Re: хто шо робить?)
вот блин.. телескоп оставил на старой квартире.. надо завтра не забыть забрать
VW Golf IV GT 2004 1.9TDI арендовано-повернуто
VW Tiguan Sport 2012 2.0TSI, MAZDA CX-5 2018 2.5 SKYACTIV®-G, VW ID.4 2023
Heckler-Koch VP9 , AK-103
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → хто шо робить?)
Сторінки Назад 1 … 40 41 42 43 44 … 130 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
З Фейсбуку:-
Сьогодні порядна галицька родина файно святкувала День Незалежності в лісі біля с.Раковець. Культурно сиділи, їли-пили, не шуміли. А коли збиралися додому, найстарший серед них (я так розумію, дідусь) чемно зібрав усе сміття в пакет і... чемно жбурнув його в кущі. На зауваження, що то не пасує такому порядному панові таке робити- відмахнувся: "А шо? Всі так роблять...". Після цього вся файна родина запакувалася в авто, яке на фото, і поїхала до Святого Джерела, водиці набрати...
Людоньки, та якщо всі так будуть робити, то не буде більше куди їздити, бо ліс перетвориться на сміттєзвалище! Невже так складно той невеликий кульок кинути в багажник і викинути в найближчий по дорозі смітник??? Руки відсохнуть???
ПС. Багаття вони теж не загасили до кінця. Лишили тліючі дрова.
Моя шестирічна дитина, дивлячись на все це, була шокована: "Мамо, дивись, що дядько робить!!!". А з ними були теж діти, 2 хлопчики приблизно такого ж віку. Виховуємо нове покоління за старими традиціями... ((((
Цікаво, чи в клубі це авто...
Andriy1352, Периодически тоже выезжаем в лес, учу сына убирать за собой. Надеюсь он своих этому тоже научит.
karakuda78, я на рибалці навіть упаковки від світлячків збираю. А про всякі там пляшки і упаковки навіть мови нема.
І що саме гидко в цьому випадку, сюди привіз значно важчі клунки, тай назад не на плечах нести.
yanus, і в нас таке було. Як приїздили на річку, недалеко від міста, то позбирали все сміття на окупованому нами півострові.
на окупованому нами півострові
Блін! Ця фраза....
Andriy1352 написав:на окупованому нами півострові
Блін! Ця фраза....
Празднуем День шахтёра!
Аналогично, только горилка белорусская и без пива. С Праздником романтиков подземных горизонтов !
Приїхали з Дністра. Перечистили лящів, заморозили, засолили, зварили юшку, спекли на решітці. Тепер можна і на бокову)
Перші вихідні, за останні два місяці, що я нікуди не вибирався. Збираємось варити юшку з лящів і пекти їх на решітці, якими забитий морозильник з попередніх рибалок.
Поки заїхав на вінничину, відкрутився захист двигуна, тарабанило так, що стидно було по селам їхати.
Приїхав, попіджимав все, тепер теж п'ю світле)))
Знайома ситуація з захистом. Не раз було як повертався з Дністра чи Случа.
А таки смачний у тещі джин
Еду вчера домой и офигеваю: у меня в селе на улице работает дорожная техника - грейдеры, асфальтоукладчики, катки. Дорогу делают, ямки латают, асфальт кладут сплошную на проблемных участках. Что приятно - до моего дома таки дошли. Не мог прийти в себя. Седня утром выхожу во двор смотрю какие-то специалисты возле моего электрического столба крутятся, подхожу смотрю - начинают ставить уличное освещение - новые лампы на столбы ставят. Не ЛЕДовские как в городе, но и это не плохо. Опана, наверное откуда-то деньги в сельраде появились. Пошла моя дочка к друзьям гулять и принесла инфу, что деньги на все это выделили из Венгрии и вроде бы должны приехать посмотреть как они использованы. Вот почему такой шухер идет. Хотя конечно польза для населения как говорится налицо.
Еду вчера домой и офигеваю: у меня в селе на улице работает дорожная техника - грейдеры, асфальтоукладчики, катки. Дорогу делают, ямки латают, асфальт кладут сплошную на проблемных участках. Что приятно - до моего дома таки дошли. Не мог прийти в себя. Седня утром выхожу во двор смотрю какие-то специалисты возле моего электрического столба крутятся, подхожу смотрю - начинают ставить уличное освещение - новые лампы на столбы ставят. Не ЛЕДовские как в городе, но и это не плохо. Опана, наверное откуда-то деньги в сельраде появились. Пошла моя дочка к друзьям гулять и принесла инфу, что деньги на все это выделили из Венгрии и вроде бы должны приехать посмотреть как они использованы. Вот почему такой шухер идет. Хотя конечно польза для населения как говорится налицо.
Вот именно-шухер.Узнайте какую зарплату получает сельский голова со всеми надбавками(и все остальные кто с ним работает)...уверен-удивитесь.Честно,не верю что деньги из Венгрии.
Зашевелились все,никто не хочет потерять место у кормушки...и загреметь за решётку.
В газовой отрасли тоже научились "списыввать"деньги,видеонаблюдение ставят,подогрев газа,инструмент американский...и т.д.
ТО60 довольно утомительная процедура... День города прошёл у меня в сервисе рено... Отпаивался пивом! Устал, но сделал полезную вещь для машины! ))
Aprox, я на 60 відмовився від них. Тим паче якраз дворічна гарантія закінчилась. Набагато дешевше з оригінальними запчастинами вийшло.
Праздновал день города Днепр. Потом отдыхал. Потом шарился в Интернете и тролил Сяся просто потому что не мог удержаться вот так и день прошел....
Утром ожидал сюрприз...
Первый раз, на 17-м году водительского стажа, поменял колесо... )))
Поехал я на шиномонтаж...
Утром ожидал сюрприз...
Первый раз, на 17-м году водительского стажа, поменял колесо... )))
Поехал я на шиномонтаж...
Ну, от гвоздей на дорогах никто не застрахован. Слава Богу, сейчас колесо чинится за 15 минут.
Сторінки Назад 1 … 40 41 42 43 44 … 130 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → хто шо робить?)
Згенеровано за 0.200 секунд(и), виконано 73 запитів