатив на ЗСУ

С уважением, Александр
  0