Re: Logan 1.0 SCe VS Logan 0.9 TCe
Упс... ) ну дропніть тоді пост, хто властєлін теми
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Logan 1.0 SCe VS Logan 0.9 TCe
Упс... ) ну дропніть тоді пост, хто властєлін теми
я же говорю, что для этого есть соответствующие темы, такие как БЖ, Следующий автомобиль и т.д.
А вот тут согласен. Тему попутал, думал это Следующее авто. Хотя косвенно выбирают авто, но правда между двумя. Правда у вас тут хамить принято, с этим не согласен. Но то уже больше воспитание.
Доброго дня.
Можливо напишу дещо запізно, але може комусь мій досвід буде цікавий. Вибирав іншу модель автомобіля (Renaught Sandero), але двигуни там такі ж самі (є ще варіант з дизелем 1.5). Зупинився на двигуні 0.9T. І ось чому. Я випробував на тест драйві обидва двигуни. Оскільки до цього користувався тільки Ланосом з двигуном 1.5, то порівнювати буду з ним.
Двигун 1.0 - відчувається, що динаміка слабка, слабша за Ланос, десь як у Сенса. Хоча на швидкостях до 70-80 км/год набирає швидкості авто більш-менш непогано. Але при швидкосі більше за 90 набирати швидкість стає досить складно.
Двигун 0.9Т - помітно динамічніший за Ланос. Швідкість в 130-140 набирає дуже легко і динамічно. Коли вимкнено кнопку ЕСО, то при натисканні на газ взагалі вдавлює в крісло від значного прискорення. Але мені здається, що Тойота Авенсіс 3 з двигуном 2.0 ще динамічніша, хоча й несуттєво.
Дизель та газ взагалі не розглядалися.
Але до нової машини ще треба звикнути. Не можу звикнути при розвороті під гірку. Я звик, що за деяких обставин машина глохне і я торомозом керую відкачуванням назад. А тут навіть якщо машина заглохне, то знову миттєво заводиться.
Выключите Старт-стоп.
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Logan 1.0 SCe VS Logan 0.9 TCe
Згенеровано за 0.114 секунд(и), виконано 88 запитів