101

Re: Нові ціни на Логан в гривні

Диспетчер 104 написав:

Хочу запитати власників Логанів, вважають вони адикватними приведені ціни для відповідних комплектацій?
Не відлякає такий рівень цін потенційних покупців?

Ну так власники Логанів не є потенційними покупцями. wink Я був потенційним покупцем навесні минулого року. Тоді дивився, порівнював з іншими пропозиціями, прицінювався. Ціна мене влаштувала. А от чи купив би я його сьогодні, по сьогоднішній ціні? Не знаю. Для цього треба знову аналізувати ринок, дивитись які є пропозиції, які на них ціни. Так що впевнено сказати не можу. Однак, на перший погляд, він всеодно залишається одною з найдешевших, якщо не найдешевшою, не Китайською іномаркою. Отже, скоріш за все, ціна не стане на заваді. Особливо для найдешевших комплектацій, ну і дизельних версій - дешевшого дизеля на нашому ринку просто нема, так що тут вже без конкурентів.

І ще, таке зростання цін на Логани 2013 року відповідає рівню зростання їх якістних характеристик?

Ну, зрозуміло що якісні характеристики однакових комплектацій протягом 2013 року не змінились, хоч ціна і полізла вгору. Однак, ближче до осені, нарешті з'явилися в достатній кількості дизельні комплектації. На мою думку, це власне вони спричинили ріст продаж Логана восени. Крім того, з'явився новий Логан MCV - теж цікава пропозиція, адекватних конкурентів якої, за таку ціну, практично нема, особливо якщо дивитись на дизельну версію.

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

102 Відредаговано CharlyX (2014-01-17 10:17:29)

mekena написав:

CharlyX, может из-за местного пр-ва?
Пыжи, Рено подорожали.
Клиренс в А7 не смущает?

Ну тока клиренс смущает... Хотя с пакетом плохие дороги 154мм. Просто вот не знаешь что есть в пределах 200т...
Чтобы багажник был не меньше логановского и сзади было места больше.

Renault Logan 1.6mpi AMBIANCE 2010 (blue mineral) Чипованый под 95-й.
  0

103

CharlyX написав:

Просто вот не знаешь что есть в пределах 200т... Чтобы багажник был не меньше логановского и сзади было места больше.

Может Lodgy? wink

0

104 Відредаговано сяся (2014-01-17 10:21:53)

Larsen написав:
CharlyX написав:

Просто вот не знаешь что есть в пределах 200т... Чтобы багажник был не меньше логановского и сзади было места больше.

Может Lodgy? wink

или Соболь  empathy   coffee

0

105

Larsen написав:
CharlyX написав:

Может Lodgy? wink

Не,не,не,не... страхиттяяяя

0

106 Відредаговано shtar (2014-01-17 17:28:21)

Диспетчер 104 написав:

Хочу запитати власників Логанів, вважають вони адикватними приведені ціни для відповідних комплектацій?
Не відлякає такий рівень цін потенційних покупців?
І ще, таке зростання цін на Логани 2013 року відповідає рівню зростання їх якістних характеристик?

Если бы цены росли только на Логаны, то конечно это можно назвать неадекватным. Но, увы, цены конкурентов растут прямо пропорционально росту цен на Логан. На фоне этого, цена адекватна, но цены на авто в целом на Украине неадекватны, вот в чём вопрос. И тем не менее, народ всё равно покупает.. Я тут как-то наткнулся на тему лет 7 давности "будете ли вы ездить на авто при цене бензина 5 грн/л" Сейчас эта тема называется "будете ли вы ездить на авто при цене бензина 11 грн/л" roll   В этой жизни всё относительно. smile

LOGAN 1.4 СПГ
Не уверен - Не обгоняй!
  0

107

сяся написав:

или Соболь

А я не вкурсе сколько он стоит. dntknw

CharlyX написав:

lol  Ну ещё есть новый MCV. Сзади места столько же, но багажник гораздо больше. smile

0

108

Larsen написав:

А я не вкурсе сколько он стоит.

http://stolitsa.ais.ua/sobol-2752-vp-6.html  ( дизельный 162 000 хривен)

0

109

Larsen написав:
сяся написав:

или Соболь

А я не вкурсе сколько он стоит. dntknw

CharlyX написав:

lol  Ну ещё есть новый MCV. Сзади места столько же, но багажник гораздо больше. smile

То ж не вариант smile

0

110 Відредаговано Larsen (2014-01-17 21:29:27)

CharlyX написав:

То ж не вариант smile

Ну тогда может Chevrolet Cruze в универсале? Вроде как от 165 тыщ его ценят. Сзади места там явно больше чем в Логане, не говоря уже о багажнике. wink

0

111

Larsen написав:
CharlyX написав:

То ж не вариант smile

Ну тогда может Chevrolet Cruze в универсале? Вроде как от 165 тыщ его ценят. Сзади места там явно больше чем в Логане, не говоря уже о багажнике. wink

смотрится вроде терпимо , протестить бы ...

0

112

Larsen написав:

Однак, на перший погляд, він всеодно залишається одною з найдешевших, якщо не найдешевшою, не Китайською іномаркою.

Для багатьох, хто хоче придбати бюджнетну автівку, є економічна і психологічна грошова межа, яка дорівнює 100 тис. грн. До цього сегменту входить такі моделі: ВАЗівські тази; ЗАЗівські ланоси, сенси, віди, форси; Узбецькі нексії. За Китий я мовчу.
А десь з вересня минулого року, на ринку з'явилась Daewoo Gentra. (Клон колишнього Шевроле Лачеті). В її базову комплектацію входитить майже все, чим може похизуватись Логан в топовой комплектації. Різниця тільки в тім, що базова Джентра коштує 99 тис. грн.

І одночасно виникає питання: якщо автомобіль, коштує 130 і більше тис. грн., ( я маю на увазі Логани, вищі за базові), на якій підставі може називатись "бюджетним"?
На моє тверде переконання, автомобіль за ціною вищою за 100 тис. грн, не може називатись бюджетним.

0

113

Диспетчер 104 написав:

психологічна грошова межа, яка дорівнює 100 тис. грн.

Меньше цієї межі тільки китай, і "совок". Джентра, якщо не помиляюсь, це УзДеу. hmm Походження авто з цих країн, для багатьох теж є психологічним табу.

Диспетчер 104 написав:

На моє тверде переконання, автомобіль за ціною вищою за 100 тис. грн, не може називатись бюджетним.

А яка різниця як ви, чи хтось інший його назве? Багато хто і на Логана не може назбирати. А для деяких і Фольксваген бюджетний. Однак вас цікавила думка на рахунок привабливості Логана за його ціну, а не те як його правильно називати. wink
Нажаль, мені невідома статистика на рахунок того, які комплектації Логана найбільш популярні. Так що я не знаю чи є сенс говорити про 130 і більше (наприклад, якщо їх продається процентів 10-20 від всіх). Ну і ще раз наголошу - дизельний Логан на нашому ринку немає жодних конкурентів, не залежно від країни виробника. Дешевшого дизеля в нас на ринку нема.

0

114

Larsen написав:
CharlyX написав:

То ж не вариант smile

Да,  на него тоже смотрю,  но смущает перечень возможных болячек,  которые даже на ихнем форуме вынесены в отдельный большой список. Ну и расход у круза…

0

115

CharlyX написав:

смущает перечень возможных болячек,  которые даже на ихнем форуме вынесены в отдельный большой список. Ну и расход у круза…

Эммм... Ну тогда изначальный запрос надо переформулировать:

CharlyX написав:

Просто вот не знаешь что есть в пределах 200т...
Чтобы багажник был не меньше логановского и сзади было места больше.
И чтобы по надёжности и расходу был не хуже Логана.

lol1

1

116

новые цены конечно кусаются. приходится брать б/у многим.

0

117 Відредаговано Диспетчер 104 (2014-01-22 22:50:55)

Переважна більшисть покупців автівок керується ще таким параметром, як можливістю її продати через певний час її користування (через 3-5 років). В Інеті даже можно знайти подібні рейтінги.
Що стосується Логанів першої, та другої фази, деякі навколоавтомобільні специ вважають, що цю модель продати на вторинному ринку за заявлену ціну не просто.
Прошу підтвердити, чи спростувати цю думку.

0

118

От 160 тыр. можно смотреть Форд Мондео - уж характеристики и качество не сравнить...

SANDERO NEW 1.2,  2013, Белый лёд...
Принцип национального единства : НЕ ВЫ ВЫБИРАЛИ, НА КАКОМ ЯЗЫКЕ ГОВОРИТЬ, КОГДА ПОЯВИЛИСЬ НА БЕЛЫЙ СВЕТ, -  НЕ ВАМ  ВИРIШУВАТИ, ЯКОЮ МОВОЮ РОЗМОВЛЯТИ IНШИМ!
  0

119

Диспетчер 104 написав:

Переважна більшисть покупців автівок керується .... що цю модель продати на вторинному ринку за заявлену ціну не просто.
Прошу підтвердити, чи спростувати цю думку.

Коли МСВішку купував (2008), то статистики ціни на б/у ще не було.
Скажу тільки, що 12.2008р. я купив МСВішку за 80 т.грн. А 05.2013р. продав за 84 т.грн.
Пробіг 105т.км. Нічого, крім планових процедур - не робив.

MCV-amb, 1,6(ГБО) ==> ФИАТ 1,4 МАXI(ГБО) ==> LODGY PRIVILEGE 1,5D (+ Ларгус, 1,6. 8кл.(ГБО) + Богдан 2312(ГБО))
  0

120

ivalent написав:

От 160 тыр. можно смотреть Форд Мондео - уж характеристики и качество не сравнить...

Где такие цены увидели? б/у чтоли smile Минималка по акции 180 тыр.

0

121

Космос. http://www.renault.ua/media/pricelists/ … /Logan.zip

Dacia Logan Phase 2 AMBIANCE 1.4 MPI
  0

122

Дада еще плюс 5000 к цене.

0

123

Я надеюсь, что скоро пошлины и акцизы отменят и уж потом цены будут адекватнее для покупки нового авто в Украине

Logan 1,6 Ambiance, (2006) был, Fluence Comfort 1,6 МКПП  (2011) есть
  0

124

OLEG1970 написав:

цены будут адекватнее для покупки нового авто в Украине

Да да и по курсу 10грн за 1$

Киев
Шкода Рапид 1.6, .110л.с ....+  Дастер 1.5,  110л.с
Бортовой тут: https://www.logan.in.ua/forum/topic1840 … 110ls.html
  0

125 Відредаговано ох-хо-хо (2014-02-26 11:21:58)

Ничё - скоро все на велики пересядем  smile  с такими ценами на бензин и прочее

Здоровее будем

0