Re: Stepway 0.9 или 1.5?
та також інші важчі фракції!!!
кораблям знов натягувати паруса?)
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Stepway 0.9 или 1.5?
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
та також інші важчі фракції!!!
Я пилот, и мне звук дизеля -как серпом...
ну зрозуміло, що нема жодного авіаційного двигуна, який би працював гучніше за двигун в автівці...
а я мав на увазі шум мотора тоді, коли я сиджу у салоні, а не слухаю прогрів чужого дизеля при 1500 об/хв.
який би працював гучніше за двигун в автівці...
є гвинтові двигуни у яких витрата палива набагато меньша ніж у реактивних, але через великий шум їх перестали розробляти навіть, там не те що оточуючим біля аеропорту шумно (як наприклад ситуація була з конкордом) там моральну травму отримають як пілоти так і пасажири такого літака. Пошукаю як буде час закину з ютуба розробку такого двигунця
Kap1toshka, я про шум у салоні степвею, а не про розробку двигунів для літаків.
Впечатлительным льотчикам надо ездить на БТРах с ГТД, чтоб звук двигателя не травмировал психику! )))
Ну не знаю, на 4/5 передаче на 2000 только покрышки слышно.
Ну да, они стоковые и шумные...
Мені, по одному місцю, раз екологія значить екологія, Я за те, якщо не можна то всім не можна. І противник Одним можна а іншим, за доплату за шкідливість, та інші побори.
Kap1toshka написав:кораблям знов натягувати паруса?)
Мені, по одному місцю, раз екологія значить екологія, Я за те, якщо не можна то всім не можна. І противник Одним можна а іншим, за доплату за шкідливість, та інші побори.
C этого момента прекращаешь прогревать двигатель, глушишь на светофорах?
Как нет?
пару хвилин йому треба дать, поробить, щоб масло погнало, а далі на 2 на 1.5 оборотах швидко гріється
Слава богу в цій машині нема старт стоп, тому талаїкає зах талахкає, 20 грам соляот не жалко.
собственно.. отгорание свечи и последствия.
K9K наблюдается в машинах с июня 2017 по август 2018, доккер, дастер, лоджи. странно, что официально по сандеро\логанам такой инфы нет.
А на якому км, приблизно таке явище відбувається якась статистика є? І чи може не ждать а замінить?
А на якому км, приблизно таке явище відбувається
на "зимових" кілометрах.
А на якому км, приблизно таке явище відбувається якась статистика є? І чи може не ждать а замінить?
Я хз як це можна дослідити у рено.
Стосовно цього у ВАГа все простіше, по крайній мірі мені простіше - є системні баги, які на форумах описані, по ВІН-у відслідковуються постачальники, що виграли тендери на поставку проблемних комплектуючих Єврокару.
Так, 3 із 4 октавій попали в список з баговими катушками запалювання, і вони згоріли, як про це і писали, на 40-60 тис пробігу.
На 3 із 3 октавій співпали ВІНи на корзини зчепленя, і вони таки провалились на 70-72 тис км, як про це і писалось на форумах. Аналогічно по резині, АКБ, ступичним підшипникам, стойкам стаба, та ін.
Ось коли цю інфу маєш, то знаєш що, і коли потрібно замінити, чи по гарантії, чи за кулансом, чи за свої кошти.
У рено - тьомний лєс........
я думаю, облік має бути, в обліку нічого складного нема.
я думаю, облік має бути, в обліку нічого складного нема.
займешся?
займешся?
Напевно трішки...Більш цікаво, що скажуть по свічках, накала, щоб не змінить шило в мило.
Більш цікаво, що скажуть по свічках
нічого
кто и что вам должен сказать? эту информацию я и так публикую для общего понимания о существовании проблемы. неважно из каких источников она попала ко мне. будем считать, что к нам на сто приехало такое авто.
официальная позиция рено: в логанах\сандеро такого нет.
официальная позиция рено: нет причин для замен двигателей в сборе.
По регламенту свечи у них меняются каждые 30к/2года (во всяком случае у меня так), а значит горят раньше. Хм...
_AlexSander_,
Плохие свечи?
Или детонация
_AlexSander_, Сашко, а Ви алгоритм роботи свічок розжарювання знаєте? тобто, при якій температурі (оливи чи зовнішнього повітря) свічки починають працювати? ну, Ви розумієте, щоби влізти в гарантію, а не на 6-й, 7-й рік експлуатаці то всьо дєло посипеться...
floyd47,
В большинстве современных двигателей они могут продолжать работать до нескольких минут после пуска для снижения уровня вредных выбросов
_AlexSander_,
Плохие свечи?
Или детонация
Плохие свечи. Кто-то выиграл тендер, и поставил фуфел. После поставщика заменили.
И не всегда отгоревший конец свечи накала лупит в поршень. Бывает так, что он попадает в форкамеру и выносится с газами через клапан. Такое случилось у меня на старом атмосферном дизеле, там свечи были другой конструкции, длительного нагрева. Их нужно было греть 10-40 с, после чего мотор заводишь и свечи еще продолжали греть, дабы движок вышел на режим.
Поставил я турецкие свечи, вместо сгоревших оригинальных. Так вот турецкая через неделю отломилась и вылетела,без вреда для мотора
Как реновские греются за 2 с, я не представляю. В мороз они должны сопровождать запущенный двигатель еще с пол минуты. Вот они и раскаляются за это время до бела, как лампочка, и отгорают.
Как реновские греются за 2 с
керамические греются очень быстро. Подогрев ступенчатый. Для запуска (сильно) и для поддержания работы двигателя (слабо).
керамические греются очень быстро.
Я знаю, что греются быстро. В сильный мороз из грею дважды, а то двиг троит.
Но я не к тому. За пару секунд раскаленная свеча способна поджечь солярку, но на холоде свечи продолжают работать и за это время еще сильнее раскаляются. По уму, нужно ЩИМом понизить напряжение на них. Но я в Логане не слышал характерный писк.
На грузовиках эта проблема решалась очень просто и дешево - в цепь вводился балласт, по его накалу водитель понимал исправны и греются ли свечи. В Логане не замечено и такое.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-05-28 12:35:50[/merge_posts_bbcode]
Подогрев ступенчатый. Для запуска (сильно) и для поддержания работы двигателя (слабо).
Хорошо, если это реализовано. Так и должно быть.
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Stepway 0.9 или 1.5?
Згенеровано за 0.154 секунд(и), виконано 92 запитів