Re: Самостоятельная замена ремня ГРМ
новый натянул сильнее
А зачем сильнее?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Двигун → Самостоятельная замена ремня ГРМ
Сторінки Назад 1 … 6 7 8 9 10 11 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
новый натянул сильнее
А зачем сильнее?
В этой теме так было написано Не помню на какой странице
Машине 6 лет, пробег 35000.
Це перша заміна?
lukis написав:Машине 6 лет, пробег 35000.
Це перша заміна?
Тонкий тролінг))))))))))))))))
Я серйозно
lukis, чекаємо фото 6-річного ременя.
Мабуть рекордсмен.
rk03, нормальний там ремінь. Я свій замінив на 5,5 років і то випадково пробив радіатор, вирішив все одним махом. 58тис. Буде час скину фото. Помпу можна було лишати ще на 60 тис але для кось ці 60 тис =років. Тобто 12 загалом...Багато...
lukis, чекаємо фото 6-річного ременя.
Мабуть рекордсмен.
Ничем не отличается от нового. Только метки и надписи затерлись, и то не полностью. Разобрать можно.
А макро фото вивернутого, так щоб основу зуба бачити, можеш?
Завтра-послезавтра
https://yadi.sk/d/UbVGMEUR3FkZEw
lukis, новье!
И после этого кто-то будет утверждать о необходимости менять ремни через 4 года?
Перфект. Мій після 3х років і 76 ткм виглядав гірше.
Наверно нужно менять по пробегу все-таки. Ну и смотреть, чтобы масла и грязи там не было. У меня под крышками было немного масла, попадало из-под одного из двух болтов, которые герметиком надо мазать. Но ремень был чистый.
Ну ось і я добрався до свого ременя ГРМ - поміняв сам з 2,5 години не спішно. Пробіг на момент заміни 94 000 км, машина серпень 2008р. випуску, тобто майже 8 років. Старий ремінь ще міг би поїздити, але маючи новий поставив від гріха подалі новий, тай ролік замінив на новий, хоч старий теж не виказував ознак зносу. Підтікань помпи і сальників не виявив.
nick35, инструменты какой применяли ,книгу или ютуб как руководство ?
спрашую бо самому ето предстоит .
nick35, а чому на 94000 заміна? По регламенту через 60000. Чи тіки куплена автівка?
[merge_posts_bbcode]Added: 2017-07-08 19:54:16[/merge_posts_bbcode]
сяся, інструмент там нехитрий(бачив як кум мені замінював). Головне за ВМТ слідкувати. Ну і саме геморойне-це добратися до грм, а замінюється швидко.
сяся, інструмент там нехитрий(бачив як кум мені замінював). Головне за ВМТ слідкувати. Ну і саме геморойне-це добратися до грм, а замінюється швидко.
Andriy1352, нее с таким руководством я его сам точно не поменяю .
сяся, руководства і роліки в неті. Мав наувазі, що то не складно для людини з руками
Якщо досвіду немає то на своїй машині не радив би вчитися. Це не той вузол де помилка легко виправляється.
nick35, инструменты какой применяли ,книгу или ютуб как руководство ?
спрашую бо самому ето предстоит .
В основному Ютуб, набрав заміна ремня ГРМ на рено логан 1,6 і подивився 3-4 толкові ролики відсвіжив в памяті , маю книгу по ремонту авто , але там почерпнув лиш додаткову інфу. Ну і наявність інструменту також треба врахувати (головки на 16,18)
Якщо досвіду немає то на своїй машині не радив би вчитися. Це не той вузол де помилка легко виправляється.
понял . Харковчане ! кому ремень ГРМ поменять - за работу возьму недрого .
nick35, а чому на 94000 заміна? По регламенту через 60000. Чи тіки куплена автівка?
[merge_posts_bbcode]Added: 2017-07-08 19:54:16[/merge_posts_bbcode]сяся, інструмент там нехитрий(бачив як кум мені замінював). Головне за ВМТ слідкувати. Ну і саме геморойне-це добратися до грм, а замінюється швидко.
Просто тиждень тому міняв всі масла і фільтри, а сьогодні мав час і бажання замінив ремінь, щоб спокійно їздити, а взагалі планував дотягнути до 100 000км, але думаю ,що і 94 000км непогана цифра))) Після того як я сам регулював клапани, замінювати ремінь було нестрашно, в наступний раз як нерозтягувати задоволення від роботи в гаражі можна за 1,5 год. споійно справитись.
сяся, https://www.youtube.com/watch?v=BIssdLBqyJY
головки на 16,18
еще накидной на 15
Сторінки Назад 1 … 6 7 8 9 10 11 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Двигун → Самостоятельная замена ремня ГРМ
Згенеровано за 0.168 секунд(и), виконано 91 запитів