Re: Воткнуть заднюю на скорости?
мало того что шестиступку пожадничали
Вот тут да! Шестая просто как воздух ннада! ))
Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
|
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Воткнуть заднюю на скорости?
мало того что шестиступку пожадничали
Вот тут да! Шестая просто как воздух ннада! ))
Воткнул я по ошибке заднюю вместо 4-ой, переключаясь вниз с 5-ой.
Железный Вы человек..., однако... Суровый, хоть и не из Челябинска.... Или таки из Челябинска?
В этом смысле логичнее всего было в вектре...
Та пофіг! Я на Астрі за все життя один раз таки втикнув задню десь на швидкості 40 км/год. ХЗ чому, рука сама таке зробила, на автопілоті. Глюки водія ніякий виробник не виправить.
А от на Логані, якось жодного разу таке мені не траплялось. Повезло напевно. 
Та пофіг! Я на Астрі за все життя один раз таки втикнув задню десь на швидкості 40 км/год.
На астре же так же? То есть ты поднял кольцо и сунул заднюю? О_О
На астре же так же? То есть ты поднял кольцо и сунул заднюю? О_О
Так точно! На Астрі точно так само - треба піднімати кільце, без цього важіль вліво не полізе. І так, я підняв кільце і втикнув, при тому що там і на першу переходити і близько не треба було. Вже не пам'ятаю, можливо з четвертої на третю чи щось таке треба було переключати. Чому моя рука на автопілоті таке зробила - поняття не маю. Але якийсь рефлекс проглючив і от таке викрутило. Правда передача не включилась, затарахтіли шестерні і важіль мало не вибило з руки. Короче закінчилось все невеликим переляком, техніка не постраждала. 
Чому моя рука на автопілоті таке зробила - поняття не маю. Але якийсь рефлекс проглючив і от таке викрутило.
Ото надо две педали! )))
Ото надо две педали! )))
Та пофіг! Якщо глючить водій, то ніяка техніка не спасе - ні кільце на кулісі, ні дві педалі! 
У меня было пару раз вместо первой третью втыкал
А наоборот бывало? У меня бывало, при резком ускорении на правом повороте. Всему виной центробежная сила.
А наоборот бывало? У меня бывало, при резком ускорении на правом повороте. Всему виной центробежная сила.
Та шо ж у вас так руку заносит на поворотах?
Я даже не знаю... Может гантельки по утрам спасут ситуацию? )))
Кстати, третью втыкал вместо первой еще на фазе-2, когда смотрел машину... Не мог тронуться, глох несколько раз... Хозяин авто аж переживать начал... Думал просто именно на той машине что-то с механизмом выбора передач не то... А оказалось эта "фишка" есть и у моего логана...
Вобщем, до ВАГовской чёткости коробок ренохам как до луны пешком... )))
ем, до ВАГовской чёткости коробок ренохам как до луны пешком..
любая чёткость разбивается об :
Та пофіг! Якщо глючить водій, то ніяка техніка не спасе
любая чёткость разбивается об :
Вы не поняли... Я не о глюках водителя, а о чёткости включения передач...
Вы не поняли... Я не о глюках водителя, а о чёткости включения передач.
а . тут да . может субъективное , но по началу казалось шо даже у таврюхи б\ушной чётче включалось чем у мну на новом логане , потом притёрлись с коньком-горбунком друг к другу и так чётко и лёгко включается , разве что завёлся и не всегда заднюю втыкнёш - нуно чуть спицление попустить .
А шо там нечіткого в Логана? Як на мене все абсолютно чітко. В мене "не та" передача вроді ніколи не втикалась. Якщо і помилявся, то на рівні голова-рука, а не так що рукою тикаєш одну, а реально втикається інша. Доволі довгі ходи важеля, це є, але я б не сказав що це чимось погано. Що там не так, якщо з 3 на 4 я зазвичай переключався двома пальцями (вказівним і середнім). Як на мене все там дуже легко і приємно. І це ще при тому що я не з камаза на Логан пересів, є досвід і з Опелем і з Фольксвагеном, і я б не сказав що коробас Логана сильно гірше. 
А шо там нечіткого в Логана? Як на мене все абсолютно чітко. В мене "не та" передача вроді ніколи не втикалась.
Та не! Даже после вектры коробка логана казалась "ватной", а уж после фабии кума, где можно пальчиком толкнуть рычаг и он сам чуть ли не со щелчком прыгает на место - в логане говорить просто не о чём... Ну а про заднюю с полувыжимом сцепы уже выше писали - полная дичь для 21-го века (технология древнего совкопрома)...
(технология древнего совкопрома)...
разве что опель-москвич ,
Даже после вектры коробка логана казалась "ватной", а уж после фабии кума, где можно пальчиком толкнуть рычаг и он сам чуть ли не со щелчком прыгает на место - в логане говорить просто не о чём
согласен , но не критично
согласен , но не критично
А я и не говорил, что критично! Логан - это, в целом, отличный автомобиль! Но это вовсе не означает, что у него нет недостатков... ))
Larsen написав:А шо там нечіткого в Логана? Як на мене все абсолютно чітко. В мене "не та" передача вроді ніколи не втикалась.
Та не! Даже после вектры коробка логана казалась "ватной", а уж после фабии кума, где можно пальчиком толкнуть рычаг и он сам чуть ли не со щелчком прыгает на место - в логане говорить просто не о чём... Ну а про заднюю с полувыжимом сцепы уже выше писали - полная дичь для 21-го века (технология древнего совкопрома)...
Попробуй кстати переключение на MCV 
Коробка другая и переключение тоже...
казалась "ватной" .... чуть ли не со щелчком прыгает на место
А, я поняв чого тобі не вистачає. Втикання з клацанням. Незнаю, мені якось від цього не тепло не холодно, чи клацає чи ні. Такого щоб Логані недокінця втикнув через те що "ватна", щось не пригадую. Можливо діло суб'єктивне.
где можно пальчиком толкнуть рычаг
В Логана теж можна пальчиком. Як я вже казав, з 3 на 4 я навіть в звичайних умовах, звик двома пальцями переключатись (одним в реальності не варіант - палець може зісковзнути, адже при русі машину буває трусить і все таке, а двома тягнути на себе без проблем
).
про заднюю с полувыжимом сцепы
Це якесь перебільшення. В мене задня вмикалась без проблем практично завжди.
Зчепою гратись доводилось ну дуууууже рідко. Але що там за мова про 21 століття, якщо подібне бувало і з Вольцом і з Опелем і навіть на Тойоті. Не думаю що в когось з них на задньому ході синхронізатори... хоча можу помилятись...
Но это вовсе не означает, что у него нет недостатков...
Ні, ну якщо вже "тактильні відчуття від втикання передачі одним пальцем", записувати в недоліки, тоді список недоліків значно суттєвіших за це, буде таким довгим, що ну нах таке авто!
Ну погодься, це не просто дрібниця, це взагалі не недолік, а лише "особливість", до якої запроста звикаєш навіть якщо особисто тобі вона спочатку не подобається. Особисто мене в логановській коробці більше доставало її завивання, не кажучи вже про відсутність 6-ї, ніж відчуття від палки-мішалки. 
Palich написав:А наоборот бывало? У меня бывало, при резком ускорении на правом повороте. Всему виной центробежная сила.
Та шо ж у вас так руку заносит на поворотах?
Я даже не знаю... Может гантельки по утрам спасут ситуацию? )))
Дело не в физ подготовке, такие проглюки начались с появлением у меня подлокотника - сильно руку расслабляет в плечевом и локтевом суставах, при переключении передач работает в основном запястье.
А заднюю в нашем Логане при троганьи с места все таки бывает тяжко втыкнуть, нужно со сцепой играть при этом!
В Логана теж можна пальчиком. Як я вже казав, з 3 на 4 я навіть в звичайних умовах, звик двома пальцями переключатись
Не то пальто... Там ты только напрвляешь и он сам прыгает в передачу, а тут, хоть и пальчиком, но надо рычаг довести до конца...
А, я поняв чого тобі не вистачає. Втикання з клацанням.
Типа того, да! ))
якщо подібне бувало і з Вольцом і з Опелем і навіть на Тойоті
Про ВАГ и Тойоту не вкурсе, не слышал такого и сам не ездил... Но в опеле такой фигни точно небыло...
Ну погодься, це не просто дрібниця, це взагалі не недолік, а лише "особливість"
Нет. Это таки недостаток! Пусть некритичный, но недостаток...
тоді список недоліків значно суттєвіших за це, буде таким довгим, що ну нах таке авто
Не вижу логики... Если мне нужен клиренс, просторный салон, кондей и две подушки в базе, то почему я должен слать нах такое авто из-за нечеткости и завывания коробки или что там еще у логана... Но от это недостатки не перестают быть таковыми...
Втикання з клацанням
Пару месяцев по работе ездил на хюндай матрикс. Там вот эти клацанья на столько выражены, аж раздражает. Так за всё время и не научился не обращать на это внимания. На эмгранде та же беда.
А больше всего мне нравилась коробка ауди80. Короткий рычаг, четкие переключения, как говорил Aprox пальцем толкнул и включилась.
Нет. Это таки недостаток!
Не гірший ніж звукоізоляція, чи віддача від ГУРа, чи твердість пластиків, чи легкість попадання ключем в замок запалювання, чи зручність дотягування до ручки відмикання дверей і перемикачів склопідйомників чи... і т.д., і т.п. Короче таких "недоліків" тьма тьмуща, але все це питання відчуттів а не можливостей. Тим більше що відчуття по кулісі вже на межі смаків, адже не виключено що комусь таке може подобатись більше за клацання. Короче не думаю я що це прям таки недолік, тим більше зі знаком оклику. 
Не вижу логики... Если мне нужен клиренс, просторный салон, кондей и две подушки в базе, то почему я должен слать нах такое авто из-за нечеткости и завывания коробки или что там еще у логана... Но от это недостатки не перестают быть таковыми...
Знаєш чим відрізнається "недолік" від "особливості"? Тим що недолік штука об'єктивно і однозначно погана, а особливість може буте штукою компромісною. Недоліком роботу куліси Логана можна було б серйозно назвати, якби передачі там втикались не завжди, або герулярно втикались не ті, або щоб нею нормально керувати, треба було б вчитись пів-року або якби від корстування нею розвивались якісь болі в руці або ще щось таке. Але нічого подібного нема. А відчуття, це вже питання комфорту і смаків, але аж ніяк не функціоналу чи можливостей. Це вже майже на рівні вибора кольору авто - якщо когось сильно дратує якийсь колір, то їздити в такому авто буде неприємно, але ж це не буде недоліком цього авто, а лише особливістю, причому суб'єктивною і неоднозначною.
Короче, чому я так завівся про суб'єктивність і смаки? Та просто тому, що я жодного разу не ловив себе на думці що мені коробка Логана чимось неприємна. За всі 3 роки щоденної їзди по міським заторам і тянучкам, з постійним смиканням тої палки-мішалки. Вона мене взагалі ніколи не дратувала і навіть не пригортала до себе уваги. Якщо тебе дратує, значить різниця лише в смаках, адже коробки в нас однакові. 
[merge_posts_bbcode]Added: 2017-08-08 09:33:12[/merge_posts_bbcode]
Там вот эти клацанья на столько выражены, аж раздражает.
Во! Я про це і кажу. Видно діло смаку, можливо комусь м'якість втикання в Логані подобається більше за клацання, адже по функціональності ні те ні друге нічим не гірше, просто різні відчуття. Тіпа як від хардверної кнопки в порівнянні таптік енджіном чи щось в цьому роді. 
А больше всего мне нравилась коробка ауди80.
ну так что и говорилось - ВАГконцерн " мастерство не пропъёш "
Логан - это, в целом, отличный автомобиль! Но это вовсе не означает, что у него нет недостатков... ))
Совершенно , АГА !

ну так что и говорилось - ВАГконцерн
Знаете, приходилось ремонтировать коробку на октавии А5. На 60000 затарахтела. Там есть блок подшипников, в который вставляется первичный и вторичный валы. Так вот один подшипник в этом блоке рассыпался. Подшипник с пластиковым сепаратором. Делали сами, т.к на сто цену загнули заоблачную. Ваг знал о проблеме,даже блок этот на других подшипниках выпустили, но отзывной компании не было. По крайней мере в Украине. Форумы просто наводнились этой проблемой. У некоторых даже картер коробки шестернями насквозь протерло. Да, октаха нашей сборки была.
Не гірший ніж звукоізоляція, чи віддача від ГУРа, чи твердість пластиків
1) Где я писал, что он хуже?
2) А что не так с ГУРом?
Недоліком роботу куліси Логана можна було б серйозно назвати, якби передачі там втикались не завжди
Так есть. Задняя втыкается не всегда.
Во! Я про це і кажу. Видно діло смаку, можливо комусь м'якість втикання в Логані подобається більше за клацання
Ты не понял. В шкоде звука нет. Никакого "клацания". Просто рычаг настолько чётко сам становится на своё место, что как будто вщёлкивается в передачу! Там, откуда ты это цитировал, anry77 говорил про аудюшную коробку - вот в шкоде так же!
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Воткнуть заднюю на скорости?
Згенеровано за 6.797 секунд(и), виконано 100 запитів