Re: 13-й воїн - Logan Authentique 1.2 (БЖ дядя Міша)
Перша тисяча км пройдена/проїдена/минула.:tbsenile:
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → 13-й воїн - Logan Authentique 1.2 (БЖ дядя Міша)
Перша тисяча км пройдена/проїдена/минула.:tbsenile:
І нехай вона буде НЕ остання і тільки з гарними враженнями
В найближчий час планую провести вібро-шумо-звуко-тюнінг дверей. Прийдеться для цього знімати карти дверей і відповідно потім ставити на своє місце. Оскільки ще не бачив, що там зсередини то прошу поради і тих хто розбирав двері на логанах попередніх (думаю, з новими вони мають багато спільного), і тих, хто вже розбирав двері на нових логанах/сандеро.
1) Як краще знімати карти, де вони прикручуються а де вони кріпляться кліпсами?
2) Якими кліпсами/пістонами запастися для кріплення карти дверей на місце?
3) Може є якісь інші нюанси, які слід враховувати при роботі з дверима?
дядя Міша
Кто, снимал карты дверей?????&p=1
Якими кліпсами/пістонами запастися для кріплення карти дверей на місце?
Где-то уже описывалось какие клипсы подходят, НО в случае если вдруг на новых логанах используют другие клипсы (по сравнению с Ф1 и Ф2), то можно для начала расшить пассажирскую дверь и с образцом поехать на базар (в магазин), чтобы подобрать.
Скачайте себе книгу по тех. обслуживанию и ремонту Логана ("Третий рим" или "За рулём"). Там всё подробно и с картинками.
Задумався над установкою салонного фільтра.
Хто вже ставив на нові логани/сандеро?
Чи така сама процедура як на попередні моделі?
Задумався над установкою салонного фільтра.
Так здається вже мають ставити на всі авто, не залежно від комплектації
Я питав свого менеджера, то сказав, що фільтр не ставлять навіть в комплектацію Dynamique.
Я питав свого менеджера, то сказав, що фільтр не ставлять навіть в комплектацію Dynamique.
Помоему на всех машинах с кондеем фильтр стоит. А значит на логанах 2013 он стоит на всех. Исходя из опыта, похоже что он там реально есть. По крайней мере, мне приходится часто ездить по сильно запыленным участкам, но в салоне лишней пыли пока не заметил.
дядя Міша на презентації, говорили що фільтр ставиться починаючи вже з бази
Исходя из опыта, похоже что он там реально есть. По крайней мере, мне приходится часто ездить по сильно запыленным участкам, но в салоне лишней пыли пока не заметил.
точно-точно, салон незапыляется , фильтр скорей всего стоит! По крайней мере на том месте где он должен быть есть какая-то шняга http://www.logan.in.ua/forum/cacheimg/3 … 201365.JPG на болтах.
я снимал когда шумировал двери. Никаких проблем вообще не возникло. Фото правда не делал. Единственное - аккуратно снимать фальш-накладку где регулируются зеркала. Все клипсы остались цены. Очень трудно было снять ручки подъема стекол на задних дверях. Удачи.
Прийшов час удосконалення системи відкривання багажника. Роботи провів ще місяць напередодні.
Необхідні основні деталі:
1)Селеноїд (електромагнітний привід відкриття) кришки багажника - 1шт.
2)Кнопка — 1шт.
3)Реле — 1шт.
4)Проводка.
Попередньо зроблені роботи.
1)Демонтаж замка-кнопки відкриття кришки багажника. На звільнене місце (в дирку) потім буде установлена камера заднього виду.
2)Демонтаж електрозамка кришки багажника (він більше не буде потрібний) та електропроводки для нього.
Селеноїд закріпив в правому куті кришки багажника. Тяговий тросик прикріпив до коромисла, яке через плече передає тягову силу на ричаг замка кришки багажника. Коромисло прийшлося змайструвати з підручних елементів, що знайшов вдома. Електроживлення на селеноїд підключив через силове реле. Плюс взяв з попередньо проведено встановленого в багажнику гнізда-прикурювача (проводив кабель безпосередньо від акумулятора через запобіжник). Управляючий (мінус) підключив до кнопки та до управяючого каналу сигналізації (такий канал є в більшості сучасних сигналізацій). Кнопку можна встановити в любе зручне місце в салоні. В мене вакантне місце на торпедо зліва (де має стояти джойстик електроприводу дзеркал заднього виду). Туди її і примонтував. Тепер у мене кришка багажника відкривається або кнопкою з салону, або з брелока сигналізації.
ПС. Коли три місяці напередодні в офіс-салоні де ставили сигналізацію просив в майстра вивести мені канал (провід) для майбутніх робіт з електрозамком кришки багажника, то отримав відповідь, що таке конструктивно неможливо.
Для полегшення водіння заднім ходом з самого початку вирішив, що буду встановлювати камеру заднього виду з монітором.
Необхідні основні деталі:
1)Камера заднього виду — 1шт.
2)Дзеркало-монітор — 1шт.
Місце для установки камери вирішив використати звільнене місце від кнопки-замка кришки багажника. Відповідно підібрав модель задньої камери. В якості монітора придбав дзеркало заднього виду з монітором 4.3". Деталі очікували своєї установки більше місяця, поки не провів роботи з електроприводом відкривання багажника.
Живлення для камери взяв з провода фонаря заднього хода. Монітор підключив до прикурювача. В режимі очікування він не включений (тобто не світиться). Коли включається задня передача, відеосигнал поступає від камери на вхід монітора і він автоматично загорається і показує зображення позаду автомобіля. Їздити заднім ходом, паркуватися стало значно (не те слово) зручніше.
Интересный и правильный бортовик. Не останавливайтесь - интересно читать!
Вот это да... Вот жил бы ты ближе приехал бы к тебе за таким апгрейдом, сам такое вряд ли сделаю.
Золотые руки ! Удачи в експлуатации)))
дядя Міша
Толково зроблено
Оце я розумію апгрейд! Молодчина!
Да тут не +1 а +5 за проделаную работу!
Вот это да! Хороший апгрейд!!!!
А есть фото когда монитор с потушенным экраном? Так же "зеркалит" или хуже?
Вот это да! Хороший апгрейд!!!!
Когда монитор потушен, даже намека нет что он есть в зеркале. Чистое зеркало. Как раз чуть большего размера от стокового, которого не хватало раньше.
Завтра попробую выложить фото (лишь бы не забыть)
...
Обіцяні фото.
Декілька фото простору в багажнику. Я порахував, що нелогічно зліва і справа тримати ключ, крюк та домкрат, коли сама запаска знаходиться під фальш-підлогою. Тому все це барахло пішло вниз. Зліва я собі зробив гніздо-прикурювач, а моя лопатка добре зайняла місце справа, успадкувавши додатково пластикову кліпсу кріплення від балонного ключа.
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → 13-й воїн - Logan Authentique 1.2 (БЖ дядя Міша)
Згенеровано за 0.202 секунд(и), виконано 93 запитів