1

(381 відповідей, залишених в Головний)

Yeka написав:

Сітроен Джампі 2,0 бензин.
І от за що не люблять французький автопром?!
Щоб замінити сраний запобіжник на прикурювач треба розвернути пів топеди.Чи в такому сараї не було де цей блок по іншому притулити?!
/upload/iblock/7e5/ix5glejfdduc7lj21inu9752eqf5t08d/photo_2024_01_24_11_36_32.jpg /upload/iblock/3b8/t9kv8rn4a324ugz4u8g1jfph4uhf5gwn/photo_2024_01_24_11_36_26.jpg /upload/iblock/89a/sovuhkjv4a136p6n3qukrra98c4g26nr/photo_2024_01_24_11_36_06.jpg

Це дійсно ппц, запобіжники мають бути в швидкому доступі.. він же міняється легко та купується на любій заправці майже.. Тим паче це може ж бути і світло і т.д.. так в дорозі поміняв і поїхав а тут без шансів.

2

(49 відповідей, залишених в СТО)

Згоден, регламенти заміни не на рівному місці з'явились, а в першу чергу через безпеку.

3

(92 відповідей, залишених в Головний)

Мені наче він зайшов по дизайну.. але лінійка моторів.. то..

4

(1,833 відповідей, залишених в Двигун)

vlad5229 написав:

Що цікаво, якщо на наклейці відсканувати смартфоном QR-код і зайти на сторінку для перевірки, то код не перевіряється, пише що результатів пошуку нуль, а якщо зайти на сторінку що вказана на наклейці shellcheck.com.ua то код перевіряється, але тільки один раз, при повторній перевірці пише "Даний код вже був використаний".

Так схоже що ти оригінал купив, скоріш за все, бо "лівак" без неї йде. Мабуть їм немає сенсу заморочуватись з наліпками.. Стосовно того що код перевірки проходить 1 раз, так і є це так і має бути. Я своє тут перевіряв на офф.сайті Шелл. А shell.ig.ua потрапив як раз через оф.сайт.

5

(297 відповідей, залишених в Авто-новини)

Мені одному здається що вони трохи перемудрили з дизайном? чимось він мені тойоту FJ він же жираф нагадує

6

(375 відповідей, залишених в Электрика)

jasonua написав:

А страховки як виросли у ціні..

Да страховки норм виросли в ціні.. але і франшизу прибрали повністю, але це думаю лише один із факторів

7

vlad5229 написав:

Я шел завжди беру тут https://vsedoavto.com.ua/shell/c88 тут найнижчі ціни в порівнянні з іншими магазинами. На початках їздив до них у магазин, але одного разу виявив що ціна в магазині вища ніж на сайті, плюс дорога навіть тільки по Тернополю, то вигідніше зробити замовлення на Нову пошту.

Щось я не знайшов цей магазин в переліку офіційних точок продажу на оф.сайті - https://shell.ig.ua/cto/  roll 
А код на каністрі був який онлайн перевіряється з голограмою?

Псс: по відео з контрабасом масштаби капець просто.. страшно оливу купати якщо в неї нормального захисту немає...

8

(41 відповідей, залишених в Тюнінг)

Цікаво а як бути потім, якщо в нас введуть техогляд і машина умовно зашита з заводу На Евро4-5 а тут Евро2 по факту.. заставлять каталізатор ставить? інакше тех.огляд не пройдеш?

9

(335 відповідей, залишених в Двигун)

YevgenS написав:
Yeka написав:
YevgenS написав:

Машина краще працювати не стала

Стан ланцюга,на скільки він розтягнутий дивились?

Дивились. Стан відносно нормальний.  Я ще думав , що можливо його замінити , ціна оригінального зараз 4000 грн (комплект з заспок. )  , але потім думаю , який сенс якщо ціль на зараз була регульнути клапана і їздити вже до капіталки скільки пройде.  При капіталці звичайно ланцюг буде мінятись.

І скільки зараз капіталка якщо не секрет?

10

(22 відповідей, залишених в Двигун)

Drakosha написав:

а я б не радила, краще дистильованої води, ніж намішати ....з власного досвіду

Це точно, бо невідомо які там присадки і може бути конфлікт між виробника і в осад випаде...

11

shura.pisarewsky написав:
San4os написав:
igor.berezovoi написав:

Висновок, треба читати "інструкцію" як то кажуть.  Оскільки на офф.сайті Шелл Україна вказано наступне:

Доречі, як я розумію в нас запустився магазин Shell .. Ще й манять знижкою в 20% на перше замовлення.. але в мене наступне ТО через 6 місяців приблизно.. Не знаю, чи варто наперед так мастило замовлять.. Воно ж чим краще тим свіжіше)))

Щось видає помилку по тому лінку на Шелл, ти точно корректно вказав? Я просто глянув на одометр, мені в березні треба буде знову на заміну мастила їхати, бо зараз вже перевалив за 8000км пробігу.

Ага в мене теж, але потім в браузері почав вбивати і зайшло через переадресацію ось цей наче Лінк коректний.  Там ще можеш поклацати там в принципі є мапа з всіма магазинами де офіційна олива продається, може в офлайн магазині десь поруч знайдеш, що б за доставку не платити... А то доставка по НП зараз прямо кусається.

igorsh88 написав:

Або ChatGPT

Та чат ГПТ ще не може лазити по форумам і спілкуватись, він живе лише в своїй "бульбашці" на сайті.. сподіваюсь він ще довго там посидить.. хоча вже з банку дзвонив AI помічник по телефону

13

(81 відповідей, залишених в Логан МСВ)

Drakosha написав:
vlad5229 написав:

Можна підключити на кілька діб до спеціальної зарядки щоби розчинити сульфат.

купила новий smile

ото найдійніше всього ніж десь на трассі або іншому кінці міста шукати як прикруити.. а потім все одно купувать новий АКБ.

14

(8 відповідей, залишених в Двигун)

В місті турбіна нагрівається ще більш сильно ніж на трассі, то ж після міста теж актуально пару хвилин постоять що б охолодити турбіну..  ПО прогріву зараз -15 рідко в нас.. але хоча б хвилин 5 я грів а тільки потім потроху починав їхать..

15

(9 відповідей, залишених в Двигун)

Та то дивлячись яке мастило залито, нормальна синтетика сміливо ходить 10 000км  тобто десь 300-350 мотогодин

16

igor.berezovoi написав:

Висновок, треба читати "інструкцію" як то кажуть.  Оскільки на офф.сайті Шелл Україна вказано наступне:

Доречі, як я розумію в нас запустився магазин Shell.. Ще й манять знижкою в 20% на перше замовлення.. але в мене наступне ТО через 6 місяців приблизно.. Не знаю, чи варто наперед так мастило замовлять.. Воно ж чим краще тим свіжіше)))

17

(15 відповідей, залишених в Двигун)

Ну доречі вірно написали вище про детонацію, це нормальна причина, особливо якщо фильтр лівий якийсь.

18

(2 відповідей, залишених в Двигун)

Головне дивиться що вона нормальна була, бо буває пересушині продають криво хранять швидко виходять з ладу

19

(322 відповідей, залишених в Технічна інформація)

TDream написав:
San4os написав:

А що у нас проблема мастило в коробку знайти по допускам?

У вас не знаю, а вообще по допускам да, проблема. По соответствиям - нет.
Про разницу между допуском от соответствием в курсе?

Так звісно, зрозумів, мені просто теж треба буде міняти скоро.. а які є варіанти нормальні?

20

(24 відповідей, залишених в Технічна інформація)

Люди а як часто ви міняєте тормозуху? Регламент наче 2 роки, але хтось каже що 4-5 років вона норм ходить від чого залежить?

21

(271 відповідей, залишених в Электрика)

floyd47 написав:

San4os, ви часом амперметр з вольтметром не плутаєте?

Мабуть)) з мене електрик так собі)) добре що є люди які розуміють)

22

(271 відповідей, залишених в Электрика)

vlad5229 написав:
floyd47 написав:

San4os, Та тут умови доволі прості: не залишати недозаряджену батарею, а особливо надовго.

100%, якщо АБК недозаряджена то пластини покриваються білим нальотом сульфату, ємність падає, і якщо її не десульфатувати вона помирає.

А як ти дізнаєшся коли вона розряджена це тільки амперметром треба періодично контролювати цю штуку.

23

(11 відповідей, залишених в Кузов та салон)

grapes написав:

Лак для ногтів

На що коли зараз продають рем.комплекси твоя фарма + лак? за нормальні кошти.

Дядя Федор написав:
shura.pisarewsky написав:

Я останнім часов став паять дрони вдома

Ну теперь к миллиону дронов ..... , добавится еще и кустарных ....в смысле домашних дронов немножко, что  весьма будет ниче в сумме, если не потеряется в дубравах тех лесов, что миллионы дэрэв обагатили....

Дрони з дому не проходять контроль якості і це головний їх мінус

25

Александр007 написав:

San4os,
Шелл впечатление запуск на холодную в сухую,   это жесть.
Такого нет на Эльф,  мягко запуск.
Если лучше,  рекомендую Масло ADDINOL Super Light 0540.

Хмм дивно, це який в тебе Шелл був залитий? В мене навпаки ефект, після переходу з зіка на Шелл, тихіше став працювать на  холодну особливо відчутно було взимку.