Re: Чіп-тюнінг Логана у Львові
santhe
От бачиш, Novik завжди на звязку.
Novik, Ростик :upp::upp:
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Чіп-тюнінг Логана у Львові
Сторінки Назад 1 … 6 7 8 9 10 … 14 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
santhe
От бачиш, Novik завжди на звязку.
Novik, Ростик :upp::upp:
Але з Рівного мабудь буде ближче не до Львову ...
А куди?
Прошивки під газ є від Паулюса, хоча радив би прошивку під 95 залити.
хм, а чому під 95, я ж майже постійно на газу їзжу, на бензині тільки заоджусь та прогріваюсь.
тему раніше чітав, відгуків про прошивку під газ не бачів, можливо був неуважним, зараз ще раз перечитаю.
хоча радив би прошивку під 95 залити
І на прошивці під 95 буде яийсь ефект при їзді на газі, чи ні?
Буде, звичайно. Можна і газову прошивку, та відкликів по ній нажаль немає. Якщо ти був би зі Львові то зміг би спробувати різні і вибрати ту що максимально підійде, тому пропоную провірену часом і багатьма власниками.
Буде, звичайно. Можна і газову прошивку, та відкликів по ній нажаль немає. Якщо ти був би зі Львові то зміг би спробувати різні і вибрати ту що максимально підійде, тому пропоную провірену часом і багатьма власниками.
А газова від Паульса? Чітаю якраз тєму на рос. форумі, там здається є отзиви про його газову прошивку.
Те що прошивка під 95-й толкова, це зрозуміло, вона перевірена часом, да. Але ж вся суть прошивки під газ, наскільки я розумію - в задиранні кута випередження запалення, газ же горить довше, значить бажано його підпалювати раніше, я так розумію. Тобто є два варіанти - або ставити варіатор запалення, що не дуже хочецця бо добавляється ще одна електронна система із своїми прибабахами і настройками, або прошиватись. І в принципі прошивка мені здається кращим варіантом. Але ж якшо прошиюсь на 95-й то запалення більш раннім від того не стане, наскільки я розумію.
Так, газова теж від Паулюса. Просто немає по ній тест-пілотів, тому радив те що перевірене часом.
А куди?
Я це просто запропонував. Не виключений варіант що хтось є ближче. Попитай ще на форумі Кладу. Ще можна попитати на форумах чіпувальників...
Donpedro ага. Саня,едь ко мне :lol::lol:
шутка.
а по кладу - так там кроме верта никого нет. и тот шьёт только тем, что выдали давным давно.
Санька, шейся у Ростика или Володи Мастергида.в беде не бросят и сделают всё в лучшем виде.
Та от якраз зараз рішаємся з Ромою piston_n коли будем їхать у львів. Мікролуч сьогодні розродився і прислав листа що вже може відправляти варіатора, але шось прошивку вже більше хочеться
але шось прошивку вже більше хочеться smile
ну прошивка є прошивка, особливо якщо в машині є кондюк то воно того вартує на 200%
santhe одно другому не помешает.
одно другому не помешает.
тобто?
взагалі думаю що якраз дуже сильно завадить, паулюс сам пише що в його прошивці газовій кути випередження вже задрані, якщо на машину з такою прошивкою щє й варіатора всунуть то думаю вона взагалі не заведеться
поэтому тебе Ростик и говорит про прошиву под 95ый.
та нє, я зара усілєнно вивчаю отзиви по газовій прошивці паулюса на російських форумах і склоняюсь більше до неї. я ж все одно 99% часу на газу їзжу, на бензині тільки завожусь.
Саш, а ти у львів не через рівне будеш їхати? і коли саме?
Саш, а ти у львів не через рівне будеш їхати? і коли саме?
Саша б з задоволенням в Львів через Амстердам махнув, тільки блін гак трохи завеликий.
а что поезд во Львов через Ровно идет? ну и я не чипую Паулюсом это к Ростику.
ты учти, что учитывая то, что в газовой прошиве еще больше задраны углы, то у тебя машина может не завестись на бензинах ниже качественного 95..
Та я й так заливаю воговський або окковський 95-й. Буду значить заправляти для прогрівів окковський пульс або взагалі 98-й :-)
Поїзд навряд чі.. Я думав ти машиною їдеш.
экономыка должна быть экономной даже если все чиповаться будут у меня , то только на бензин и выйду..
а по кладу - так там кроме верта никого нет. и тот шьёт только тем, что выдали давным давно.
Саша, привіт!
Цікава думка, але не що давно Валера прошивав новими прошивками. Звідки інформація, що прошивки занадто давні??
Aleksandr17
santhe
Так спитайте у Валєри що він шиє. До Києва далеченько щоправда з Рівного...
ага. вживую их видел? он еще тот "симулянт".
Я Валєру всього раз в живу бачив а про прошивки й говорити нічого. Думаю якщо спитати що він шиє то не буде обманювати. Про ваші відношення я в курсі
доречі старе не завжди означає погане. Я наприклад маю знайомого, що втратив стару "німецьку" прошивку і ніяка нова паулюсівська йому її не замінить:)
regulator всё есть и немцы тож. обратится пусть к Володе Мастергиду. А я Андрею звякну, чтоб он Володю попросил сделать в рамках нашей гарантии.
Novik, в наступну суботу (12 числа) можна приїхать? Вас довго там шукати від рівненської траси? (трохт сцикотно по Львову їздить :-)
Сторінки Назад 1 … 6 7 8 9 10 … 14 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Чіп-тюнінг Логана у Львові
Згенеровано за 0.212 секунд(и), виконано 91 запитів