Re: Logan 1.0 SCe VS Logan 0.9 TCe
А на моєму степвеї лопнув випаровувач кондиціонера, основна причина продажу була... раджу подивитись
потому что Кролик был очень воспитанный.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Logan 1.0 SCe VS Logan 0.9 TCe
А на моєму степвеї лопнув випаровувач кондиціонера, основна причина продажу була... раджу подивитись
Grafik87, У мене 20 квадратів плитки - пофіг логан. 10 мішків цементу - пофіг логан. за півтори дві доби 1600км пофіг логан. По наших дорогах, і то таких, можу прокатати катаюсь - пофіг логан йому можна! Обслуговуйте нормально, лийте нормальне! А то ой не буду говорити про регламент та для кого він створений. Доречі на 50т км хобот припотів трішки, болячка їхня. треба буде прокладку щільнішу поставити уже купив руки не дойшли всього навсього 60 грн!!!! Що не туди то через, всерівно через одне місце вийде
2. Ларсен у тебя был хоть один намек в РАВ чике на подергивание сцепления, на реакцию зима или лето?
Ні. Але я тут поганий приклад, бо в мене зі щепленням і на Логані проблем не було. Напевно тому що мої машини завжди ночують в теплому гаражі.
Grafik87, У мене 20 квадратів плитки - пофіг логан. 10 мішків цементу - пофіг логан. за півтори дві доби 1600км пофіг логан. По наших дорогах, і то таких, можу прокатати катаюсь - пофіг логан йому можна! Обслуговуйте нормально, лийте нормальне! А то ой не буду говорити про регламент та для кого він створений. Доречі на 50т км хобот припотів трішки, болячка їхня. треба буде прокладку щільнішу поставити уже купив руки не дойшли всього навсього 60 грн!!!! Що не туди то через, всерівно через одне місце вийде
alex.cver написав:2. Ларсен у тебя был хоть один намек в РАВ чике на подергивание сцепления, на реакцию зима или лето?
Ні. Але я тут поганий приклад, бо в мене зі щепленням і на Логані проблем не було. Напевно тому що мої машини завжди ночують в теплому гаражі.
Тут одне питання..Якщо проблема з зчепленням є на двигунах 0.9, і на 1.2 і на дизелях а у деяких нема взагалі (про роботи ми не говоримо зараз) то скажіть будь-ласка, а які при цьому Ви даєте оберти двигуна? Бо всі смикання, як я писав або від швидкого кидання педалі, або від недостатніх обертів при троганні.. Може десь там конденсат...То, даруйте це несправність машини, чи особливість керування? Ну що може бути? Зчеплення сухе однодискове примітивніша річ - "тиски" з маховика та прижимчного диска корзини, ведомий диск з фрикційними накладками та демпферними пружинами а також власне пружні лепестки корзини, які розтискають-стискають цю систему..Що там може бути? Биття диску, внаслідок деформації, зтирання фрикційних накладок, пошкодження демферних пружин, знос корзини, може западання та ривки троса приводу від педалі.. Стосовно роботів краще працюють багадотискові зчеплення, які гасять ривки (тому у преміальних виробників багатодискові хчеплення йдуть з роботами)... тому треба дивитися на оберти двигуна на холодну, може треба більше газу давати при першому троганні з місця на низьких температурах.. І так дійсно, режим роботи непрогрітого двигуна взимку і влітку різний..
Але це все одно що нарікати на те, що у важких вантажівок та автобусів неможливо без подвійного вижиму перемикнути передачу (а понижену ще й без перегазовки) значить виробник робить погані машини..Даруйте, тут требе вивчати матчастину ...
Вибачте, але я не розумію що це таке.
Larsen, вибачте процитував Вас, але питання не до Вас, бо у Вас не було цих проблем)))
Тут одне питання..
А це питання точно до мене? Я ж наче написав:
в мене зі щепленням і на Логані проблем не було
Що я можу відповісти? Хоча звісно можу. Раз наполягаєш...
які при цьому Ви даєте оберти двигуна? Бо всі смикання, як я писав або від швидкого кидання педалі, або від недостатніх обертів при троганні..
Враховуючи що ця проблема була помічена в тому числі людьми з багаторічним досвідом експлуатації різних авто з МКПП, не думаю що діло в цьому.
Може десь там конденсат...
Може. Ця версія мені подобається бо пояснює чому такий ефект буває рідко і не в усіх. Принаймі це точно пояснює чому його не було у мене.
То, даруйте це несправність машини, чи особливість керування?
А ніхто не знає чи це несправність (шкідливе для експлуатації явище), чи просто неприємний ефект. Але всі точно знають що у інших авто такого класу, цей ефект відсутній. Так що...
Ну що може бути?
Конденсат може бути, ти ж сам сказав.
тому треба дивитися на оберти
Так, звичайно є спосіб обходу проблеми, але він не відміняє факту що проблема існує.
Але це все одно що нарікати на те, що у важких вантажівок та автобусів неможливо без подвійного вижиму перемикнути передачу
Ні, це не всеодно, адже ще раз: у інших авто цього класу такої проблеми нема. Значить зробити зчеплення можна і без неї, але не зробили. І це недолік.
тут требе вивчати матчастину
Ну от і вивчаємо, по ходу знаходячи в ній недоліки.
Вибачте, але я не розумію що це таке.
Це проблема, яка тебе не хвилює.
вибачте процитував Вас, але питання не до Вас, бо у Вас не було цих проблем)))
Пізно, я вже відповів.
Valerik написав:вибачте процитував Вас, але питання не до Вас, бо у Вас не було цих проблем)))
Пізно, я вже відповів.
Valerik, вірно говорить, до коробаса треба привикнути. І норм все, відчувати коли різще коли підгазнуть. Все норм якщо приловчитись! це те саме як я на антивідкатку плювався - вона мене перевчила більш плавніше заторможено рушати!
Доповню у логана 2 біди.
1 - 5 ступка дайте туди 6ту жмоти
2 - салон ну зробіть якось краще жмоти
1 - 5 ступка дайте туди 6ту жмоти
2 - салон ну зробіть якось краще жмоти
Купи мегана, жмот
sdj387jsd написав:1 - 5 ступка дайте туди 6ту жмоти
2 - салон ну зробіть якось краще жмотиКупи мегана, жмот
куплю китайця! шо кузов згние що мотор заклинить...
Чим відрізняється китайске авто від нормального, коли в мороз літній омивач парубки просто розширюються. В китайському лопають - такий тонкий жарт, спостерігання
1 - 5 ступка sad дайте туди 6ту жмоти
А що від Дастера вже не підходить, чи шестерні на пяту довші поставити релігія не дозволяє?
2 - салон sad ну зробіть якось краще жмоти
А хто заважає самому зробити краще? Так як і виробник не зможе... І за менші кошти.
Почему я такой тупой продал офигенного Степвея с мега экономией топлива и оставил Спортягу с расходом на 2км пробегах мелких в пробках иногда 13.5 smile ?
Да хватит уже отмазываться! Ну, переобулся в прыжке, с кем не бывает! Сейчас это ваще модно!
Да хватит уже отмазываться! Ну, переобулся в прыжке, с кем не бывает! Сейчас это ваще модно!
Та да, перешёл с одной партии, которая поддерживает сепаров (Каджар) в другую Хотя состоял в обеих. Но "оранжевые" победили
так идите на форум жигулистов, там будете еще больше хэпи, самоутверждаться и рассказывать на сколько sportage лучше шестерки))
Так я вас могу послать тоже далеко. Самоутвердился уже давно, ещё в детстве. Я высказал мнение, умные к нему прислушатся, сделают выводы, подумают. Остальные "не поймут". Такова жизнь кэп
Вот и я о том же, о надёжности. Спортяга 7 лет смена аккума, даже лампочка не менялась, на посл ТО по ходовой делал что то. Д -думайТе как грит Петя. Дешева рибка, дешева юшка.
SanychGT, гарно підмічено. Ви самі розумієте чому на це тратити кошти не буду
которая поддерживает сепаров (Каджар)
А говорил, что не бухаешь...
Проспаться бы Вам, барин...
И эту тему засрали...
И эту тему засрали...
Всё по традиции! )))
Я высказал мнение, умные к нему прислушатся, сделают выводы, подумают.
только ваше мнение о sportage здесь никому не интересно, это форум совсем про другие автомобили, никто не запрещает вам писать свое мнение и расхваливать свою машину в своем бж, а то в каждой теме насрано одно и тоже
только ваше мнение о sportage здесь никому не интересно
Вот тут не согласен!
а то в каждой теме насрано одно и тоже
А вот тут согласен! ))
Есть у Алекса такая черта - как попугайчик, одно и то же во всех темах! Раньше про прелести Степвея и дизеля, теперь про прелести Спортейджа... )))
alexkart написав:только ваше мнение о sportage здесь никому не интересно
Вот тут не согласен!
я же говорю, что для этого есть соответствующие темы, такие как БЖ, Следующий автомобиль и т.д.
Висновок з відосу про розборку 0.9 можна зробити перефразовуючи старий анекдот:
"Один старый еврей очень много и безпроблемно ездил на 0.9 TCE, а другие евреи не так долго и они удивлялись
- как же так и все время просили:
— Абрам, расскажи, как тебе удается так долго ездить на 0.9 TCE, не уноси секрет в могилу.
— Нет-нет-нет, — отвечал старый Абрам, — "Только на смертом одре."
И вот пришла пора умереть Абраму. Собрались евреи, напомнили ему об обещании рассказать секрет.
— Догогие мои евреи, почаще меняйте масло..."
Свіжий відос в тему від Dec 11, 2020:
не очень свежий)) с него и началось обсуждение на 4-й странице)) и в других темах его 2 раза постили уже))
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Logan 1.0 SCe VS Logan 0.9 TCe
Згенеровано за 0.172 секунд(и), виконано 93 запитів