Re: Logan 1.4 Black (БЖ Mellon)
sansa а мы сняли без проблем (тоже фаза 2) Легко и аккуратно. Причем на рынке нас предупреждали, что мол все клипсы переломаете, а ничего -все целое...
http://www.logan.in.ua/forum/viewtopic.php?id=9723 - бортовик
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Logan 1.4 Black (БЖ Mellon)
sansa а мы сняли без проблем (тоже фаза 2) Легко и аккуратно. Причем на рынке нас предупреждали, что мол все клипсы переломаете, а ничего -все целое...
я отрывал карту по пекло +42 на градуснике, поэтому силикон что есть что нет. А отрывать имхо нет разницы откуда. кстати ни одной клипсы не сломал
Реальные инструкции иногда читать нужно
Увы. Но этот винт был наименьшей из проблем. А вот качественный герметик и качественные клипсы доставили. Но я давно понял, что логан - качественная машина
а мы сняли без проблем (тоже фаза 2) Легко и аккуратно.
Откровенно завидую, что тут скажешь Клипсы остались в карте? А то у меня все, кроме одной, из двери пришлось выковыривать, жёстко сидели.
Поріг вирівняли і пофарбували дуже якісно,я задоволений.Нарахунок дверей - Олег,коли будеш в Новому Роздолі ,і якщо буде час - зателефонуй будь-ласка)Таки хочу вже клубну наклейку і заодно ,можливо, підкажеш, чи дійсно треба карту дверей розбирати...
Нарахунок дверей - Олег,коли будеш в Новому Роздолі
буду вже не скоро, десь аж в серпні.
Уууу)Значить напевно якось я тебе спробую знайти у Львові)
Позбувся скрипу в дверях.Все виявилось елементарним.Це скрипіло не в карті дверей ,а замок.Добре його змастив і скрип пройшов.Очевидно туди попала була вода
Начитався вчора жахіття перед сном(а точніше тему про те, що в моторах тече масло,особливо історію Urist?).Ледве до ранку дочекався Побіг дивитись на свій мотор,але все чисто було)Ну або я не там дивився
а чем смазывали?
Звичайним моторним маслом.Під рукою більше нічого не було
Проїхався на кілька днів на Закарпаття.В Косино(на термальні джерела),і просто так,відпочити.На 510 км(туди-назад+покататись)пішло приблизно 30 літрів бензину.Вважаю що дуже непогано,оскільки на гірських серпантинах не рідко приходилось їхати на 4 передачі 3000-3500 обертів.Саме в горах дещо відчувалась нестача потужності 1.4 мотору.Се ля ві
До машини претензій ніяких не було(тьху тьху).Єдине що помітив.Якщо відпустити руль,машину починає трохи зносити вправо.Грішу на розвал,але до ТО-1 напевно не буду нічого робити
Згідний. У горах дійсно потужності не хватає інколи.
машину починає трохи зносити вправо.Грішу на розвал
Не факт, дороги зроблені з нахилом на обочину. Але провірити не помішає.
Скромно посоветую для начала переставить местами передние колёса. Если поведет в другую сторону, то это не развал, а резина такая.
На різних перевіряв дорогах.Ніби не нахил
Скромно посоветую для начала переставить местами передние колёса. Если поведет в другую сторону, то это не развал, а резина такая.
Дякую,спробую
Как мне сказали развальщики, на наших машинках регулируется только схождение на передних колесах.
.Саме в горах дещо відчувалась нестача потужності 1.4 мотору
в горах не мощности не хватает, а воздуха. атмосферник всё же..
а воздуха. атмосферник всё же..
Собственно, как и при высокой забортной температуре
Doc
6200км і перша механічна проблема.Кілька сторінок назад я писав,що при проходженні змійки,з заднього правого колеса чувся стук.Тепер він почав проявлятись і при їзді через нерівності або ями.Причому я не можу сказати що це дійсно стук.Швидше якесь хлюпання....
По ямах я не скачу,ніби не було від чого розбити амортизатор.Думаю чи їхати зразу до офіціалів,чи спочатку поїхати на яму\підйомник подивитись
Біда коротше.Три стійки запотіли.Обидві задні однозначно на заміну.
Пробіг 6350,причому 80% по якісній трасі. П...ць однако...
Mellon
Походу гарантия.... или на ходовую не распространяется?
Пробіг 6350,причому
Походу гарантия.
Однозначно к официалам, пусть чешут репу и меняют.
В договорі не бачу пункту про ходову...
Mellon
Возможно и нет такого пункта, НО, блин, за 6 тыков и чтобы 3 стойки накрылись..... это извините просто
При том, что задние стойки у Логанов около 200к, а то и больше ходят.
З рисового паперу зробили стійки,чи що...по ямах же практично не їздив...
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Logan 1.4 Black (БЖ Mellon)
Згенеровано за 0.149 секунд(и), виконано 94 запитів