Doc написав:Кераміка на RAW-4
Дякую. Інформативне відео.
Дійсно ЛКП в Тойоти якесь стрьомне. Можливо тому що білий колір в один шар. ХЗ, але в мене на бампері вже є дрібні сколи. Якось ранувато. Хоча, можливо вони, як чорні цятки на білому, більш помітні ніж на темних машинах. Як потепліє, задумуюсь заклеїти бампер плівкою, можливо і капот. А може і всю машину. Плівка мені здається, краще ніж кераміка. Хоча можу помилятись.
SanychGT написав:Щось я думав, що буде менше...
Навіть по паспорту 10, а в мене дуже короткі пробіги по місту між прогрівами, тому меньше не реально. Хоча, якщо довго по місту кататись без зупинок, то 10 за поїздку можна отримати, навіть 9, але це вже збочення, а не нормальна експлуатація. Можливо літом, коли прогріви стануть коротшими, середній зменьшиться. Ну але це все дрібниці, пів-літра туди, пів-літра сюди. Я просто не заморачуюсь. В мене в Астрі середній був 12, і мене не напрягало.
SanychGT написав:біля 10 літрів і показувало. На гібриді...
Хтось над ним крепко познущався. Коли я тестдрайвив гібрида, то там середній від заправки був 8, і то, я знаю що його ганяли в хвіст і гриву, і все по місту. Так що реальний повинен бути меньший.
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0