Aprox написав:Нет. Это таки недостаток!
Не гірший ніж звукоізоляція, чи віддача від ГУРа, чи твердість пластиків, чи легкість попадання ключем в замок запалювання, чи зручність дотягування до ручки відмикання дверей і перемикачів склопідйомників чи... і т.д., і т.п. Короче таких "недоліків" тьма тьмуща, але все це питання відчуттів а не можливостей. Тим більше що відчуття по кулісі вже на межі смаків, адже не виключено що комусь таке може подобатись більше за клацання. Короче не думаю я що це прям таки недолік, тим більше зі знаком оклику.
Aprox написав:Не вижу логики... Если мне нужен клиренс, просторный салон, кондей и две подушки в базе, то почему я должен слать нах такое авто из-за нечеткости и завывания коробки или что там еще у логана... Но от это недостатки не перестают быть таковыми...
Знаєш чим відрізнається "недолік" від "особливості"? Тим що недолік штука об'єктивно і однозначно погана, а особливість може буте штукою компромісною. Недоліком роботу куліси Логана можна було б серйозно назвати, якби передачі там втикались не завжди, або герулярно втикались не ті, або щоб нею нормально керувати, треба було б вчитись пів-року або якби від корстування нею розвивались якісь болі в руці або ще щось таке. Але нічого подібного нема. А відчуття, це вже питання комфорту і смаків, але аж ніяк не функціоналу чи можливостей. Це вже майже на рівні вибора кольору авто - якщо когось сильно дратує якийсь колір, то їздити в такому авто буде неприємно, але ж це не буде недоліком цього авто, а лише особливістю, причому суб'єктивною і неоднозначною.
Короче, чому я так завівся про суб'єктивність і смаки? Та просто тому, що я жодного разу не ловив себе на думці що мені коробка Логана чимось неприємна. За всі 3 роки щоденної їзди по міським заторам і тянучкам, з постійним смиканням тої палки-мішалки. Вона мене взагалі ніколи не дратувала і навіть не пригортала до себе уваги. Якщо тебе дратує, значить різниця лише в смаках, адже коробки в нас однакові.
[merge_posts_bbcode]Added: 2017-08-08 09:33:12[/merge_posts_bbcode]
anry77 написав: Там вот эти клацанья на столько выражены, аж раздражает.
Во! Я про це і кажу. Видно діло смаку, можливо комусь м'якість втикання в Логані подобається більше за клацання, адже по функціональності ні те ні друге нічим не гірше, просто різні відчуття. Тіпа як від хардверної кнопки в порівнянні таптік енджіном чи щось в цьому роді.
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0