Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Активні теми Теми без відповідей
Налаштування пошуку (Сторінка 2 із 3)
Сторінки Назад 1 2 3 Далі
Теми від San4os Нормальний пошук
Повідомлень знайдено з 26 по 50 із 74
Ого реально ппц.. в мене щітки живуть максимум 2 роки і потім вже не дуже труть треба мінять.
сяся написав:VH написав:сяся написав:У меня родной с октября 11 г. Не снимал ни разу с авто и не подзаряжал работал отлично в ноябре 23 авто продано другому одноклубнику с родным рабочим аккумом т.е. 12 лет отработал у меня без сучка и задоринки , как зараз не знаю .
они говорят что расход 5л , и ты говори!)))
ну и как это расшифровать ?
Из масс маркета золота середина це бош/варта серебряна серія по ціні якість як на мене.
Я роблю висновок що дуже сильно термін служби акб залежить від того в яких умовах їздить, як часто і т.д по списку.
shura.pisarewsky написав:San4os написав:Да, згоден, якщо розкинути на рік то особливо економити сенсу немає між напівсинтетикою і синтетикою. Ну якщо вірити опису то в тому ж Шелл ультра в синтетиці більш цікаві присадки мають бути противозносні і т.д.
Основна різниця в тому що HX8 зроблене на базовій оливі по технології гідрокрекінг з нафти, а Шелл ультра наче використовують в якості базову оливу з газу вона ж GTL, але глибше в цю тему поки не занурювався.
А он воно що, дякую за інформацію треба пошукати інформацію про GTL масла, чи є сенс за шелл ультра переплачувати кошти, чи ні.
в мене в цьому році в морози теж акб відїхав купив на заміну Бошш S4 синій на 60А роблять наче на одному заводі з вартою в чехії
Виглядає дуже цікаво особливо при температурі 4300 цікаво що по осліпленню
Останній раз купував 3д принтер, за 3 тижні доставили, я прям здивований
Додав нове хоббі, долучився до армії друку купив 3д принтер на Алі, і тепер хвостовики почав друкувать
Так я ж написав наловили, потім взяли собі мабуть по 5-7 риб на сковорідку інших відпустили)))
shura.pisarewsky написав:Так там різниця в ціні між напівсинтетикою 300-400 грн і це рахуй раз на рік, воно що того варте? Я собі заливаю Helix ECT HX8 5W-30 через допуски Renault RN0700, Renault RN0710, задоволений ним, особливо якщо по знижці десь прикупати, то взагалі чудово. Якщо не хочешь стільки подивись звичайне HX8 5W-30 або 40ковку. там буде ще менша різниця. Просто 400 грн на рік це скільки на 33 грн в міс більше на єксплуатації це як на мене копійки.
Да, згоден, якщо розкинути на рік то особливо економити сенсу немає між напівсинтетикою і синтетикою. Ну якщо вірити опису то в тому ж Шелл ультра в синтетиці більш цікаві присадки мають бути противозносні і т.д.
Може двигуни будуть більш чистіші))) хоча не факт)))
Хто ставив собі лед лампи в рефлектор є нормальні які не сліплять?
igorsh88 написав:Ймовірно не вірна методика вимірювання. На моєму прикладі -> тут
Дивно ніколи не помічав такого.. Звичайно перший раз дістав щуп, протер, засунув, дістав і рівень видно чітко, без питань.
igor.berezovoi написав:Доречі про перекатку, коли лазив читав про Шелл Ультра на їх офф.сайті побачив що вони рекомендують інтервал заміни 7500км або 15 000км. Причому там є примітка для яких умов. Так от якщо на них глянути, то як раз враховуючи якість нашого бензину і якщо є стояння в заторах то інтервал краще робити 7500км отак ось.. Не знаю чому виробники задерають такі інтервали високі.
Взагалі краще по мотогодинам мінять 220-250 мотогодин і тоді все буде гуд. А то 7500км по трассі, або десь в невеликому місті, і 7500км в Києві з заторами то різний час роботи двигуна. Але я по бортовому дивлюсь середній пробіг і розумію що в моєму випадку це день 8000-9000км пробігу. Цікаво на HX7 5w40 такий же регламент, чи менший враховуючи що це напівсинтетика.
Я в цьому році вибрався за весь сезон на мирну рибу, карась/плотва десь перший раз 3 кг наловив а другий раз взяли 7.5кг але на двох і на тому все..
Я на цей сезон інвертор замовив с Алі але поки його не ганяв не було необхідності сподіваюсь і не з'явиться..
Шокер така штука що з нею треба обережно, бо можна дров таких наламати що потім не радий будеш що купив
TDream написав:San4os написав:Але як на мене чим свіжіше тим краще
Не, ну понятно, когда есть выбор - то да.
Я тоже беру масло которому будет не более 3-х лет на момент заливки. А фильтру - не более 2-х лет на момент установки.
Другое дело, когда выбора нет. Просрочка гораздо лучше перекатки )
А ну в цьому плані так, краще просрочка ніж перекатка. Але я коли Шелл купував, то дзвонив що в інет магазини, що в єпіку бачив то там термі макс минулий рік був. А так в основному той же рік. Це може десь в невеликих магазинах, там може й довго стояти мабуть.
якщо спокійно їздиш максимально то маєш 80 проїхати але в ідеалі глянути не стані реміню на мікро тріщини і т.д так ГРМ заміна + робота зарез не дешево(
Треба фото, але таке враження що маслу вже прийшов кінець і треба міняти.. якщо воно розмазане по щупу якщо я вірно собі це представив..
Вібрації чого двигуна? Може десь криво замінили фільтр? А фільтр який, може пропускна здатність в нього не айс
TDream написав:San4os написав:там наче 2 роки термін придатності
Больше. Четыре у Shell, ЕМНИП.
А вообще масло довольно стабильная жижа. При правильном хранении и десятилетнее допустимо использовать. Видел химанализы масел которым за десять - нормально всё.
Да ти правий, почитав специфікації в мережі і дійсно Шелл пише, що можливо використовувати впродовж 4 років з дати виробництва. Але як на мене чим свіжіше тим краще все одно))) Розумію що це суб'єктивно але все одно. Доречі я в нас дуже старого мастила й не бачив. Всі каністри що крутив були 2023 року, коли купував собі останній раз.
_AlexSander_ написав:А iPhone 14 pro max для ринку Канади має фізичний слот для сімкарти. А для ринку США не має. Обидва телефони виробництво Китаю )))
ну мабуть враховує особилвості того ринку що там сформований от і все.
Раніше риболовля була але в цьому році тільки 2 раза вибрався і все.. якось немає настрою на хоббі краще працювать, працювать і донатити
А що по закону цьому, походу як завжди отримали результати які не сподобались і на цьому кінець?
Повідомлень знайдено з 26 по 50 із 74
Сторінки Назад 1 2 3 Далі
Згенеровано за 0.129 секунд(и), виконано 95 запитів