Evgenий написав:В радионовостях сказали, что Приват- одно из условий получения очередного транша.
Ага, я тут про це пару сторінок назад теж писав.
alex.cver написав:Тогда вопрос - если это договорняк между Петей и Беней то следую вашей логике Петю тоже нужно привлекать к "покаранию" но никто этого тоже делать не будет.
В Петі список "заслуг перед народом" для покарання такий, що і без Привата вистачить. 
На цей "договорняк", Беня пішов з викрученими руками. Петя добився свого, і відібрав Приват. Тепер його можна буде успішно продати істиному замовнику всього цього дійства.
alex.cver написав:Есть одни радионовости от Пети другие радионовости от Бени
Зважаючи на радісну реакцію заходу, і МВФ і ЄС, це виглядає досить вірогідно.
alex.cver написав:Но я очень далек от мысли что Беня чист как попка младенца
Жартуєш? Рейдер номер 1, і чистий!
Звичайно ні. Але нищити таку дійну корову як Приват, він як мініму не збирався найближчим часом. Отже, якби не "скотиняко", то Приват успішно працював би під Беніним контролем ще багато років, і його клієнти ніяк би не страждали від того що там в ньому відбувається.
alex.cver написав:Беня НЕ ставил пока еще палки новой администстрации и не хлопал дверью но мог. Не факт что этого не будет конечно.
А йому ще є що втрачати. Приват далеко не єдиний його бізнес. Тому на остаточну конфронтацію, напевно не вигідно іти. Так, він міг би завалити економіку всієї країни, але тоді Петя і ко, завалили би весь його бізнес тут. Можливо на тому і зійшлись, що влада відчепиться від решти його бізнесу, в замін на його добровільну здачу Привата. ХЗ... 
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-12-23 15:07:57[/merge_posts_bbcode]
Дядя Федор написав:Коломойского и таки заслуживает Уважения человек!!!
Я не думаю що з цим погодяться всі ті, чий бізнес він рейдерськи віджав в минулому...
Хоча я теж до нього ставлюсь позитивно. Просто останніми роками склалось так, що він заняв позицію по одну сторону барикади з нами.
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0
Спасибо сказали: Clone-771