Re: Нові ціни на Логан в гривні
Хочу запитати власників Логанів, вважають вони адикватними приведені ціни для відповідних комплектацій?
Не відлякає такий рівень цін потенційних покупців?
Ну так власники Логанів не є потенційними покупцями. Я був потенційним покупцем навесні минулого року. Тоді дивився, порівнював з іншими пропозиціями, прицінювався. Ціна мене влаштувала. А от чи купив би я його сьогодні, по сьогоднішній ціні? Не знаю. Для цього треба знову аналізувати ринок, дивитись які є пропозиції, які на них ціни. Так що впевнено сказати не можу. Однак, на перший погляд, він всеодно залишається одною з найдешевших, якщо не найдешевшою, не Китайською іномаркою. Отже, скоріш за все, ціна не стане на заваді. Особливо для найдешевших комплектацій, ну і дизельних версій - дешевшого дизеля на нашому ринку просто нема, так що тут вже без конкурентів.
І ще, таке зростання цін на Логани 2013 року відповідає рівню зростання їх якістних характеристик?
Ну, зрозуміло що якісні характеристики однакових комплектацій протягом 2013 року не змінились, хоч ціна і полізла вгору. Однак, ближче до осені, нарешті з'явилися в достатній кількості дизельні комплектації. На мою думку, це власне вони спричинили ріст продаж Логана восени. Крім того, з'явився новий Логан MCV - теж цікава пропозиція, адекватних конкурентів якої, за таку ціну, практично нема, особливо якщо дивитись на дизельну версію.