1

Тема: Logan MCV велика витрата палива

Всім доброго дня. Останнім часом різко зросла витрата палива (бак до повного, виїзжаю, майже, повністю, знов до повного) два баки, витрата 16-17 літрів. Зміни які відбулися перед цим, мінялися свічки і дроти запалювання, заливався старий бензин ( 2 роки у каністрі) і почав їзду по райцентру 2-3 передача, нема де розігнатися, в місяць наїзжаю 30-40 км. Інфа в інтернеті, такі випадки не рідкість. Проблема в свічках, дротах, датчик температури, термостат, лямда зонд, форсунки. Хтось зтикався з таким, чи підкаже з чого починати діагностику? Бензин 1,6, 8 клапанів, 2007 рік. Дякую за відповіді.

0

2

Re: Logan MCV велика витрата палива

sashgau2 написав:

заливався старий бензин ( 2 роки у каністрі) і почав їзду по райцентру 2-3 передача

dumbom

Заливай нормальне пальне!

Установка, обслуживание и ремонт ГБО. Компьютерная диагностика (CLIP).
Регулировка клапанов с выездом к клиенту.
  0

3 Відредаговано Rothmanz (Вчора 15:38:07)

sashgau2 написав:

почав їзду по райцентру 2-3 передача, нема де розігнатися, в місяць наїзжаю 30-40 км

так що ж ви хочете? 5л100км???? Щоб вас заспокоїти, в мене по місту меньше 10л/100 не буває...

Laureat 1.6+ABS+кондей+ПБП+Toreador Red+вешалка для пиджака+подлокотник+литьё. 2007г.р.
лучше по утру на Google Earth искать ГДЕ ты пил, чем на youtube КАК...
Постарайся получить то, что любишь, иначе придется любить то, что получил.....
Никому не доверяй, и тебя никто не предаст.
  0

4

sashgau2 написав:

місяць наїзжаю 30-40 км

та ще й двигун холодний

Установка, обслуживание и ремонт ГБО. Компьютерная диагностика (CLIP).
Регулировка клапанов с выездом к клиенту.
  0

5 Відредаговано igorsh88 (Вчора 17:43:23)

sashgau2 написав:

з чого починати діагностику?

̶к̶о̶м̶п̶'̶ю̶т̶е̶р̶н̶о̶ї̶  смартфонної діагностики

БОРТОВИЙ ЖУРНАЛ
• Dacia Logan MCV 2011 1.6 16v К4М Laureate ГБО BRC
• Dacia Sandero 2009 1.6 MPI К7М Ambiance
  0

6

Тільки 2-3 передача, то думаю що розхід в нормі.

Dacia Logan MCV 1.4 F2 2009 р.в.
  0

7

Migen написав:
sashgau2 написав:

заливався старий бензин ( 2 роки у каністрі) і почав їзду по райцентру 2-3 передача

dumbom

Заливай нормальне пальне!

То я розумію, але було 3 варіанти, викинути повну каністру в кущі, злити в ті кущі бензин, або залити в бак, напевно, вибрав найгірший.

0

8

Rothmanz написав:
sashgau2 написав:

почав їзду по райцентру 2-3 передача, нема де розігнатися, в місяць наїзжаю 30-40 км

так що ж ви хочете? 5л100км???? Щоб вас заспокоїти, в мене по місту меньше 10л/100 не буває...

Напевно, Ви не уважно прочитали моє повідомлення, якби була витрата як у вас 10 л, я б голову людям не морочив, в мене на двох перевірках 328 км-56 літрів=17л на 100 км і 308 км - 46 літрів = 14,9 л на 100 км

0

9

vlad5229 написав:

Тільки 2-3 передача, то думаю що розхід в нормі.

Може ви і праві, але я трохи сумніваюся. На всіх місцевих СТО, а вони всі водії в цьому місті, кажуть завеликий, але спеців нема. Всім дякую за відповіді.

0

10 Відредаговано az74 (Сьогодні 16:41:05)

Перевірте накат. Від нуля, просто товкаючи машину. Може клін тормозних механізмів? Робочі циліндри?

Logan II 1,6 чип-тюн, ГБО
С уважением, Александр
  0

11

sashgau2 написав:
Rothmanz написав:
sashgau2 написав:

Напевно, Ви не уважно прочитали моє повідомлення, якби була витрата як у вас 10 л, я б голову людям не морочив, в мене на двох перевірках 328 км-56 літрів=17л на 100 км і 308 км - 46 літрів = 14,9 л на 100 км

Напевно ви неуважно прочитали мою відповідь. Ще раз, при такому режимі їзди по місту, ваша витрата палива цілком нормальна. Я свою витрату ще приукрасив.
Пропоную вам експеримент, заправте повний бак нормального пального, та поїдьте "на дальняк", дотримуючись швидкості в районі 90, та обертів біля 3000. Ви здивуєтеся. Заодно і машині дасте пропердітися))))

Laureat 1.6+ABS+кондей+ПБП+Toreador Red+вешалка для пиджака+подлокотник+литьё. 2007г.р.
  0

12

az74 написав:

Перевірте накат. Від нуля, просто товкаючи машину. Може клін тормозних механізмів? Робочі циліндри?

Вони б грілися відчутно.

0

13

Це

Rothmanz написав:
az74 написав:

Вони б грілися відчутно.

Це, якщо їх перевіряти одразу після гальмуавння.
Або якб вже був пздець клін

Logan II 1,6 чип-тюн, ГБО
С уважением, Александр
  0